Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

SGS+

Ako nista ne koristi (neka app) GPS, nece trositi bateriju.

Sent from my GT-I9001

Jel ti taj SS sto si uradio o potrosnji baterije od poslednjeg unplug-a ili nisi checkirao poslednji unplug. Jer mi je chudno da si koristio display 53% a da ti se baterija potrosila samo 30%. :)

Jel treba neko posebno podesavanje za Juice Defender ili samo da se odabere balanced,agressive ili extreme?Ako moze mala pomoc oko toga...

Jel ti taj SS sto si uradio o potrosnji baterije od poslednjeg unplug-a ili nisi checkirao poslednji unplug. Jer mi je chudno da si koristio display 53% a da ti se baterija potrosila samo 30%. :)

Kažem, sinoć skinut sa punjača u 21h (što se poklapa sa računicom gore). Inače, display radi na 25%.

Jel treba neko posebno podesavanje za Juice Defender ili samo da se odabere balanced,agressive ili extreme?Ako moze mala pomoc oko toga...

Može da se odabere neki od tih predefinisanih, ali ja sam podesio Custom profil, koji je skoro isti kao i Balanced. Ima na netu kompletan opis aplikacije i svih opcija, pa je najbolje da to pogledaš LINK.

Poslednja izmena:
Ajde i ja da nešto pitam: da li postoji aplikacija koja prebacuje na drugu wifi mrežu ako je bolji signal?

imam ga, ali nece automatski da prebacuje na jaci signal... ili ja negde gresim.

DuleC hvala za link.
Jos da pitam,ako ne koristim net non stop tj. nemam potrebe da budem stalno nakacen na net,meni zapravo i ne treba ovaj program(juice defender)?Mislim, za mobilni net imam widget na ekranu a za wireless,gps i bluetooth imam u notifikacion baru.Kapiram onda da i nemam potrebe za Juice defender-om osim ako nisam non stop online...

Da, ako koristiš net svega par puta na dan, onda ti i ne treba, možeš preko tih widgeta manuelno da radiš on/off po potrebi.

Samo na matorom Magicu sam imao potrebu da gasim wifi. Na desire Z više od godinu dana i sad na S2 ne gasim ništa, sve je full uključeno. Imam negde skrinšot HTC standby oko 5 dana, sve uključeno, nikakvi đus defenderi i gluposti.

Nije standby problem i kad je sve uključeno, nego kad se telefon čačka, onda se baterija troši vrlo brzo.

GPS nikad ne gasim, jer se i tako aktivira tek kada ga neka aplikacija koristi. Samo blutut ugasim, da mi se ne kači na slušalicu sam od sebe.

Ne savetujem optimizatore za bateriju, samo odaberite dobar kernel i ROM, u tome je catch.

Jel moze neko da mi posalje na pm taj PES 2012 koji radi? :)

SGS2, root, Turkbey v3.7 GB 2.3.6
Imam problem sa Widget Lockerom!
Bukvalno svaki put kad restartujem ili ugasim telefon, svi widgeti sa WLockera nestanu i onda moram jovo nanovo sve da pravim.
Imam 2 Missed It i 1 Minimalistic Text widget na W.Lockeru.
U cemu je fora?

@EDIT - Ceo dan se zezam za wallpaperom u LauncherProPlus. Naime, podesim wall, ( ne skrol ) medjutim nakon restarta LPP ili telefona, wall se zumira i tako ostane. wtf? Podesim ga ponovo i sve bude ok do nekog sledeceg restarta. Ovo mi se prvi put desava, sta se desava?

Poslednja izmena:
Ne treba PES, nasao sam.

Sent from SGS2 using Tapatalk2

ovo u kombinaciji sa supercharger radi neverovatno. za tweakz v6 treba i custom rom da bi se pokretale skripte iz init.d foldera
Onda tweakz v6 odpada za mene jer imam stock ROM, i ne planiram da ga menjam (bar ne uskoro).

Da li neko zna kako mogu da vidim ime procesa neke aplikacije? Znaci neki string koji sistem vidi, a ne ime aplikacije koje i ja mogu da vidim.

Danas sam pokusao da namestim bulletproff za Sports Tracker i nisam uspeo jer v6 ne moze da ga nadje sa stringovima koje sam probao, tj "Sport(s)", "Tracker" itd...
Mada sam 95% odlucio da odustajem od Sports Tracker-a alltogether, kupujem sutra ciklokompjuter da merim lepo ko covek i resena stvar. Mada bih voleo svejedno rutu da mi belezi telefon, pa ako neko zna odgovor na gore postavljeno pitanje, bio bih zahvalan :)
Da li moze mozda iz Android Task Managera nesto? Imam njega instaliranog, mozda on tu moze nesto da vidi? Nisam jos probao, mrtav sam sad pa ne bih da cackam...

Sad sam po preporuci probao program NextVid za pustanje muzike sa youtube-a, skinuo sam sa google store-a, ali program nece da mi pusta ni jedan video....
Krene da ucitava, i onda nakon nekog vremena prijavljuje gresku, molim za pomoc ili za preporuku nekod grugog playera....

E sad meni treba pomoc, neko je spomenuo YT, skinuo sam neki ``Youtube to mp3`` sa marketa i sve ok, on nadje video, ali kad pokusam da tu pesmu prebacim u MP3 kao sto mu i ime kaze, program pobrljavi.. Jel neko koristio njega ili ima alternativu???
Ja koristim TubeMate za skidanje klipova sa youtube. E sad, taj program ima opciju "save as MP3", ali sta u stvari uradi je da skine klip u mp4 formatu i snimi ga sa mp3 ekstenzijom, suludo ha ha:lupko:. Ali zato ako skines kulturno klip kao mp4, pa onda ides na "konvert to mp3" lepo te odvede na market da skines program MediaConverter koji moze da konvertuje mp4 u mp3.
Znaci ovaj da skines klip i ovaj da ga konvertujes u mp3.

Poslednja izmena:
To se trazi, nemam zivaca da jurim pesme po google-u.. :) Inace evo sad sam skinuo neku pesmu, skine on kao mp3, samo sto je 15 mb . . :)

Vrh Dno