Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I meni nešto jede bateriju otkad sam na JB, nešto vezano za gtalk.
Od jutros imam pola sata screen on, a otišlo 15% baterije.

Prilozi

• Screenshot_2012-09-29-10-36-55.png
    Screenshot_2012-09-29-10-36-55.png
    175.5 KB · Pregleda: 260
Da, da EZPDF je meni extra... Koristim ga ima vec jedno 4-5 meseci ;)

Samo sto ne zna da formatira stranu od ivice do ivice na dupli tap, niti da "zakljuca" horizontalni skrol.... Ovako kad idem prema kraju strane neke knjige, moram da nisanim paragraf koji hocu da citam :)

Trebalo bi da naprave neki reader sa stabilizacijom slike :) Kada se vozim, sve truck i jedva čitam. Radilo bi po principu digitalne stabilizacije za video snimanje, odseče malo sa svake strane i onda kompenzuje pokrete na osnovu podataka sa žiroskopa i akcelerometra.

Kojim programom mogu da backupujem EFS folder?

Ako vam je proximity sensor stalno ukljucen, krivac je 99% Viber. Pogledajte telefon u mraku i ako vidite crvenu tackicu kako svetli negde kod slusalice, onda je proximity sensor ukljucen. Kod mene je bio ukljucen cak i kada je telefon zakljucan.

Nikako ne uspevam da namestim skype da mi radi. kad god uucavam lozinku i ime izbaci da trenutno ne moze da se poveze i da pokusam kasnije. i tako vec mesec dana. telefon je desire sa cyanogenMod 7.2.0.
A ni Facebook i gtalk nisu hteli da rade, kada sam obrisao fb (cim ga pokrenem pojavi se samo crn ekran, nisam ni uspeo da ga pokrenem) gtalk je proradio.
Sve u svemu razmisljam o novom telefonu, ovaj je smorio zbog interne memorije imam 5 aplikacija na telefonu, ostale su na kartici i manjak memorije. Ext4 particija od 2gb ne pomaze, ili app2sd nisam dobro namestio.

Poslednja izmena:
Skini neku drugu verziju Skype-a ili čak modovanu (sa više opcija)

Šta je ovo što mi fali skroz gore? Vidim samo "com.andro" i to je to i non stop dobijam obaveštenje da je sinhronizacija nemoguća atm... Zanima me šta je ta 5. stavka i da li mi treba ili ne pa da je isključim :) Šta vi imate 5.?

Screenshot_2012-09-29-20-09-45.png

Poslednja izmena:
Nikako ne uspevam da namestim skype da mi radi. kad god uucavam lozinku i ime izbaci da trenutno ne moze da se poveze i da pokusam kasnije. i tako vec mesec dana. telefon je desire sa cyanogenMod 7.2.0.
A ni Facebook i gtalk nisu hteli da rade, kada sam obrisao fb (cim ga pokrenem pojavi se samo crn ekran, nisam ni uspeo da ga pokrenem) gtalk je proradio.
Sve u svemu razmisljam o novom telefonu, ovaj je smorio zbog interne memorije imam 5 aplikacija na telefonu, ostale su na kartici i manjak memorije. Ext4 particija od 2gb ne pomaze, ili app2sd nisam dobro namestio.

Jel to hd2?
Mora da si ti negde napravio grešku, verovatno prilikom flešovanja.
Kada se sve uradi kako treba, manjak interne memorije se ne oseća ni najmanje.
Imaj u vidu da kada je app2sd instaliran kako treba, aplikacije koje se nalaze na Ext4 android prepoznaje kao aplikacije na internoj memoriji.

Nova serija popusta na PlayStore-u... Cogs, Edmondo Sport Tracker, Cut The Rope itd itd.

A bas htedoh da kazem kako bi bilo dobro da bude Camera Zoom FX i evo je. :D

Uzeh Endomondo, Where's My Perry, Camera Zoom FX i RealCalc Plus. Prilicno dobrih aplikacija je sada na ovom popustu. Na onom od 10c u decembru bilo je manje kvalitetnih. :)

Pa realno, sad je idealna prilika za kupovinu odlicnih aplikacija za maltene dz. Plus ima jos jedan dan ponude, odnosno nova serija sjutra vece.

ajde ne budite lenji, vidite šta vam je u sync opcijama

@trojmeklur poslao

@onua, fali ti browser ;)

Ko može da mi okači glupavi browser iz stock roma lpx ili neat roma...

Pa izvadi iz ROM-a?

Postavi u Neat temi bolje nek ti neko postavi, pre ce tamo videti ili u GS2

Gde je tvoj browser? :)

Poslednja izmena:
Ma koji će mi to zlo? :-D A sad me nervira što mi non stop izbacuje grešku u sync. Nemam komp danas i sutra :-D

Pa ako imaš u telefonu ROM izvadi iz njega ;) a uzmi i odcekiraj to i nece ti izlaziti greška :)

A bas htedoh da kazem kako bi bilo dobro da bude Camera Zoom FX i evo je. :D

Uzeh Endomondo, Where's My Perry, Camera Zoom FX i RealCalc Plus. Prilicno dobrih aplikacija je sada na ovom popustu. Na onom od 10c u decembru bilo je manje kvalitetnih. :)

Kakav je camera zoom? Ne znam da li da uzimam. Šta ima od mogućnosti?
Btw
Paper camera je odlična.

Kakav je camera zoom? Ne znam da li da uzimam. Šta ima od mogućnosti?
Btw
Paper camera je odlična.

Koristim je vec neko vreme. Daje odlicne slike, ima opciju da se stavi 100% kvalitet i onda su slike jos bolje. Ima puno filtera koji mogu znacajno da izmene sliku. Po meni je bolja od Paper Camera.

Mada kod Paper Camera me uzasno odbija UI, tako da je cak nisam kupio ni za tih 25din.

Inace, sad videh. Dodali su i Broken Sword - Director's Cut za 0.25$! Odmah uzeo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno