- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
To nema veze sa playerom vec sa mp3 ili kojim vec fajlom fajlom... Svaki player tipa winamp ili tag editor to moze tipa ja u aimpu menjam.
Ljudi šta koristite (ako koristite) za lyrics? Poželjna bi bila neka aplikacija koja "vidi" šta ide u playeru. Koristio sam 2 do sada i obe su povučene sa marketa i više ne rade.
https://market.android.com/details?id=com.tunewiki.lyricplayer.androidListen to any music with synced lyrics
Znam za to, ali ima previše nepotrebnih stvari.
@promaster
Samo sliku u folderu nazovi albumart.jpg
---
desire
Pre par dana SoundHound a sada i Shazam Encore. Ako ovako nastave necu imati nista piraterije u fonu.![]()
Da li ima nesto od programa za Android da mogu da vidim, kopiram, pokrecem (video) sa kucne mreze?
meni radi lepo narodna 2.2.Jedino kupovina ili narodna starija verzija, 2.1 koja je radila.
Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination
Mislis kao wifi program sa kojim mozes da prebacujes stvari?
Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination
meni radi lepo narodna 2.2.
ako zeli da kupi WL mora da uninstalira narodnu verziju prvo
Da li postoji opcija (nisam uspeo) da sa telefona preko mreže idim fajlove na laptopu?
@Djilkosh_Ns
Odličan program, hvala.
Koliko sam video sa računara mogu da baratam sa fajlovima, da li je to moguce i preko telefona.
Da li postoji opcija (nisam uspeo) da sa telefona preko mreže idim fajlove na laptopu?
Da li je potrebno instalirati antivirus?
ali ja nemam tu opciju u sms podesavanjima "primaj info poruke".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari