Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pitanje za one koji koriste ADW Launcher: trebaju mi widgeti za kontakte i sms, šta koristite?

@Djilkosh_Ns

Izgleda da nisam dovoljno kopao. Tj nisam kopao gde treba.
Otisao sam u accounts, pa account settings i tamo mi je bio iskljucen auto-sync iz nekog (meni nepoznatog) razloga.
Ne secam se da sam ga ja iskljucio, vrv neku aplikaciju koju sam instalirao pa je ona to promenila.
Hvala u svakom slucaju ;)

Inace igra li ovde jos neko GTA3?
Ja je stavio na (navodno star, po hardveru) Xperia Pro i radi glatko, samo sto baterija traje 4h ali dobro :D

Dule eto vidis :) mislim takve aplikacije nikada (barem meni) nisu pravile problem i ne bi trebale posto imaju 100+ mil download-a i zamisli bug jedan da se pojavi, pa tacno bi ih pola sveta odralo :D

Juce sam bas instalirao GTA, ali nista, ne mogu, puno komandi, treba mi tablet :D

ali zato ovo igram i zarazio sam se Where is my Water? simpaticni krokodilcic koji voli da se kupa :)

^Opasna igrica, igrao sam je par dana svaki put kada sam imao vremena. Evo, izašli su i novi nivo-i za Božić :D

^ Znaci skroz sam zaboravio na DEUS EX koliko sam se primio na ovog krokodilcica :D

Ја се тотално заразио игром Diversion. Иначе је бесплатна и игра се само једним прстом. Главни лик трчи а играч треба да тапне прстом и тада лик скаче. Да не помињем да има разних препрека, куповање одела (потребно облачити због бонуса), скупљање звездица, откључавање нивоа... Мени је јако добра опција чувања позиција на интернету, тако да се игра може наставити било када па чак и на неком другом уређају. Паклено заразна док покушаваш да покупиш све звездице и откључаш остала одела, нивое...

Ppl,treba mi aplikacija slicna Google Sketch-u,ali sa opcijom da mogu da crtam na fotografijama :) probao barem 15 app,i ni jedna :/

jel zna neko da li je moguce kod Titanium Backup-a promeniti putanju bekapovanja, da mi cuva podatke na SD kartici a ne na memoriji telefona?

Imas kad odes na preferences 4 ili 5 stavka backup folder location, pa promeni.

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Ljudi, imam igo i ove naše mape, znači naš region. Sad treba da putujem i hteo bih da dodam još država, da li gubim ove sadašnje mape ako nešto još dodam? I gde da tražim mape? Može na pm.

Hvala!

Ne gubiš ništa. Princip je - jedna zemlja, jedan fajl. Samo ih dodaj koliko ti treba.
Dodaj i poi u poi folder, može i buildings u buildings folder

Zar nije u map > content ? POI su tacke koliko ja znam Points of Interest. Fajl je u formatu .fbl

sama mapa je fbl fajl, stavlja se u /iGo/content/map folder
POI je .poi fajl, stavlja se u /iGo/content/poi folder
Buildings su .3dc i 3dl, stavlja se u /iGo/content/building folder.

Dovoljno je da imaš .fbl, ovo ostalo nije neophodno

Ok, hvala, sad skidam nešto, sve je rarovano pa ću tek videti šta ima. Dobro je da mogu da odaberem države koje mogu da stavim, mnogo mi je 2gb za mape. Još jednom, hvala svima :)

Market mi vec danima javlja da ne mogu da kupim aplikacije iz nase zemlje... Postoji li resenje za to?

@Djilkos
Pa ni ja ne bih igrao GTA da nemam tastaturu, plus sto je zanimljivo kontrole su iste kao na PCu, ukljucujuci i sifre, sve rade :D

Kad ste se vec dotakli iGo-a imam pitanje vezano za njegove audio fajlove. Naime player koji sam dobio uz telefon (ne znam jel to default android ili je SE - zove se samo "Music") prepoznaje fajlove od iGo-a i dodaje u listu pesama.
Jel postoji nacin da mu ogranicim pretragu pesama na samo jedan folder? Trazio sam ali nisam nasao.
Ili da batalim i instaliram neki drugi player? :)

Napravi .nomedia fajl.

Ljudi ,treba mi neka app koja moze google calendar da exportuje kao spisak,na primer u .xls ,moze i kao .txt,samo da nekako exportujem sve zapisane event-e iz kalendara,a imam ih mnogo koje bih,ako uspem da exportujem,odstampao? I dajte preporuku za neku kalendar aplikaciju koja moze da radi ove stvari po default-u,da od nove godine krenem sa beleskama u njoj. Hvala!

750 mb treba za Modern Combat 3? :shock: Ma dajj, taman sam hteo da popijem kafu u kaficu i da skinem, ali kad sam video, slogirao sam se :S:

Da, a htedoh i 9mm sad da vidim mozda je on manje, a ono 1103 mb! :wall:

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ako eksportuje u csv, to ti je odlično. To je comma separated values. Možda da otvoriš u excellu ili bilo kojem notepadu.

---
desire

Znam da je bilo, ali odavno :)
Molim za preporuku za neki od brojača GPRS saobraćaja, jer nameravam da aktiviram Putni paket 5 za roming LINK
Poželjno da ima mogućnost razvrstavanja po provajderima. Ne mora da bude free.

Hvala! :)

Vrh Dno