Da, da EZPDF je meni extra... Koristim ga ima vec jedno 4-5 meseci![]()
Samo sto ne zna da formatira stranu od ivice do ivice na dupli tap, niti da "zakljuca" horizontalni skrol.... Ovako kad idem prema kraju strane neke knjige, moram da nisanim paragraf koji hocu da citam![]()
Kojim programom mogu da backupujem EFS folder?
Kojim programom mogu da backupujem EFS folder?
Nikako ne uspevam da namestim skype da mi radi. kad god uucavam lozinku i ime izbaci da trenutno ne moze da se poveze i da pokusam kasnije. i tako vec mesec dana. telefon je desire sa cyanogenMod 7.2.0.
A ni Facebook i gtalk nisu hteli da rade, kada sam obrisao fb (cim ga pokrenem pojavi se samo crn ekran, nisam ni uspeo da ga pokrenem) gtalk je proradio.
Sve u svemu razmisljam o novom telefonu, ovaj je smorio zbog interne memorije imam 5 aplikacija na telefonu, ostale su na kartici i manjak memorije. Ext4 particija od 2gb ne pomaze, ili app2sd nisam dobro namestio.
A bas htedoh da kazem kako bi bilo dobro da bude Camera Zoom FX i evo je.
Uzeh Endomondo, Where's My Perry, Camera Zoom FX i RealCalc Plus. Prilicno dobrih aplikacija je sada na ovom popustu. Na onom od 10c u decembru bilo je manje kvalitetnih.![]()
Kakav je camera zoom? Ne znam da li da uzimam. Šta ima od mogućnosti?
Btw
Paper camera je odlična.
Pa ako imaš u telefonu ROM izvadi iz njegaa uzmi i odcekiraj to i nece ti izlaziti greška
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari