kamango604
Slavan
- Učlanjen(a)
 - 07.02.2006

- Poena
 - 360

^Lepo, meni je GPS ugasen pa mi izvuce maks par sati. Koji je telefon u pitanju?

Da.Taj v6 je za sve telefone koliko vidim?
Da.Taj v6 je za sve telefone koliko vidim?
Jel ti taj SS sto si uradio o potrosnji baterije od poslednjeg unplug-a ili nisi checkirao poslednji unplug. Jer mi je chudno da si koristio display 53% a da ti se baterija potrosila samo 30%.![]()
Jel treba neko posebno podesavanje za Juice Defender ili samo da se odabere balanced,agressive ili extreme?Ako moze mala pomoc oko toga...
Koju free aplikaciju koristite za screenshotove, a da podržava ne-rootovane telefone?! Ne treba mi ništa specijalno, samo da vrši posao![]()
Onda tweakz v6 odpada za mene jer imam stock ROM, i ne planiram da ga menjam (bar ne uskoro).ovo u kombinaciji sa supercharger radi neverovatno. za tweakz v6 treba i custom rom da bi se pokretale skripte iz init.d foldera
Ne treba PES, nasao sam.
Registruj se na Tapatalk forumu i skini sam kao beta tester.Ali meni i dalje treba tapatalk!![]()
Ja koristim TubeMate za skidanje klipova sa youtube. E sad, taj program ima opciju "save as MP3", ali sta u stvari uradi je da skine klip u mp4 formatu i snimi ga sa mp3 ekstenzijom, suludo ha ha:lupko:. Ali zato ako skines kulturno klip kao mp4, pa onda ides na "konvert to mp3" lepo te odvede na market da skines program MediaConverter koji moze da konvertuje mp4 u mp3.E sad meni treba pomoc, neko je spomenuo YT, skinuo sam neki ``Youtube to mp3`` sa marketa i sve ok, on nadje video, ali kad pokusam da tu pesmu prebacim u MP3 kao sto mu i ime kaze, program pobrljavi.. Jel neko koristio njega ili ima alternativu???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari