Ok nadam se da to nije najnormalnija stvar na Androidu.
Da li za android postoji neki klon recimo da ubacim spisak must have programa i podesavanja da ne bi pri svakom fabrickom resetovanju telefona "trošio" 20 min?
Recimo neki backup na racunar ili bilo gde i sa jednim klikom i par minuta instalirao programe i odešavanja.
Mozes sa titanijumom da, aplikacije koje ti trebaju, oznacis kao sistemske, ostace na rom-u i posle faktori reseta...Ok nadam se da to nije najnormalnija stvar na Androidu.
Da li za android postoji neki klon recimo da ubacim spisak must have programa i podesavanja da ne bi pri svakom fabrickom resetovanju telefona "trošio" 20 min?
Recimo neki backup na racunar ili bilo gde i sa jednim klikom i par minuta instalirao programe i odešavanja.
Треба ми google maps, где да нађем, нема на маркету ни уз помоћ market enablera
Ja nisam koristio naša slova.. adresu sam upisao kao i 11000 za Beograd (gledaj da odabereš ispravnu zemlju CS za Srbiju, tada će ti dozvoliti 11000 za kod) i stavio sam telefon![]()
ima samo Republic Of Serbia (RS) i sta god stavim kao postal code prijavljuje gresku
preko pc-ja sam uspeo da napravim nalog na google walletu, tu ima serbia and montenegro i moze 11000 ali kad obavim kupovinu na marketu napise mi
We're sorry. com.google.checkout.generic.FORBIDDEN
Item_______________________________________________________________Price
Fancy Widgets Unlocker - Highly customizable, beautiful widgets
for your Android home screen._________________________________________$1.28
Tax has not been calculated yet.
Probaj Bosnu. Jeste glupo, ali radi.
Probaj Bosnu. Jeste glupo, ali radi.
Nemam pojma kako nece, meni registrovalo karticu na Bosnu bez problema. Beograd, moja adresa, moj postanski broj, drzava Bosna i Hercegovina i prihvatilo.
Da li smem da "ubijem" standardnu android tastaturu koja dolazi uz ROM, pošto koristim smart keyboard pro? (neće mi praviti probleme ROM ili slično?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari