Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ni ja, i gubim volju, a stari TT pro 1.13.5 radi.

Niko nista za skype :(

Skype za android je veliko đubre. Osim što je pun bagova, troši bateriju nenormalno i zauzima puno memorije!
Ja npr ne mogu da otvorim ni jedan link koji mi pošalju porukom, skype pukne čim stisnem na link. Tvoj problem nemam, tako da i nisam od neke pomoći :)

Ja kada sam imao telenor one isti sam imao problem ali sam to resio tako sto sam instalirao staru verziju programa sa kojom je sve radilo kako treba. Fora je u tome sto mi na toj verziji skypa ne radi camera koja mi je potrebna. Skype najvise koristim i sad sam bas u problemu ako to ne resim a ne mogu da nadjem neku stariju verziju koja ima mogucnost video poziva

Ne znam, ja bas pre jedno par dana pricao sa drugaricom sat vremena preko skype-a, nikakav problem nisam uocio...

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Izludeh skroz sad imam neku teoriju svetske zavere protiv mene :( salim se ali mislim da mozda ima veze sa tim sto mi je telefon sa turske mreze da oni namerno zezaju kad koristis wifi a cim si na data network onda radi perfektno. Probao sam sve da resetujem iponovo instaliram ali nisam resio problem. Sad nemogu da nadjem neku stariju verziju skypa koji ima podtsku video poziva da vidim da li ce da zeza sa njom

@ brancic - valjda je pre bila neka verzija skype-a ``Skype wi-fi``, probaj to da nadjes.. Bilo je toga za iPhone, a verovatno i za android..

Pronasao sam nekoliko starih verzija ali sa svakom je isti slucaj kada sam na wifi ima kasnjenje ali kada ukljucim spikerfon radi ok,a na data network radi savrseno :(

Koji vam je rekord u Temple Run-u? Znaci koliko pritiskam ekran, kontam da ce mi od nervoze kad nece da skrene riknuti :D

Score: 87414, longest run 1651m, coins 445

Score: 430 000
Longest run: 4733 metara
Most Coins: 1247

@ozazi pic or it didn't happen:p
Kiddin :D
Score:377325
Longest Run:4.631m
Most Coins: 1074

Imali resenja za TT beta 5?

Ima li neki poseban razlog sto koristite TT? Primer na Benchu, dosta mi je sporija navigacija kroz forum bila sa TT u poredjenju sa Operom mini..

Jedna od retkih koja je opravdala hype. Cut the rope je pored običnih angry birds meni najveće razočarenje, nikako ne mogu da ih igram duže od par minuta.

Vrh Dno