Ja uzeo one tri gore i Task (iako nisam planirao). Za taj novac...Ih, kada bi samo bio Titanium Backup...
![]()
Meni se taj Office uopšte ne dopada, Kingsoft je kudikamo bolji, a i free.
Probao sam da uradim celar data, i restore data iz Titaniuma, ne daje rezultate.User interface resolution [0x0] is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application
a vidim u komentarima na marketu da nisam jedini. Za sad sam se vratio na 2.2.1, i radi OK. Ne znam da li su ostali telefoni pogodjeni, ali provjerite, baterija mi je za 2 sata pala na ~60%...After the latest update, the proxy sensor (infrared light above the screen) is constantly on, even when the phone is locked!!! One X, stock ROM
Postoji li aplikacija koja moze registrovati stampac zakacen na komp u kucnoj mrezi i da mogu da telefona odstampati pdf, doc, jpeg... sta god mi treba?
Postoji li aplikacija koja moze registrovati stampac zakacen na komp u kucnoj mrezi i da mogu da telefona odstampati pdf, doc, jpeg... sta god mi treba?
Aко имаш НР штампач, можеш да користиш њихову апликацију са маркета, не знам тачно име.
SwiftKey 3 Keyboard ponovo na aciji za $ 0.99!
Tacno tako. Cover je bio 4.95 vaucer daje popust od 5 funti, postarina je bila dzaba i eto...
Evo ovaj:![]()
Kako vam se sviđa novi youtube?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari