Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Radi samo preko lokalnih ili ide i preko javnih IP adresa?

Ako ti treba samo za instalaciju može dropbox

Ne :) konkretno, treba da instaliram iGo jednoj curi koja je dosta daleko... Teško je sve to da joj se objasni preko telefona ;9

Prilikom pokusaja da otvorim dokument,poveci,studentska skripta u pitanju :d,javlja mi se error da nema dovoljno memorije?Mislim,apsurdno mi je,u pitanju je HTC Sensation na MIUI romu,ima dosta memorije..Jel moguce da je zbog toga sto office na kompjuteru prijavljuje error za otvaranje fajla,tj kad ga otvorim na kompu,izlista tekst ali izbaci error da je prepun nekakvih gramatickih gresaka?

Kako misliš da telefon otvori kada kompjuter neće.

Ma komp otvori,ali MS Word zakuca na samom otvaranju,izbaci taj eror i onda mogu da koristim fajl,da citam,editujem..Na telefonu samo izbaci eror oko memorije..

^^ Pokusaj da ga kada ga otvoris, odes na Save as i sacuvas ga u nekom drugom formatu, odradi 2,3 razlicita formata pa probaj imao sam slicnih problema..

kakav protok D/U treba da bude da bi mi normalno radio skype?

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

^^ Mislim da u principu nema pravila, trebalo bi da radi na obicnoj 3G, barem meni radi, samo zeza ukoliko domet nije konstantan, inace na adsl-u radi problema bez.. Nzm tacno koje D/U brzine ima 3G, ali su dovoljne..

Meni D 5mb/ U 1.7 mb i izgleda nije dovoljno... Ne verujem da se spusta ispod 2mb posto mi stalno H-H+ stoji i menja i fali jedna nekad crta od 4...

Kako može da ne bude dovoljno 5 Mb/s? Ne znam kakve su cifre tačno ali ne može da bude više od par stotina Kb/s. Video stream preko IPTV ne prelazi 3 Mb/s :)

meni u principu uvek radi (dobro, bilo 3g bilo adsl), dok ne naslonim telefon na uvo i ugasi se ekran, onda zna da koci i na jednom i na drugom.

To je verovatno jer si mnogo spustio klokove procesora kada je ugašen ekran.

---
desire

nisam ih ni dirao.

Obavio razgovor bio kod kafica jednog gde znam da je 10/2:) E sad ja ne mogu da verujem da se toliko spusti brzina da ja ne mogu da koristim skype... Mislim svaki put kad merim od 2 mb pocne pa skace do 4-5-6-6,5 sve zavisi u kom sam delu grada. Sva sreca, pa sam stigao... A SBB evo i jos uvek nije popravio kvar od 20h. Ne budem li sutra imao ujutru internet, haos ima da im napravim u glavnoj poslovnici. Cak ni kablovska TV ne radi.

Sva sreca, pa imam ovaj telefon i internet na njemu. Da nemam, osecao bih se, a i na trenutak sam se osecao kao u kamenom dobu.

A ja sam bio 4 dana u Bosni (nije bilo neta) i dođem večeras i nema neta kod SBBa. Pomislio sam da brat nije platio, jer imam kablovsku. Ali eto, izgleda da nije do mene. :D

---
desire

Cao svima! Imam HTC desire HD Android version 2.3.5 i ne mogu nikako da promenim Skinove :( Ako i skinem neki sa marketa ne prikazuje ga Skins meniju :( Zna li neko zasto?

Micika shecere.. :D heh O kojim skinovima je rec, jel imas neki odredjeni launcher ili...

Verovatno misli na HTC skinove, a oni se ne skidaju sa marketa. Moguće je da je skidao skinove za cm7.
Pobrisi te koje si skinuo/la :D da ti ne zauzimaju memoriju, pa pokušaj da skineš skinove iz te aplikacije iz koje i menjaš te skinove.

Ako je uopšte to problem.

---
desire

Pa da, HTC skinove ... Nekada ih je bilo Sa HTC Hub-a a sada sve isto izgleda ( dok dole na primer ... ) U ranijoj verziji dok nisam apdetovala je jos i bilo drugacijih.

Evo recimo pisem HTC Skins u Marketu i tu instaliram MikMik 3D. ZAr to nije HTC skin?

Verovatno misli na HTC skinove, a oni se ne skidaju sa marketa. Moguće je da je skidao skinove za cm7.
Pobrisi te koje si skinuo/la :D da ti ne zauzimaju memoriju, pa pokušaj da skineš skinove iz te aplikacije iz koje i menjaš te skinove.

Ako je uopšte to problem.

---
desire

Skinuo :D

Samsung daruje svoje korisnike sa 16 kako bi oni nazvali kvalitetnih aplikacija sa Samsung store-a

m.engadget.com/default/article.do?artUrl=http://www.engadget.com/2011/12/21/samsungs-in-a-gifting-mood-is-giving-away-up-to-16-free-games/&category=classic&postPage=1

sta treba da se odradi na PC-u da bi mogao da mu pristupim sa androida (preko es file explorera) Win7 x64 je u pitanju. Postavio sam full control na advanced sharing. ES FE pronadje 192.168.2.1, nadje obe particije, ali ne moze da im pristupi....
Sa WinXP sve radi kako treba....

probaj AirDroidom.

edit: sad tek vidim da si rekao sa androida evo iznogud je objasnio :)

Poslednja izmena:
sta treba da se odradi na PC-u da bi mogao da mu pristupim sa androida (preko es file explorera) Win7 x64 je u pitanju. Postavio sam full control na advanced sharing. ES FE pronadje 192.168.2.1, nadje obe particije, ali ne moze da im pristupi....
Sa WinXP sve radi kako treba....

kreiraj novog PC korisnika, npr. transfer sa nekom lozinkom 12345 i dodeli mu da bude admin. u ES kada kreiras mrezni server, ukucas IP adresu i podesis u/p: transfer/12345 i mocices da pristupas svemu na PCu.

ja mislim da mozes i na svom nalogu, samo moras da imas sifru na njemu.

kreiraj novog PC korisnika, npr. transfer sa nekom lozinkom 12345 i dodeli mu da bude admin. u ES kada kreiras mrezni server, ukucas IP adresu i podesis u/p: transfer/12345 i mocices da pristupas svemu na PCu.

A moze li taj novokreirani korisnik da se sakrije? Da se ne prikazuje uopste pri boot-u Windowsa, vec da se Win automatski uloguje na default korisnika?

Nazad
Vrh Dno