Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

start>run>netplwiz

odcekiras prvu opciju za glavni nalog
control-userpasswords2.png

pitace te za u/p za nalog, uneses i to je to...

Ma da, ja bih hteo nesto bez tog user name i passworda....Ne svidja mi se da se logujem na licnom kompu.....
Na XP-u toga nije bilo....

kakogod, mozete i da na svoj nalog da stavite lozinku, pa da podesite da vam Win ne trazi i da onda pristupate admin sheru.
naravno, ova opcija gore vise znaci ako imate vise racunara, jer onda sa istim korisnikom pristupate svim racunarima bez problema i raznih zezancija oko Win sherovanja.

deder, pojasni malo slikovitije to oko stavljanja sifre, pa da ne moras da se logujes i posle kako sherovati da se sve vidi na svakom kompu u mrezi (ukljucujuci i android)
vidim da imas ekspirjens :D

Aplikacija koja skine klip sa YT i pretvori ga u MP3?

Aj da napišem i ovde. Ako vam facebook aplikacija izbacuje force close, to je zato jer imate više od jedne liste za shareovanje. Sada kada sam stavio da mi postove vide svi prijatelji, lepo readi.
Baš id.iotski problem, i nije mi jasno kako ga ne ispravljaju već toliko verzija.

---
desire

Ono što smo svi čekali - total commander v1.0 rc4 se pojavio :)

Ja sam do sada koristio odlični dual file manager ali videću kako će se pokazati legendarni total commander.

deder, pojasni malo slikovitije to oko stavljanja sifre, pa da ne moras da se logujes i posle kako sherovati da se sve vidi na svakom kompu u mrezi (ukljucujuci i android)
vidim da imas ekspirjens :D

Kreiranje korisnika:
1. Right click My Computer > Manage > Local Users and Groups.

2. After click User fold you’ll find all current accounts on the right box.

3. Right click the blank space on the right box or click ‘Action’ on menu bar, and then choose ‘New User…’
create-new-user-300x194.gif

create-new-user-2-300x299.gif

desni klik i dodelie ga u grupu administrators

onda start > run > netplwiz

NETPLWIZ_thumb4

i za svoj glavi nalog odcekirate prvu opciju i ukucate lozinku kada vam trazi...

Koju aplikaciju preporučujete da mi čuva razne lične, važne podatke:
Brojeve dokumenata, kreditnih kartica, pin-kodove, passworde, i slične podatke.
Hvala!

Ja koristim kombinaciju keepass + dropbox. Keepass čuva te podatke a dropbox sinhronizuje taj fajl između android telefona i kompova sa win7 i ubuntuom.

---
desire

videh sad na forumu:
The file system must be read/write. To change it from read only, please add a button to the button bar:
Button type: Internal command
Command: 119

Meni market i dalje kaze da iz moje zemlje ne mogu da kupujem...

Ljudi postoji li neka aplikacija koja sluzi za postavljanje odredjenih ciljeva i pracenje istih ( tipa fax, neki nasi zivotni projekti)?
Takodje ako moze na PM link za narodni Tapatalk. Hteo sam juce da ga kupim al Market mi izbacuje da ne mogu iz nase zemlje...

Poslednja izmena:
Na getjar-u je tapatalk valjda free isto,ne znam da li nova ili stara verzija..

Kreiranje korisnika:

create-new-user-300x194.gif

create-new-user-2-300x299.gif

desni klik i dodelie ga u grupu administrators

onda start > run > netplwiz

NETPLWIZ_thumb4

i za svoj glavi nalog odcekirate prvu opciju i ukucate lozinku kada vam trazi...

Ovo je mene hebalo sve vreme:

4. Don’t Skip this Step!!

Because Password Protected Sharing turned off, the security permissions have to be changed on the folder(s) to allow Everyone access. Right-click the shared folder > Properties > Security Tab > Edit > Add and type “Everyone” (not the quotes) into the box and select OK. Tick the boxes next to the permissions you want to allow (e.g. Read or Write, etc.) then Apply > OK. Some messages may appear: “An error occurred while applying…” This is not unusual and can be ignored by clicking Continue.

Ja sam prestao da skidam te igre od 100+ MB...2 igre i nemam vise memorije :p

Evo ja isprobavam, telenor ot990 :) Market inace kaze da ovaj telefon nije podrzan :)
Na zalost ne verujem da cu je zadrzim jer raspakovani (zip je inace 421 MB - 442,153,986 bytes) podaci zauzimaju preko 1GB tj. 1.06 GB - 1,144,353,846 bytes, a kartica 2GB :(

webcamtoy & Android Screen Capture

Prilozi

• webcam-toy-photo1.jpg
    webcam-toy-photo1.jpg
    90.3 KB · Pregleda: 129
  • test.png
    test.png
    137.1 KB · Pregleda: 130
Evo ja isprobavam, telenor ot990 :) Market inace kaze da ovaj telefon nije podrzan :)
Na zalost ne verujem da cu je zadrzim jer raspakovani (zip je inace 421 MB - 442,153,986 bytes) podaci zauzimaju preko 1GB tj. 1.06 GB - 1,144,353,846 bytes, a kartica 2GB :(

webcamtoy & Android Screen Capture

Ok. Hvala

jel neko igra real racing 2? 600mb???

ja pokusavam da igram ali me stalno izbacuje iz igre, krenem prvu trku i posle 1,2min izadje... skinuo sam ove sd fajlove (com.ea.game.realracing2_row_SGSII) i meni zauzima 1.352mb...

ajde pusti mi na pp verziju koju si ti skinuo, ako ti radi sve ok

Kako moze npr. tekst sa gmejla da kopiram i da posaljem nekom na sms?
Pokusao sam copy\paste ali u gmail nema tu opciju.

Vrh Dno