Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

28.7 kinte. daj sve cetri... nece se bace.

Poslednja izmena:
Nema lepse nego kad naidju ovakve promocije :) kupe se dobre aplikacije za male pare i ne cimas se ;)

Ja uzeo one tri gore i Task (iako nisam planirao). Za taj novac... :) Ih, kada bi samo bio Titanium Backup... :D

Valja li taj Office cemu? Kuburim sa otvaranjem attachmenta tj. raznih fajlova pa bi mi odgovarao ako je dobar i ako radi glatko.

Ja uzeo one tri gore i Task (iako nisam planirao). Za taj novac... :) Ih, kada bi samo bio Titanium Backup... :D

A ja Task kupio pre desetak dana po regularnoj ceni...

Meni se taj Office uopšte ne dopada, Kingsoft je kudikamo bolji, a i free.

Meni se taj Office uopšte ne dopada, Kingsoft je kudikamo bolji, a i free.

Ja sam misljenja da mi to ne treba jer uz svaki tablet ili telefon danas ide neki Office sa mogucnoscu editovanja. Ali posto je ovakva cena... Mozda zatreba. :)

A da, ja sam ga dobio uz tablet, ali sam ga deinstalirao i stavio Kingston.

Problem sa iGo Primo na SGS2 :trust:
Sve je radilo ok, instaliran je iGo_Primo_thin-v1.1_JellyBean.apk
Flešovao sam novi ROM (novija verzija istog ROMa), bez da diram išta u iGo folderu, ponovo instalirao isti .apk, i pazi sad: igo lepo krene, napravim podešavanja, sve radi. Izađem, i svaki sledeći put kada bi da ga pokrenem, krešuje na startu, uz poruku:
User interface resolution [0x0] is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application
Probao sam da uradim celar data, i restore data iz Titaniuma, ne daje rezultate.

Ima li neko ideju? Hvala!

EDIT: očigledno problem u sys.txt, ali ne vidim gde

EDIT2: rešeno, problem je samo u Paranoid dpi podešavanjima za iGo aplikaciju

Poslednja izmena:
A koji radi na ICS? Ovo bi meni koristilo baš baš...

Pa skinete widgetlocker i stavite calendar widget na njega tj. lockscreen...

upozorenje za korisnike Vibera na One X, javio sam ovo njihovoj podrsci
After the latest update, the proxy sensor (infrared light above the screen) is constantly on, even when the phone is locked!!! One X, stock ROM
a vidim u komentarima na marketu da nisam jedini. Za sad sam se vratio na 2.2.1, i radi OK. Ne znam da li su ostali telefoni pogodjeni, ali provjerite, baterija mi je za 2 sata pala na ~60%...

Svi telefoni su pogodjeni koji imaju proximity sensor (a valjda ga svi imaju) ;)

Postoji li aplikacija koja moze registrovati stampac zakacen na komp u kucnoj mrezi i da mogu da telefona odstampati pdf, doc, jpeg... sta god mi treba?

Postoji li aplikacija koja moze registrovati stampac zakacen na komp u kucnoj mrezi i da mogu da telefona odstampati pdf, doc, jpeg... sta god mi treba?

Aко имаш НР штампач, можеш да користиш њихову апликацију са маркета, не знам тачно име.

Upravo sam procitao i kupio cover od 4,98 pounds :). Free kupon vazi do veceras do 22:00 (pretpostavljam do naše 23:00), na Ebay-u za plaćanje preko PayPal - a. Uneti ime kupona: COUPONFROMEBAY. Ukupna vrednost transakcije me dosao 0 pounds. Cheers boys and girls! :D
P. S. "Ukupna vrednost kupona je 5 pounds, minimalna vrednost ne postoji."

Poslednja izmena:
Ako sam te dobro razumeo, dobio si neki cover dzabe sa tim kuponom?

Tacno tako. Cover je bio 4.95 vaucer daje popust od 5 funti, postarina je bila dzaba i eto...
Evo ovaj:
ysyturan.jpg

Poslednja izmena:
Znaci nisam se ni setio od jutros od 10:00 kada sam ga update-ovao ni pogledati. Da me nisi podsetio...:)

Vrh Dno