Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Odličan je SlideIt, ja ga kupio za 0.1$, samo je mnogo ružan, ne pomažu ni skinovi...

Nego, kad smo kod tastatura, TouchPal mi se čini kao dobra alternativa za svajpovanje, ali nema srpskog jezika :-(. Ja sam sa telefonom dobio neku OEM verziju iste koja ima srpski, ali nema swype, a nisu kompatibilne verzije :banghead:... a baš lepo izgleda :)...

Tako da za sada ostajem na Multiling Keyboard...

OT-990 via TT

ne znam,mislim,ipak je to samo tastatura...
ja sam se navikao na slide it,i sada mi jako odgovara

Meni je SlideIT sasvim ok i što se izgleda i što se funkcionalnosti tiče...

+1

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Prilozi

• uploadfromtaptalk1325893878036.png
    uploadfromtaptalk1325893878036.png
    64 KB · Pregleda: 169
Ako neko koristi power control widgete konačno sam našao neki koji mi odgovara. Widgetsiod može da se podesi do detalja pa ako nekome treba preporučujem

Smart keyboard pro mi je najkompletnija tastatura iz vise razloga: prvo,bilo koja opcija moze da se podesava,slideit nema opciju da se predictive text iskljuci,uvek melje neke reci,mnogo sporo kucam na njoj... Dalje,koriscenje smajlija ,tacnije unos istih na smart key.pro je do sada najbolje resenje koje sam video...drzis enter i pojave se svi i lepo izaberes koji zelis,bez da chepish prst i vuces do odredjenog smajlija...skinovi su dobri,dobar je razmak izmedju slova,mnogo se malo gresi i space je veliki...svi bitni alt simboli su izbaceni iznad slova,tako da se i oni brzo kucaju...itd...

Smart keyboard pro je super zbog silnih podesavanja i gomila tema.

Jedini minus je predictive tekst, koji mnogo bolje radi kod SwiftKey X Keyboard koji radi sjajno.

Fora je sto SwiftKey X Keyboard super uci reci koje koristite, a takodje moze da pokupi vase reci sa FB, Twittera, SMS-ova, RSS feeed-a i slicno.

Jedina mana, po meni, je nedostatak tema.

Smart keyboard pro mi je najkompletnija tastatura iz vise razloga: prvo,bilo koja opcija moze da se podesava,slideit nema opciju da se predictive text iskljuci,uvek melje neke reci,mnogo sporo kucam na njoj... Dalje,koriscenje smajlija ,tacnije unos istih na smart key.pro je do sada najbolje resenje koje sam video...drzis enter i pojave se svi i lepo izaberes koji zelis,bez da chepish prst i vuces do odredjenog smajlija...skinovi su dobri,dobar je razmak izmedju slova,mnogo se malo gresi i space je veliki...svi bitni alt simboli su izbaceni iznad slova,tako da se i oni brzo kucaju...itd...

SlideIt има гашење предиктив текста, има гашење опције клизања тј може да ради као и обична тастатура. Српски пишем брзо ал енглески лети + немам грешке у спеловању. Него кад смо се већ дохватили тастатура (трећи пут питам у овој теми, ако је неко пропустио а зна ), јел има нека алфанумеричка тастатура са српским речником? Ово имам на Нокији Н8 и закон је за куцање текста једном руком приликом обављања више радњи истовремено (да не кажем у току вожње пошто сам прошли пут попио критике )

Probao sam AirDroid koji se mnogima svidja, i iako je koristan, nije nesto specijalan bar meni, tako da sam odmah odradio uninstall :)

Jel moze uopste preko airdroida da se razgovara na telefonu? Koliko sam ja video na kratko, ne moze, da to moze bio bi ok.

Ako implementiraju to i neki interfejs za pristup telefonu na globalnom nivou (znaci bilo gde sa neta kao teamviewer za komp, a ne samo preko wifija u lokalu) - to ce biti odlicno. Znam da i ovako moze da see pristupi bilo gde, ali sa dinamickom IP adresom nije bas prakticno.

A jel hoces jos nesto da ti odradi Airdroid, spremi dorucak, ispegla kosulju? :)

Ti ne mozes preko telefona da razgovaras?

Meni više leži MyPhoneExplorer

@djilkos
Cemu odmah negativizam? :)

Ideja je sledeca: odem u inostranstvo na duze vreme (tipa mesec-2-3) ali ne zelim da gasim telefon tj da bude upotrebljiv za Srbiju, da ne placam skuplje za medjunarodne pozive :)
Ostavim ga kuci upaljenog i na punjacu, prikacenog na wifi, i koristim preko neta :)
Sad jasnije? :)

Inace se slazem sa tobom, mogu nesto da radim i preko telefona, zato i ne vidim preteranu poentu (bar za mene) airDroida posto nema sve funkcuonalnosti koje bi ga meni ucinile upotrevljivim :)

Ovako mi je svejedno dal cu sms poslati sa kompa ili moba, jer mi je AirDroid samo zbog toga zanimljiv.

Pa ti si pogresno svatio program.. TO mu nikada nije ni bila namena niti ce ikad biti.

Nije negativizam, nego je vise bila sala :) a i weasel ti je odgovorio... Ja ga iskljucivo koristim za prenos fajlova, ni za sta drugo mi ni ne treba :)

@djilkos
Cemu odmah negativizam? :)

Ideja je sledeca: odem u inostranstvo na duze vreme (tipa mesec-2-3) ali ne zelim da gasim telefon tj da bude upotrebljiv za Srbiju, da ne placam skuplje za medjunarodne pozive :)
Ostavim ga kuci upaljenog i na punjacu, prikacenog na wifi, i koristim preko neta :)
Sad jasnije? :)

Inace se slazem sa tobom, mogu nesto da radim i preko telefona, zato i ne vidim preteranu poentu (bar za mene) airDroida posto nema sve funkcuonalnosti koje bi ga meni ucinile upotrevljivim :)

Ovako mi je svejedno dal cu sms poslati sa kompa ili moba, jer mi je AirDroid samo zbog toga zanimljiv.

Pa za to imaš Skype i slične programe...ovaj služi za povezivanje telefona sa računarom preko WiFi-ja i kopiranja raznoraznih podataka sa i na njega umesto da to radiš putem kabla..slanje smsova mu nije osnovna funkcija. Ja baš ne razumem zašto bi ostavljao telefon kod kuće, a onda mu pristupao preko neta iz inostranstva..šta želiš time da postigneš?

Poslednja izmena:
Program ima slicnu funckiju ko wifi explorera samo je uradjen mnoogo bolje.

Poslednja izmena:
Da, u pravu si weasel, ja sam ga inicijalno pogresno razumeo. A funkcionalnosti koje ima ne sumnjam da su odlicne samo meni nisu interesantne ;)

Znam da postoji i skype, nije ni bitno ne bih da duzim pricu zasto bi mi tako nesto trebalo :)

@djilkos

Sry, i tebe sam pogresno razumeo, u tom slucaju, voleo bih da moze i jaja da przi :d

drugari, ako neko nije postavio, izasao je patch za spb shell 3D, vise se ne mora da se zamrzava market, ili bilo sta. :)

Salji na PM taj patch :)

Ja sam ga koristio malo kada je razvoj počeo i nije mi se svideo. Iskreno, malo sam "razmažen" kvalitetnim korisničkim interfejsom, da bih počeo da ga koristim, iako donosi dosta opcija.

Ma citao sam da moze da se dobije dosta dobar kvalitet zvuka jer ima dosta podesavanja. Zbog toga me interesovalo.

Vrh Dno