Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Trebao bi sam da se update-uje. Posto nije, mozes ga skinuti ovde klikom na mirror 1 ili 2. I samo instaliras. :)

To nema veze sa playerom vec sa mp3 ili kojim vec fajlom fajlom... Svaki player tipa winamp ili tag editor to moze tipa ja u aimpu menjam.

Nisam mislio bukvalno sam samim programom, nego da li postoji opcija za tako nesto, posto ja nisam nasao.. Ok, hvala probacu!

Poslednja izmena:
Znam za to, ali ima previše nepotrebnih stvari.

@promaster
Samo sliku u folderu nazovi albumart.jpg

---
desire

Koja su podesavanja za internet za MTS da bi stock browser ,firefox,dolphin ,Opera radili ??? A sa trenutnim podesavanjima mi rade sve aplikacije osim browsera :S Jedino mi radi Opera Mini ...stvarno ne kapiram :wall::crash:. Aktuelna su mi ova podesavanja:

Name = Telekom Internet
APN = gprsinternet
Proxy = 172.017.088.198
Port = 8080
Username = mts
Password = 064
Server =not set
MMSC = not set
MMS proxy = not set
MMS port =not set
MCC = 220
MNC = 03
Authentication type = not set
APN type = internet

obrisi proxy i port

Instalirao sam novi Widget locker "NARODNU VERZIJU" i sad se widget locker ne aktivira... Ima li neko resenje pre kupovine?

Jedino kupovina ili narodna starija verzija, 2.1 koja je radila.

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Meni izbacuje da nije kompatibilan sa mojim telefonom (SGS2).

Slaba ponuda danas.

Stvarno mrsavo :/
Morao sam da probam da li radi ovaj heart rate, uzeh i hd widgets cisto jer je dzaba a onaj sketch deluje simpa ali je glupo bez olovcice...
Ne znam kako shazam niste mogli, samo sam izmenjao 5,6 provajdera u enableru i toliko. Mada nije da ga nesto koristim al neka stoji.
Ma samo jos titanium i to je to :)
Posto sam tt vec pazario ovako :)

@nvukelic
Bez fore, mada imam enabler koji nisam koristio. Ja sam u Doboju (BiH) na M:tel-u.

Da li ima nesto od programa za Android da mogu da vidim, kopiram, pokrecem (video) sa kucne mreze?

Mislis kao wifi program sa kojim mozes da prebacujes stvari?

Jedino kupovina ili narodna starija verzija, 2.1 koja je radila.

meni radi lepo narodna 2.2.
ako zeli da kupi WL mora da uninstalira narodnu verziju prvo

Preporučujem Pool Bar HD od igara...dobro je odrađen bilijar. Ja sam je uzeo za 1$ na promotivnom popustu pre 3 nedelje, sada je 4$ koliko vidim.. ***a zaboravih da napišem, ali ako bude bila na nekom popustu da znate :p

Poslednja izmena:
@Djilkosh_Ns
Odličan program, hvala.
Koliko sam video sa računara mogu da baratam sa fajlovima, da li je to moguce i preko telefona.
Da li postoji opcija (nisam uspeo) da sa telefona preko mreže idim fajlove na laptopu?

Da li je potrebno instalirati antivirus?

Pozdrav svima,
Juce mi se updejtovao HDH na 2.35 verziju, HTC sense 3.0 i od tada mi stalno izlazi dolazeca sms pokurak sa broja 50 i samo pise lokacija, s obzirom da sam iz novog sada, samo pise u poruci Novi Sad i to ne moze da se zaustavi, ceo dan svakih 2 min isti sms, nemam nista instalirano od dodstnih programa po pitanju sms aplikacija ili nesto slicno, ne znam da li ima veze sa aplikacijom za vreme, ako neko zna dajte pomagajte
hvala unapred

@sasa3791

Udjes u poruke,pritisnes "menu" , opcije, vidi da li ti je stiklirano "primaj info poruke".
Ako jeste,odstikliraj to i ne bi trebalo da stizu poruke o lokaciji.

@Djilkosh_Ns
Odličan program, hvala.
Koliko sam video sa računara mogu da baratam sa fajlovima, da li je to moguce i preko telefona.
Da li postoji opcija (nisam uspeo) da sa telefona preko mreže idim fajlove na laptopu?

Da li je potrebno instalirati antivirus?

Antivirus nikako.
A da bi uradio to što želiš,moraš prvo da share-ujes foldere na kompu, pa preko mreže da mu pristupaš.

---
desire

Vrh Dno