Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Probaj da koristis bs player. Ima LAN mod iz kojeg mozes da vidis sherovane foldere, pustis film a prevod moze i sam da skine sa neta (prema imenu avi fajla, to sam program predlaze) ili ako se prevod zove isto kao i film, automatski ga pusta.
Hvala ti. To sam trazio.

Scouser - svetski megacar

Ne pratiš ostale teme, gospođica je upućena :)

shot000002s.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

kako da promenim ovu odvratnu zelenu boju iz notification bara? ako moze neki link jer ne znam ni sta da kucam...
konacno root zahvaljujuci mom divnom momku :D
inace izgled je odvratan, ali necu da diram nista dok ne promenim not bar...
edit
model-htc wildfire
android version 2.3.7
baseband version 13.55.55.24H_3.35.20.10
kernel version 2.6.35.14-nFinity
mod version cyanogenMod-7.1.0.1-buzz

Poslednja izmena:
Rekao bi da je to CM7, samo promeni temu u theme chooser-u.

pa promenim, ali se ovo gore (domet, wi-fi konekcija, baterija) ne menja

ljudi, izvinjavam se ako je bilo, kako da promenim u bspayeru subtitles..da mi izlaze Č,Ć ....???? izlaze mi samo kockice umesto pomenutih slova? hvala

ljudi, izvinjavam se ako je bilo, kako da promenim u bspayeru subtitles..da mi izlaze Č,Ć ....???? izlaze mi samo kockice umesto pomenutih slova? hvala
Ides na bs player preferences pa subtitles pa enkonding subtitles I tu obelezis win 1250. Po difoltu je UTF 8.

Scouser - svetski megacar

Da li neko zna neki program kojim se moze postaviti pozadina a da ne dolazi do odsecanja slike? Naime, onaj ugradjeni jednostavno nudi kvadrat koji obrezuje celu sliku oko njega. Tako se dolazi do paradoksalne situacije da od slike koja ima odgovarajucu rezoluciju (800x600) biva uzet samo njen deo i tako stavljen na ekran. Da ne spominjem da je tada pozadina zrnasta a da ne govorim da mi program ostavi neki totalno nebitni deo slike. Probao sam i neke druge programe ali bez uspeha. Jedan od njih je i Picspeed. Da li je moguce da Android nema opcije za pozadine (tile, stretch, fit) koje je Win imao pre 15 godina? Ispravite me ako gresim.

taj kvadrat mozes da pomeris/rasiris, tako sto uhvatis ivicu i razvuces preko cele slike...

U zavisnosti od launchera, slika se scrolluje pri promeni strane i zato je pltrebno da bude veca od sirine ekrana.

Upravo tako . A sad ako vi nemate potrebe za sim contacts,to ne znaci da treba da ih obrisem i da ih ne koristim.

Ja i da hocu da drzim kontakte u SIM kartici, ne bi se proslavio, jer mogu samo njih 12, cini mi se. :D Imam matoru karticu Telekom-ovu, skoro od pocetka nastanka mobilne telefonije.

Nazad
Vrh Dno