Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Evo izgleda da ce google u periodu od 10 dana svaki dan stavljati 10 top aplikacija za 0.1 EUR svaka

"The celebration of the 10 billionth download will last for 10 days during which Google will pick a series of top programs and drop their prices. "

super, evo sada sam uzeo BW widgete i Read it Later Pro aplikacije plus Reckless Racing

preko telefona ako pokusam, opet ne prepoznaje karticu...prilikom unosa podataka ista prica sa postanskim brojem. ako dodam jos jedan broj na postanski onda izbacuje invalid card number...intesina je
znaci imamo isti slucaj...

'Ladno sam provalio foru! Odabrao sam kao zemlju Bosnu i Hercegovinu i ukucao poštanski broj normalno 11000 i prošlo je. Govorim o kupovini preko web Market-a. Sad mi je i u Walletu promenio adresu u 'Belgrade 11000 BA', ali zabole me, njihov problem, meni bitno da radi :D.

Xtra, probao sam i radi ovo ^
Tacnije, prihvatio mi je karticu i kupio sam tapatalk (recimo). Medjutim, pare su mi rezervisali, ali aplikacija mi nije instalirana na telefonu? U marketu stoji i dalje opcija buy a ako kliknem izbacuju mi obavestenje kako sam dobio refund opciju za ovu app i kako ne moram da je placam ponovo. Kako da je "instaliram"?
Napominjem da prvi put kupujem sa marketa pa mi zato neke stvari nisu bas najjasnije :D

EDIT : Sve ok...

Poslednja izmena:
Evo izgleda da ce google u periodu od 10 dana svaki dan stavljati 10 top aplikacija za 0.1 EUR svaka

"The celebration of the 10 billionth download will last for 10 days during which Google will pick a series of top programs and drop their prices. "

super, evo sada sam uzeo BW widgete i Read it Later Pro aplikacije plus Reckless Racing

Kupio Reckless Racing HD za 0.10$. Ekstra ponuda i odlična igra.

Kako uzeti BW Widgets? Na racunaru mi ih ne prikazuje. A na telefonu jedino kada koristim Market Enabler. Kada pokusam da kupim, pise: "The item cannot be installed in your country."

Od juče je krenuo OnLive servis za uređaje baziranim na Android-u, pa je puštena i OnLive aplikacija koja omogućava igranje PC/konzolnih igara na tabletima i telefonima koji imaju makar Android 2.3 (Gingerbread).

Uz to, OnLive poklanja svakome ko na svom android uređaju instalira aplikaciju i uloguje se na svoj OnLive račun preko istog - Lego Batman!

15wql2.jpg

Pošto za našu zemlju aplikacija nije dostupna, ja sam je našao i postavio je u svoj DropBox za sve zainteresovane koji je mogu skinuti OVDE

Kada se ulogujete na OnLive račun preko android uređaja, budite strpljivi, dobićete igru sigurno. Samo je nekada potrebno malo vremena, verovatno jer je interesovanje veliko. Ja sam je dobio otprilike nakon 15-20min, i stiglo mi je obaveštenje na mail.

Link do OnLive sajta sa obaveštenjem: www.onlive.com/mobile
Link na marketu: https://market.android.com/details?id=com.onlive.client

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Kako uzeti BW Widgets? Na racunaru mi ih ne prikazuje. A na telefonu jedino kada koristim Market Enabler. Kada pokusam da kupim, pise: "The item cannot be installed in your country."

Jesi li uspeo mozda?
Ja sam ga skinuo tako sto sam market enabler prebacio na neku od svajcarskih mreza cini mi se. Probaj par opcija,neka prolazi...

@nvukelic

uspelo ali dz kad nema sad sta da se kupi...probao sam sa market enabler...izvrteo sam gomilu drzava i provajdera i ne mogu da kupim bw...tj mogao sam za 1.x eur ja mislim podesavanje da je bilo za nemacku...mozda sutra bude bilo nesto vredno truda :))
ovaj market je gori od nase pijace....

Poslednja izmena:
Verovatno Google nesto petlja ponovo...tako i meni bude, nekoliko dana ne da nista da se kupi, pa onda bude sve ok

ADWLauncher danas 10 centi. Odlicna prilika za sve koji ga koriste. Iako preferiram LauncherPro, ovakva prilika mi se ne propusta.

da li moze nekako da se ugasi ona low on space notifikacija? htc desire 2.2

novi twitter :)

screenshot-1323389221071.png

Да ли неко има решење за грешку "We're sorry. com.google.checkout.generic.FORBIDDEN" приликом куповине апликација преко web маркета? Пробао сам да мењам земљу на све варијанте Србије, Србије и Црне Горе, Босне и Херцеговина, али не помаже...

Treba mi aplikacija/nacin da vidim koliko struje telefon vuce sa punjaca. Jel ima neko ideju?

Vrh Dno