Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja koristim Droid Stats kao brojac..placa se, ali ne znam ima li tu mogucnost razvrstavanja

Znam da je bilo, ali odavno :)
Molim za preporuku za neki od brojača GPRS saobraćaja, jer nameravam da aktiviram Putni paket 5 za roming LINK
Poželjno da ima mogućnost razvrstavanja po provajderima. Ne mora da bude free.

Hvala! :)

3gwatchdog ili kao sto rece zechs Droid Stats

Wtf? Jel to samo meni izbacuje error pri kupovini na android marketu ili je trenutno opet nesto zakucano na nivou cele zemlje? Koju god app da probam da kupim izbaci mi da trenutno nije moguca kupovina iz nase zemlje

McAfee Security - da li je potrebno ovo uopste ili mogu da ga brisem root uninstalerom?
Dobio sam ga sa telefonom ali nisam siguran da mi je potreban antivirus, ima li neko iskustva sa time? Nije mi ni aktivan trenutno.

Moxier Pro - koristi li neko ovo? Isto doslo sa telefonom, ali ne znam (ili ne umem) da ga upotrebim na neki koristan nacin. Ne koristim nikakve business e-mail adrese, samo gmail/yahoo, zasta sam uposlio vec 2 aplikacije u telefonu -gmail i email aplikacija. Ova druga ne znam cija je i ne radi kao gmail sa push-om, tako da cu je mozda zameniti yahoo mail aplikacijom.
Ovu aplikaciju bih naravno backup-ovao posto ima full licencu, mozda mi nekad zatreba. Ali pre nego sto uradim da vidim jel neko ovde ima iskustva sa njom :)

Antivirus ti ne treba.
Moxier mail lepo radi sa MS Exchange accountima, bolje nego stock e-mail aplikacija. HTML podrška, sinhronizuje i kontakte i kalendar. Nisam je probao sa drugom accountima

Wtf? Jel to samo meni izbacuje error pri kupovini na android marketu ili je trenutno opet nesto zakucano na nivou cele zemlje? Koju god app da probam da kupim izbaci mi da trenutno nije moguca kupovina iz nase zemlje

Пре који дан сам узео картицу и наравно ништа нисам урадио. Јел може још ко да проба да отвори нови налог на google walletu или куповину са старим налогом (нагласи коју си земљи изабрао за wallet ) да видимо јел ради маркет за Србију.

Evo probao ja i ne radi...ponovo google-ova sr@nja

^^^ To da nas caste za Novu godinu :wall

Menu ne radi od kada je bila ona frka sa karticama. Ne radi ni kad se stavi Bosna..

То је то. Чим сам ја набавио картицу све се сјб. Нек сишљу кривак. Битно да албанија има

Ja sam juce kupio 2 aplikacije, stavio sam Sloveniju i Ljubljanu... (Intezina internet kartica)

Poslednja izmena:
Da li je 1gb maximum za externu sd karticu za instalaciju programa i igara ? Malo mi je tupavo da uzmem neku 16gb karticu a da samo 1gb moze da se odvoji za app2sd. Ili pak ja negde gresim :)

Meni prolazi danas Bosna sa regularnom adresom...

Jel zna neko kako u default aplikaciji za poruke da promenim interval za delivery report? Tj to se zove message validity na symbianu.
Posle 1h mi kaze da poruka nije isporucena i primalac je ne dobije iako je postao dostupan posle (npr) 12h. A koliko znam mreza daje maximum od 24h (telenor). Bar mi je 24h bilo dok sam bio prepaid, jedino ako je manji interval za postpaid.
Ranije kad bih poslao poruku primalac je primi kad god da ukljuci telefon u narednih 24h, sad ako je ne primi za 1h, ne primi je uopste sto je glupo.
Kako god, da li neko zna kako mogu da povecam taj interval?

@Dule - Trazio ali izgleda da nema, vrv je onako kako je operator postavio.. I mislim da nije samo 12 ili 24, vec 72 sata, odnosno 3 dana, tako je bilo pre..

Kako god, i 12h da je pa bi mi bilo ok.
Danas saljem novogodisnje cestitke nekima i posle 1h mi iskoci da nije isporuceno. Isto mi se desilo juce, poslao sam poruku i posle 1h obavestenje da nije isporuceno, danas pitam ortaka posle 24h da li je primio poruku od juce, kaze nije. A fon mu je bio ugasen jer je bio u roamingu.

Hm, ja na Wildfire-u (HTC Sense) nemam, a na Telenor OneTouch u podešavanjima poruka imam opciju "Rok trajanja" i postavljena je na maksimum... Izgleda da zavisi od ROM-a.

Pih, izgleda da cu onda opet morati da zovem korisnicki servis, posto sam telefon uzeo u Telenoru, mozda oni znaju :)
Inace je u pitanju SE Xperia Pro.

edit:
Ni oni u korisnickom servisu nemaju pojma gde da se podesi i da li ima uopste (iako je fakticki njihov ROM unutra). I potvrdila mi je da je 24h mreza podesena.

Poslednja izmena:
ja mislim da, operateri u novogodisnjim nocima postavljaju manji period isporucivosti da bi sitem izdrzao ekstremni saobracaj
u go sms pro imas ikonicu pored svakog baloncica sa porukom koja ti govori jel isporuceno ili ne (ne znam da li to ima i standardna sms aplikacija)

Imam samsung galaxy y i zanima me da li ima i koja aplikacija za kameru, tj. da mi ne bude ova stock aplikacija?

Sta fali stock kameri?

Ne fali ništa, nego sam mislio da ima neka aplikacija koja daje bolje rezultate...

Pa znas kako ne mozes puno ocekivati od tog telefona... Probaj LGcamera mozda ti da bolji rezultat...

Razmišljam da kupim SPB 3D Shell launcher, pa me zanima nekoliko stvari - pošto nikada nisam kupovao aplikacije: 1) Da li su svi budući apdejtovi besplatni, ili se svaki apdejt zasebno plaća? 2) Da li app važi samo za jedan uređaj, ili mogu da ga instaliram na svim svojim androidima? (U mom slučaju, telefonu i tabletu.) 3) Koja je kartica najbolja za kupovinu aplikacija sa marketa?

Unapred mnogo hvala.

Nazad
Vrh Dno