Moze titanium-om da se cujemo pretvori u system app, pomoću autostarts se podesi da se pokrene na boot, a može i da se izbaci iz app drawer-a npr. launcher pro-a.
Nasao sam progam koji je uspesno importovao sve poruke sa Nokia telefona...poruke treba exportovati u csv format i ucitati u program. Lite verzija importuje do 100 poruka.
ili jednostavno sinhronizujes nokia telefon sa gmailom i onda opet android sa istimNasao sam progam koji je uspesno importovao sve poruke sa Nokia telefona...poruke treba exportovati u csv format i ucitati u program. Lite verzija importuje do 100 poruka...
SMS Importer Lite
Jel ima neki apk da radi kao web camera ali preko wifi...
Skino sam par komada i svi rade kao klasicna ip kamera al meni treba da radi u skype, msn i sl..
ili jednostavno sinhronizujes nokia telefon sa gmailom i onda opet android sa istim![]()
Da, da preko nokia suite-a...Jedno pitanje.. Kako da ih exportujem u tom formatu? Da li preko Nokia Suite-a ili neceg drugog..
Kako da sinhronizujes poruke sa Gmail nalogom..ja nisam nasao nista za moju nokiju za sinhronizaciju smsova. Mozes da sinhronizujes, kontakte, kalendar i task listu, ali poruke ne mozes.ili jednostavno sinhronizujes nokia telefon sa gmailom i onda opet android sa istim![]()
Za tih 5400 smsova ce ti trebati placena verzija ovog programa, ukoliko ne zelis da se zezas sa seckanjem na po 100 porukaPa nisam nikad sinhronizovao klasican telefon (ne smart) sa gmail nalogom (ne znam je li moguce uopste), godinama unazad imam smart telefone, ovo je Nokia 6303 telefon moje devojke koja hoce da sacuva samo 5400 sms-ova... :S
Imas patchovani skype na kojem radi lepo prednja kamera na sgs-u
Pa nisam nikad sinhronizovao klasican telefon (ne smart) sa gmail nalogom (ne znam je li moguce uopste), godinama unazad imam smart telefone, ovo je Nokia 6303 telefon moje devojke koja hoce da sacuva samo 5400 sms-ova... :S
Što ne koristite go sms ako vam treba backup poruka? Lepo bekapuješ sve poruke na sd karticu i posle flešovanja uradiš restore i to je to. Meni svaki dan radi backup i ne razmišljam o tome.
Pa za ovih godinu ipo se nakupilo dosta, skupa je ljubav na daljinu.. Ja se nadam da su samo moje..
heh Kupuje SGS, tako da ako kazes da ti baguje sa preko 200, mogu da zamislim kako ce biti sa preko 5k..
![]()
Ne baguje sa 200, ne baguje ni sa mnogo više poruka, ne znam gde si video da baguje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari