Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Potreban mi je app preko kojeg mogu da gledam FB i G+? Kao npr HootSuite (ne svidja mi se taj imenovan...)

Moze titanium-om da se cujemo pretvori u system app, pomoću autostarts se podesi da se pokrene na boot, a može i da se izbaci iz app drawer-a npr. launcher pro-a.

Uf, kakva akrobatika, takva aplikacija bi morala te opcije da ima po defaultu. Nadam se da će developer ubaciti to kroz neki update...

OT-990 via TT

Nasao sam progam koji je uspesno importovao sve poruke sa Nokia telefona...poruke treba exportovati u csv format i ucitati u program. Lite verzija importuje do 100 poruka...

SMS Importer Lite

Jel ima neki apk da radi kao web camera ali preko wifi...
Skino sam par komada i svi rade kao klasicna ip kamera al meni treba da radi u skype, msn i sl..

Nasao sam progam koji je uspesno importovao sve poruke sa Nokia telefona...poruke treba exportovati u csv format i ucitati u program. Lite verzija importuje do 100 poruka.

Jedno pitanje.. Kako da ih exportujem u tom formatu? Da li preko Nokia Suite-a ili neceg drugog..

Poslednja izmena:
Nasao sam progam koji je uspesno importovao sve poruke sa Nokia telefona...poruke treba exportovati u csv format i ucitati u program. Lite verzija importuje do 100 poruka...

SMS Importer Lite
ili jednostavno sinhronizujes nokia telefon sa gmailom i onda opet android sa istim ;)

Jel ima neki apk da radi kao web camera ali preko wifi...
Skino sam par komada i svi rade kao klasicna ip kamera al meni treba da radi u skype, msn i sl..

Imas patchovani skype na kojem radi lepo prednja kamera na sgs-u

ili jednostavno sinhronizujes nokia telefon sa gmailom i onda opet android sa istim ;)

Pa nisam nikad sinhronizovao klasican telefon (ne smart) sa gmail nalogom (ne znam je li moguce uopste), godinama unazad imam smart telefone, ovo je Nokia 6303 telefon moje devojke koja hoce da sacuva samo 5400 sms-ova... :S

Jedno pitanje.. Kako da ih exportujem u tom formatu? Da li preko Nokia Suite-a ili neceg drugog..
Da, da preko nokia suite-a...
Kako da sinhronizujes poruke sa Gmail nalogom..ja nisam nasao nista za moju nokiju za sinhronizaciju smsova. Mozes da sinhronizujes, kontakte, kalendar i task listu, ali poruke ne mozes.
Pa nisam nikad sinhronizovao klasican telefon (ne smart) sa gmail nalogom (ne znam je li moguce uopste), godinama unazad imam smart telefone, ovo je Nokia 6303 telefon moje devojke koja hoce da sacuva samo 5400 sms-ova... :S
Za tih 5400 smsova ce ti trebati placena verzija ovog programa, ukoliko ne zelis da se zezas sa seckanjem na po 100 poruka :p

Jel to cuva sve tvoje poruke? :p

Pre kad sam imao e71 imao sam pun ocin poruka, sad na SGS2, ako skupim 200 ide fleskanje i odu sve poruke :)

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Što ne koristite go sms ako vam treba backup poruka? Lepo bekapuješ sve poruke na sd karticu i posle flešovanja uradiš restore i to je to. Meni svaki dan radi backup i ne razmišljam o tome.

Pa za ovih godinu ipo se nakupilo dosta, skupa je ljubav na daljinu :D.. Ja se nadam da su samo moje.. :D heh Kupuje SGS, tako da ako kazes da ti baguje sa preko 200, mogu da zamislim kako ce biti sa preko 5k.. :)

Pa za ovih godinu ipo se nakupilo dosta, skupa je ljubav na daljinu :D.. Ja se nadam da su samo moje.. :D heh Kupuje SGS, tako da ako kazes da ti baguje sa preko 200, mogu da zamislim kako ce biti sa preko 5k.. :)

Ne baguje sa 200, ne baguje ni sa mnogo više poruka, ne znam gde si video da baguje.

Ne baguje sa 200, ne baguje ni sa mnogo više poruka, ne znam gde si video da baguje.

Aaauu, nisam obratio paznju na ono sto si reko.. Rekao si da dok skupis 200 dodje fles, a ja nisam obratio paznju pa sam skontao da baguje sa 200.. mada ja imam oko 1000 na galaxy tabu i sve radi besprekorno..

Citaj pazljivije :) a i svejedno brisem poruke zbog odredjenih "situacija" :) jer ako zakljucam poruke onda pitanja zasto zakljucavam, tako da bolje obrisati :D

Eh amateri :d Pa cemu vam sluzi Private box u Go SMSu :D

Hehe, vidim ja da ovo postaje tema o sakrivanju poruka i svaleraciji...
Ma koje skrivanje, kazem da nema citanja poruka i gotovo, kakvi private box-ovi i ostale gluposti.. cvrsta ruka sve resava.. :)

Jaooo totalno sam zaboravio na private box :D koristio sam lite mod, ali dobro ste me podsetili :)

Inace jel koristi neko neku aplikaciju za kamere tipa HDR+, LGcamera itd?

6949 poruka u mom Desire and counting :)

Ja kada vidim poruke u inboxu odmah brišem, već sam drugu olakšao telefon za par hiljada, kaže on ne može da odluči koje da obriše, ja reko daj meni, mark all delete

imate sms backup i sms backup + . backupuju podatke u gmail nalog, ovaj prvi moze to da radi i automatski nakon svake primljenje/poslate poruke. ovaj drugi moze da se podesi na vremenski interval i ima malo vise mogucnosti(moze da uradi i restore poruka) od prvog. razliciti su autori. backupujes u nalog pa obrises...

A zašto ih brisati?:) Ako neko hoće da ima komplet history ;)

Ne moraju poruke u privacy box, samo zviznes patern lock i zdravo djaci. :)

Ali ovako nije toliko ocigledno. ;)

Nazad
Vrh Dno