Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ja sam popunio potpuno tacne podatke na google wallet i sve je proslo bez problema (VISA electron Erste banka), ali preko web-a sam morao dodati karticu jer preko mobilnog nije dozvoljavao postanski kod (dok na webu je sve prihvatio iz prve)

Kod mene je preko market enablera USA T-Mobile mreza, na GWalletu je BiH i nece...da ironija bude veca, radilo je za neke aplikacije pre neke 3-4 nedelje i to jos dok mi je Srbija bila u adresi na Walletu, a sad nece...probacu da svuda izaberem USA pa da vidim oce li tako :p

Kod mene je kupovina prosla kad sam za zemlju stavio Slovacku ..,Serbia,RS,BiH nista nije htelo :/
ali sad imam novi problem,nece da je skine,izbacuje gresku sa slike..

Prilozi

• 2011-12-10 14.48.09.png
    2011-12-10 14.48.09.png
    70.4 KB · Pregleda: 171
Kod mene je kupovina prosla kad sam za zemlju stavio Slovacku ..,Serbia,RS,BiH nista nije htelo :/
ali sad imam novi problem,nece da je skine,izbacuje gresku sa slike..

Meni vec dva dana prikazuje ovu gresku, cak i za free programe

Ja sam nekoliko app na popustu kupio bez problema... sa starim Market app. Novi Market App ne valja.

Sto ne valja? Meni radi sve sto i tebi sa novim marketom. I kupujem bez problema, samo sto nece sve iako sam menjao drzave iz Market Enablera.. :)

Nece ni sa USA adresama..sve sam izmenjao, ne znam gde zivim vise :p blah, odustajem dok ne proradi samo od sebe ili ne dodaju Srbiju normalno na listu...

Bice kad udjemo u EU, a znamo i sami kad ce to biti :)

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Danas mrsavo...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1323535903496.png
    uploadfromtaptalk1323535903496.png
    64 KB · Pregleda: 171
Ja bih SlideIT preporučio svakome. Koristim ga od letos kao primarnu tastaturu, kupio sam ga u septembru po punoj ceni i nije mi žao.

Ja bih SlideIT preporučio svakome. Koristim ga od letos kao primarnu tastaturu, kupio sam ga u septembru po punoj ceni i nije mi žao.

Ja sam ga koristio do pre par meseci na Wildfire-u, ali je počeo nešto da mi baguje, no ovakvu priliku nisam propustio. Odlična tastatura.

kupio sam ga i ja. Nešto mi nisu išle slide tastature, ali za ove pare što da ne probam opet :)

Ja sam prvi put sad probao i ne ide mi bas najbolje jer koristim dva prsta. A nasa slova su nekako mnogo zbijena. U svakom slucaju nije lose imati cirilicno pismo.

Ja sam ga koristio do pre par meseci na Wildfire-u, ali je počeo nešto da mi baguje, no ovakvu priliku nisam propustio. Odlična tastatura.

Ona narodna verzija je bagovala onoliko, ali ova kupovna nikad. Tako su me i naterali da je kupim ;)

Ja sam prvi put sad probao i ne ide mi bas najbolje jer koristim dva prsta. A nasa slova su nekako mnogo zbijena. U svakom slucaju nije lose imati cirilicno pismo.

Moraš da promeniš način na koji razmišljaš o tastaturi. Pokušaj da u glavi sklopiš reči i da prstom brzo vučeš prema slovima, ne mora da bude precizno. Videćeš da ćeš odjednom početi brže da "kucaš". Nemoj uopšte da razmišljaš o pojedinačnim slovima.

Moraš da promeniš način na koji razmišljaš o tastaturi. Pokušaj da u glavi sklopiš reči i da prstom brzo vučeš prema slovima, ne mora da bude precizno. Videćeš da ćeš odjednom početi brže da "kucaš". Nemoj uopšte da razmišljaš o pojedinačnim slovima.
Primetio sam da se reči na engleskom nekako lakše kucaju... Npr reč "vežbam" nikako ne mogu da otkucam :)
Mislim da je na manjim ekranima lakše koristiti slide jer možeš da dohvatiš tim jednim prstom sva slova.
Inače, jel za space mora da se odvoji prst od ekrana?

Neko beše nedavno tražio aplikaciju za praćenje izgubljenog/ukradenog telefona koja može sama da uključi GPS:

https://market.android.com/details?id=com.androidlost

Za sada mi se čini odlična, ima brdo funkcija, pa probajte...

Ja sam trazio. :) Koliko vidim po commentima ovo je odlicna aplikacija. I stvarno radi sve ono shto je navedeno. Ladno moze da upali GPS, da slika sa kamerom i da ti posalje sliku, da snima zvuk... Stvarno odlicna aplikacija a uz to josh je besplatna a dobijash sve funkcije... Hvala !!!

Aplikacija je dobra ali kako je zastititi nek se nemoze unistalirati i kako je namestiti nek se pokrene prilikom boota ??

Uf, kakva akrobatika, takva aplikacija bi morala te opcije da ima po defaultu. Nadam se da će developer ubaciti to kroz neki update...

OT-990 via TT

Elem, poshto je ova aplikacija josh BETA logicno je da ima nekoliko bugova. Meni je bugovala pa sam se tripovao da aplikacija mora da bude aktivna u pozadini da bi radila. Ovo nije tacno poshto sad sa novom verzijom radi bez problema i nije aktivna u pozadini nego se aktivira nekako preko googlovih servisa a tako i salje podatke. Sad postoji i opcija kad se logujesh na http://www.androidlost.com/ da aplikaciju u phonu sakrijesh iz launchera.

Josh kad bi bila opcija da se sakrije iz "Devices Administrators" i sama aplikacija zastiti od brisanja bila bi odlicna...

:wave:

Odlična je aplikacija, ja sam zaista oduševljen, instalirao sam je na oba telefona. Na rootovanim telefonima može sama da uključi GPS, a na nerootovanim može da uključi WiFi, što je u bilo kom naselju dovoljno da se lokacija telefona odredi sa velikom preciznošću, jako brzo. Da ne govorim o ostalim funkcijama (slikanje kamerom, na 2.3 čak i prednjom, snimanje zvuka okoline, čitanje poruka, poziva, ma ludilo šta sve radi) zaista najkompletnija od svih. Istina, još uvek to sve ne radi glatko...

Poslednja izmena:
Odlična je aplikacija, ja sam zaista oduševljen, instalirao sam je na oba telefona. Na rootovanim telefonima može sama da uključi GPS, a na nerootovanim može da uključi WiFi, što je u bilo kom naselju dovoljno da se lokacija telefona odredi sa velikom preciznošću, jako brzo. Da ne govorim o ostalim funkcijama (slikanje kamerom, na 2.3 čak i prednjom, snimanje zvuka okoline, čitanje poruka, poziva, ma ludilo šta sve radi) zaista najkompletnija od svih. Istina, još uvek to sve ne radi glatko...

Theft Aware radi sve to glatko ali app nije free,

Primetio sam da se reči na engleskom nekako lakše kucaju... Npr reč "vežbam" nikako ne mogu da otkucam :)
Mislim da je na manjim ekranima lakše koristiti slide jer možeš da dohvatiš tim jednim prstom sva slova.
Inače, jel za space mora da se odvoji prst od ekrana?

Користим slideit, народна верзија, дуже времена и да појасним. Енглески се много лакше куца тј клиже јер нема падеже а код српске латинице не знам из ког разлога не раде речи са словом ж, тако да мораш да их куцаш. Ћирилица ради без грешке.

Мене лично занима нека алфанумеричка тастатура за андроид са српском граматиком јер сам установио (на n9 има фабричка ) да је за коришћење у току вожње најбезбеднија.

Poslednja izmena:
Хвала на пријатељским саветима али некад морам.
Тако да питање и даље важи, алфанумеричка андроид тастатура са српским речником?

Користим slideit, народна верзија, дуже времена и да појасним. Енглески се много лакше куца тј клиже јер нема падеже а код српске латинице не знам из ког разлога не раде речи са словом ж, тако да мораш да их куцаш. Ћирилица ради без грешке.

Radi ž, ali moraš da slajduješ na z, tad prepozna reč.

I ja pazarih SlideIt, iako mi ne treba trenutno. Moze posluziti kasnije, a neka stoji za ovu cenu. Hehe :)

Probao sam i SwiftKey X i SlideIt i opet se vratio na Smart Keyboard Pro. Po mom dosadasnjem iskustvu - neprevazidjena tastatura.

Ова слајд је скроз супер, свиђа ми се само је мало *******о писати на српском, енглески иде без проблема. Али верујем да је и за српски ствар навике.

Voleo bih da Smart Keyboard Pro bude na akciji. Ta tastatura mi se najvise svidja.
Takodje, nadam se i PlayerPro-u. Nijedan player nije bio do sada.

Vrh Dno