Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kada uhvatim vremena ovih dana, srediću bazu, pa ću da vam okačim. Koristim u kombinaciji sa hrvatskim i engkeskim rečnikom već godinu dana.

Bez naših slova, meni ne vredi ič ;)... ali nekom će sigurno koristiti.

Нашао сам базу од 200.000 речи (мислим да је ово свакако превише ) са квачицама. Ако неко зна (и има воље ) да преко ексела направи бекап фајл за SKP, бар сам такав неки туторијал видео.

" Uspeo sam da ubacim bazu srpkih reči u Gingerbread LatinIME tastaturu. Baza reči je Unicode UTF-8 (sa kvačicama).
Ima preko 220.000 reči (zahvaljujući Goranu Rakiću koji ih je sakupio).

Ovo je flashable zip fajl, pa ga instalirajte preko recovery moda.

Kod: * http://www.multiupload.com/AAI9LIPIK2

Napomena: Jezik mora da bude izabran engleski, ali je baza rečki srpska."

За мене је ово квантна механика

Poslednja izmena:
Nije to bas tako jednostavno, osim baze trebas da imas i "vaznost" reci, tj koliko se cesce pojavljuje jedna sa istim slovima u odnosu na drugu.

Autor skp je napisao da nas recnik nije problem napraviti, cak je neko okacio i ovu bazu, al opet fali ovo sa vaznoscu recu...

Sent using Tt.

GoSMS 4.20 i ICS na HD2 - stalno mi stizu po dve iste poruke!?
Kako da resim tu glupost da stize samo jedna?

^Iskljuci u nativnoj aplikaciji za poruke da ti stizu notifikacije...

Nije to bas tako jednostavno, osim baze trebas da imas i "vaznost" reci, tj koliko se cesce pojavljuje jedna sa istim slovima u odnosu na drugu.

Autor skp je napisao da nas recnik nije problem napraviti, cak je neko okacio i ovu bazu, al opet fali ovo sa vaznoscu recu...

Sent using Tt.

Знам за то али би ми значио и сам речник.

Treba mi MSN messenger za android ako neko ima neku preporuku bio bih zahvalan.

Probao sam epinephrine koji je radio nekoliko meseci ok a onda poceo da brljavi i da mi koci telefon da je to strasno.
Plus sto sam morao uvek da killujem proces
Probao sam nimbuzz kod koga su slova kada se kuca poruka toliko sitna da mi treba teleskop da bih procitao sta pisem
Probao sam ebuddy na kome su mi poruke stizale sa 1+ sat zakasnjenja (iako je u opcijama bilo odstiklirano da odmah prosledjuje i prima poruke odnosno da ne stedi bateriju)
Probao sam whatsapp messenger nije hteo da se pokrene na telefonu
Probao sam kakaotalk (ili tako nesto) takodje nije hteo da se pokrene na telefonu
Probao sam meebo radio 3 meseca ok a onda poceo da me spamuje sa reklamama da nisam mogao poruku da procitam od reklama
Probao sam messenger with you koji je cim pocnem da kucam slovo v,b ili m izbacivao FC
Probao sam mercury koji mi je za sat vremena koliko sam ga cackao skinuo 150mb+ (sva sreca pa sam bio okacen na wi-fi)
Probao sam immo messenger koji mi ne pokazuje sve kontakte sa liste iako su online a kada posaljem poruku kontaktu koji je on line poruka ne stize
Probao sam beejive WLM koji je radio ok a sada mi stalno izbacuje reconnecting i to vrti po pola sata a kada sam ulogovan i kada odem na listu kontakata on kaze da nisam ulogovan. Takodje ne obavestava me o novim porukama nego tek kada ga otvorim prosledi mi odjednom sve poruke koje su mi slali u medjuvremenu

Ima li neki MSN messenger koji nisam probao a koji ce da radi kako treba?
Telefon je HTC Tattoo (android 2.3.7) sa nFinity 1.13 ROMom (kernel je 2.6.35.14 Arco-Kalim ako nesto znaci ovaj podatak)

Ne znam jesi li probao IM+ .. Meni je on ostao kao ok program još od symbian dana :)

Probaj i Trillian.

Ja sa "Messenger With You" nemam apsolutno nikakvih problema, niti puca, niti koci, niti smara reklamama... Cak me nije smarao ni pre instalacije AdFree-a.
Te probleme sa kucanjem o kojima pricas nisam imao, koristim ga nesto malo jace od mesec dana tj od kako sam uzeo mob. Ili je bila neka starija neispeglana verzija ili ti je nesto do fona. Mozda i na relaciji fon-aplikacija, meni sa SE Xperia pro (Gingerbread) radi sve ok.
Plus lepo izgleda.

Kakao i whatsapp ni ne služe za chat za druge servise, već za chat između korisnika tih aplikacija.

Treba mi MSN messenger za android ako neko ima neku preporuku bio bih zahvalan.

Probaj TalkDroid Messenger Free. Meni odlično radi na DHD. Messenger With You isto nije loš, ali se diskonektuje posle određenog vremena. Ne znam da li su to sredili u zadnjim update-ovima.

Poslednja izmena:
Stavio sam sinocm IM+ za sada mi sljaka ok nisam imao nikakvih problema za sada mada je rano pricati o tome.
Imacu u rezervi ovaj talkdroid messenger free ukoliko im+ pocne da mi brljavi
Hvala na preporukama

Narode, uzeo sam Visa Virtuon karticu OTP Banke, namenjenu iskljucivo za internet placanje, ali nikako nece da mi izvrsi placanje, prihvati je sa Hrvatskom ili Bosnom, ali nece da zavrsi placanje?? Jel imao neko slicnih problema?? Naravno govorim o Android marketu..

@promaster
Пробај (мени је тако успело )
Словенија
Љубљана
Број поште 1000

Poslednja izmena:
Koristite li neki widget za kalendar? Onaj fabrički je očajan, a i treba mi neki koji ima pregled celog meseca. Nešto poput go calendar.

Probaj "month calendar widget" meni je bas cool,em je ceo mesec em je polutransparentan,gde ces bolje :)

U kojoj rezoluciji da pripremim slike kontakata, da izgledaju dobro i na Androidu (u dialeru)?
Pripremio bi ih na računaru, kontakte sinhronizujem kroz MS Exchange i Gmail.

Hvala :)

Sa cime da uradim back up telefona a da to nije Titanium?
On trazi root a ja na desire s nemam root

Pa sto ne rutujes? Da nema titaniuma, ja mislim da bih poludeo...

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Skoro od kako je izasao TB, ja ga koristim, cisto sumnjam da ima alternativno resenje, mada mozda ima, ali ga ja ne znam... Bilo je price u temi da ti se valjda aplikacije vezu za gmail, pa tako onda, ne znam nisam do kraja ispratio sta se desilo ko je to uradio i da li je uspeo...

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Jel samo meni ne izbacuje PAID apliakcije ili sta? I burazer mi rekao da njemu na Transforemru ne prikazuje paid.

Vrh Dno