Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Postoji li neka aplikacija koja će omogućiti prikaz broja pozivaoca, a ne samo ime na ekranu, čest je slučaj da ljudi imaju više brojeva pa se ne zna sa kog broja zovu???

Draga evo spiska materijala za torticu
12 jaja
1 margarin dijamant ZLATNI
300 gr šećera u prahu
500 gr čokolade za kuvanje
100 gr kakaa
4 dl slatke pavlake MEGGLE
1/2 l mleka
4 kesice vanil šećera
2 kesice praška za pecivo
500 gr nutele (na pijaci je mnooooogo jeftinija)
3 a la Kajmaka (tj 750 gr, proizvodi ga subotica, bela kutija sa zelenim slovima)
350 gr pečenog lešnika
150 gr lešnik napolitanki

Evo meni radi :)
Doduse otvorio sam gmail iz opere, kopirao i lepo zalepio preko tapatalka :D
Probao sam i da kopiram u sms i opet lepo radi

Poslednja izmena:
Kako neće? Kod mene radi. Klikneš na menu, pa more i tu imaš select text. Posle samo selektuješ šta ti treba.

---
desire

Koristim Desire z i kod tastature imam problem sa slovom dj i velikim slovom. Instalirao sam Serbian Keyboard
od abrakadabra druga slova su ok jedino imam problema sa gore pomenutim slovima.
Ovo mi ne bi ni smetalo nego tablica na kolima mi je dj (sa crtom, bez j).
Ima li resenja?

Pokusao sam da nadjem neku aplikaciju tj. widget koji kontrolise default music player samo sa skinovima? Prvensveno da bude neki transparent skin da okachim u widget locker. :)

Koristim Desire z i kod tastature imam problem sa slovom dj i velikim slovom. Instalirao sam Serbian Keyboard
od abrakadabra druga slova su ok jedino imam problema sa gore pomenutim slovima.
Ovo mi ne bi ni smetalo nego tablica na kolima mi je dj (sa crtom, bez j).
Ima li resenja?

Zar nije dovoljno da ukucaš D umesto Đ za parkiranje?

^ dovoljno, cak su i vece sanse da dobije dnevnu kartu ako ukuca dj a ne d :S
k'o sto rece IzNoGooD, instaliraj parking manijaka, copy/paste jedno Đ i ne mislis vise...

Dajte neki predlog sa SMS aplikaciju, da ispunjava:
- što "lakša"
- da ima T9 prepoznavanje (možda se i ne zove tako, ali da kad kucam 327 mi ponudi i telefone koje sadrže te cifre (tim redom) a i imena koja imaju DAR

Do sad sam koristio GO SMS Pro, ali ja ne koristim ni 1% njegovih opcija... pa da probam nešto manje, lakše i brže :)

^^
Imam samo 2 zamerke: ne može da se namesti da posle poziva ne ostaje u dialeru

desire

Prva zamerka stoji, to bih i ja voleo da vidim (poslao sam mail developeru da vidim 'oće li i ovu molbu da mi usliši :D)

What's in this version:
v55
optimize startup speed
add option to adjust keypad letters
fixed some small bugs
v54
fixed problem "restore to default theme ...
v53
UI language switch added
Additional search fields supported, nickname, postal address and organization
Text size adjustment supported, normal, large and extra large
Option to turn on or off call logs view when call ended
Contact sharing separated to plain text and vCard
Context menu adjusted
Norwegian UI language added, thank MariusOX

:d

Tapatalk HD za tablete je besplatan na samsung apps, kome treba.

Za sve sa Samsung telefonima, a pretpostavljam da mogu i ostali Kies Podcast Manager: KiesCast

http://goo.gl/KY5Za

Ima ga u Samsung Apps aplikaciji na telefonu, na marketu mi pokazuje da je nedostupan...

Danas sam se igrao malo sa aplikacijama i instaliram GO locker da ni radio trazio je da se instalira GO launcher EX.
OK sve to instaliram i sada kad idem na dugme home (kucica) prikaze mi Ova dva programa i HTC Sense, ok pre mi se desavalo pa stikliram podrazumevano HTC Sence, ali posle svakog otkljucavanja ponovo mi trazi da izaberem sta zelim od ova tri programa.
Da li postoji nesto kao GO locker da je nezavistan?

Hvala na opdgovoru,
mislio sam na ono zakljucavanje sa 9 krugova i izabranim redosledom spajanja krugova tel se otkljucava.

Jel ne mislis na pattern lock mozda?To je system feature,ne treba ti dodatni.program za to,ako na to mislis.

Od kada PlayerPro pusta video? Upravo probah novu verziju 2.20 (na marketu ima i 2.21) i iritantnog bug-a (nakratko prekidanje pesme) pri pomijeranju postavki u equalizer-u ili pojacanja basa vise nema.

Od kada PlayerPro pusta video? Upravo probah novu verziju 2.20 (na marketu ima i 2.21) i iritantnog bug-a (nakratko prekidanje pesme) pri pomijeranju postavki u equalizer-u ili pojacanja basa vise nema.

Već duže vreme, čini mi se od septembarske verzije...

Jel ne mislis na pattern lock mozda?To je system feature,ne treba ti dodatni.program za to,ako na to mislis.

Da to je to, hvala.

Da poludis sa klincima, kako neke stvari urade sa racunarom i telefonom :) , danas od kuce do vrtica pustim YT da gledaju crtace i sad na poslu čačkam telefon i koju god aplikaciju da ukljucim između "desktopa" i ukljucene aplikacije pojavljuje se slika/jedan frejm iz crtaća koji su gledali ?! Na blic se pojavi i vrlo iritira, menjao sam pozadine, brisao keš, gasio telefon palio ali isto se događe, dok su gledali YT kao da su podesili da se taj frejm prikazuje između učitavanja bilo koje aplikacije.
Ima li pomoći ili ponovo da dam deci da se igraju sa telefonom dok ne isključe tu opciju :) ?

Da dodam, u galeriji slika ne postoji taj frejm/slika.

Poslednja izmena:
Imam problem sa android marketom tj kupovinom aplikacije. Otisao na google chekoout i ubacio podatke sa kartice. platio aplikaciju i kad krene da mi skida aplikaciju prijavi mi "we could not verfy your purchase with google android market licensing server at this team please check your internet connection" pritom sam povezan na kucni Wi-Fikoji sljaka odlicno ali mi javlja ovu gresku. Sta da radim?
USpeo sam da sredim stvar tako sto sam iskljucio Wi-Fi a ukljucio GPRS Koja li je fora da mi je znati.

Poslednja izmena:
Da to je to, hvala.

Da poludis sa klincima, kako neke stvari urade sa racunarom i telefonom :) , danas od kuce do vrtica pustim YT da gledaju crtace i sad na poslu čačkam telefon i koju god aplikaciju da ukljucim između "desktopa" i ukljucene aplikacije pojavljuje se slika/jedan frejm iz crtaća koji su gledali ?! Na blic se pojavi i vrlo iritira, menjao sam pozadine, brisao keš, gasio telefon palio ali isto se događe, dok su gledali YT kao da su podesili da se taj frejm prikazuje između učitavanja bilo koje aplikacije.
Ima li pomoći ili ponovo da dam deci da se igraju sa telefonom dok ne isključe tu opciju :) ?

Da dodam, u galeriji slika ne postoji taj frejm/slika.

Probaj sa "Clear data" za youtube aplikaciju,ili je upali pa ugasi lepo?Ne znam sta bi drugo moglo da bude :)

Nešto zeza, sad sam pustio yt snimak na wifi i vuce se ko prebijen sika secka, a zvuk ide (iskljucen HD), YT aplikacija ko da zablokira telefon dok traje snimak?!
Sad se ne prikazuje slika crtaća, već poslednjeg YT snimka.
Brisao sam YT aplikaciju, ponovo je instalirao, flash player takođe i sve je isto.

A da ti fleskas neki novi ROM ili factory reset?

To je 20 minuta posla :)

Ok nadam se da to nije najnormalnija stvar na Androidu :) .
Da li za android postoji neki klon recimo da ubacim spisak must have programa i podesavanja da ne bi pri svakom fabrickom resetovanju telefona "trošio" 20 min?
Recimo neki backup na racunar ili bilo gde i sa jednim klikom i par minuta instalirao programe i odešavanja.

Vrh Dno