Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Dzabe,Soundhound ne moze da detektuje narodnjake :D

oho, i te kako moze :) Probao sam vise komada. Samo se nesto zbuni kada ja krenem da zavijam, valjda ne ubodem bas dobro :)

Kupio sam SoundHound (neće se baci za 7 din :d), ali nikako ne mogu ništa više jer mi uvek prijavljuje "grešku tokom pravljenja porudžbine"... Ima para na kartici, ali neće... A preko web-a kad kupujem, ne znam zašto mi ne prikazuje karticu koja je već povezana sa Checkout (Wallet) nalogom, već mi samo nudi da dodam novu, ali ni to ne dozvoljava, uvek prijavljuje neku grešku. Jel ima neko sličan problem?

Poslednja izmena:
probaj izbrisati karticu iz Wallet-a pa je opet ubaci.

Neće, ali uspeo sam da neke kupim preko drugog telefona, ne znam u čemu je problem...

evo upravo sam kupio swift-x ,paper camera i asphalt 6 adrenaline preko marketa sa moba i sve proslo bez problema

I ja sam preko drugog telefona, ali me interesuje zašto neće preko ovog preko kojeg ja hoću :)...

a za to placanje i dalje treba kreditna (ili kojavec) kartica, ne moze sa racuna da skine, ili stavec?

Ne može, mora kartica.

Koristi li neko od vas TeamViewer na telefonu? Ja sam ga danas prvi put instalirao, i na računaru i na telefonu... i nije mi baš najjasnije kako radi. Povežem se ja sa telefona na komp, vidim PC desktop na telefonu, ali ne mogu apsolutno ništa da uradim: ni da pomerim kursor, ni da skrolujem u Firefoxu (on mi je bio otvoren na desktopu). Tj, kursor se pomera na ekranu mobilnog, ali ne i na monitoru.

Da li sam ja pogrešno shvatio čemu služi ovaj program (da sa jednog uređaja kontrolišem drugi), ili moj telefon ne ispunjava zahteve (možda mora multitouch a ja imam rezistivni ekran), ili nešto ne radim kako treba?

Da li nekome radi Convo normalno, ili ja samo ne umem da ga koristim?
Nece da prikazuje sticky teme, nemam deticated dugme za pregled neprocitanih postova teme...

Da li neko moze da preporuci/ostavi link za neki drugi besplatni Tapatalk klijent, koji ima sve funkcionalnosti? Makar imao i reklame kao Convo, samo da radi sve, ovako ne vidim pola tema na nekim forumima.

Ili ako neko moze da mi uzme na marketu Tapatalk a ja mu platim u dinarima :d

Bas sam hteo da iskoristim ovu akciju ali ne mogu da prijavim karticu na Google Wallet. Secam se da sam ranije uredno kupovao aplikacije preko google checkouta ali sad kad hocu da prijavim adresu na koju je kartica registrovana prijavljuje 21000 kao nevazeci postanski broj. Kao zemlju izaberem Republika Srbija. Jel ima neko slicnih problema, ili jos bolje resenje?

Bas sam hteo da iskoristim ovu akciju ali ne mogu da prijavim karticu na Google Wallet. Secam se da sam ranije uredno kupovao aplikacije preko google checkouta ali sad kad hocu da prijavim adresu na koju je kartica registrovana prijavljuje 21000 kao nevazeci postanski broj. Kao zemlju izaberem Republika Srbija. Jel ima neko slicnih problema, ili jos bolje resenje?

I mene je nesto zezalo oko tih zemalja, Jedva sam provalio. Mislim da su postojale dve SCG ili dve Srbije. Proveri tu listu zemalja

Ima jedna Srbija (RS) i dve Srbije i Crne Gore, (CS) i (YU). Kad izaberem YU nece da mi prihvati adresu, sa (CS) mi uvek odbijaju karticu a (RS) kaze da postanski broj sadrzi nevazeci format

Mislim da je kod mene prosao CS, a ti probaj da stavis postanski broj na kojem si prijavljen u banci. Ako nece dodaj mu jedan vise. Na pr sa 21000 stavis 21001. Ako nece ni tako onda stvarno neznam. I ja sam smarao Alexu dok nismo provalili sta zeza a to je mislim bio bas taj CS

ovo i mene zeza..probao sam sve kombinacije...i da brisem jedan broj i da dodam..ali ne prihvata...sad cak dobijam i "Updating address failed: The address server is unavailable"
isto i kod mene stoji cs...cool

ovo i mene zeza..probao sam sve kombinacije...i da brisem jedan broj i da dodam..ali ne prihvata...sad cak dobijam i "Updating address failed: The address server is unavailable"
isto i kod mene stoji cs...cool

Meni je (ako pričamo o dodavanju kartice na Wallet) bez problema dodao Intesinu Visa Internet karticu sa CS zemljom i 11000 poštanskim brojem, ali i uprkos tome, Market registrovanu karticu vidi samo iz telefona. Kad pokušam preko www Marketa da kupim, ne vidi je uopšte, a nudi mi da dodam novu karticu, ali mi ne dozvoljava da je dodam, prijavljuje grešku sa poštanskim brojem, a samo jedna Srbija postoji i to pod Republic of Serbia... jbš mu sve...

Pitao je nemanja za adw kako radi. Nema laga kad se dodaju widgeti na hs kako kod golaunchera. Kod mene tw ima lag, mali ali primetan narocito sa program monitor widgetom. Tako da.. Stvarno bas bas lepo radi adw (jucerasnja verzija). Ima i ics folder look, ako nekom treba.
Sad vidim i da je beautiful widgets na akciji 0.1

Meni je (ako pričamo o dodavanju kartice na Wallet) bez problema dodao Intesinu Visa Internet karticu sa CS zemljom i 11000 poštanskim brojem, ali i uprkos tome, Market registrovanu karticu vidi samo iz telefona. Kad pokušam preko www Marketa da kupim, ne vidi je uopšte, a nudi mi da dodam novu karticu, ali mi ne dozvoljava da je dodam, prijavljuje grešku sa poštanskim brojem, a samo jedna Srbija postoji i to pod Republic of Serbia... jbš mu sve...

preko telefona ako pokusam, opet ne prepoznaje karticu...prilikom unosa podataka ista prica sa postanskim brojem. ako dodam jos jedan broj na postanski onda izbacuje invalid card number...intesina je
znaci imamo isti slucaj...

Zanemarite moje prethodno pitanje za Convo, snasao sam se i instalirao Tapatalk.
Aplikacija je fenomenalna, posebno mi se svidja sto ima dosta opcija za moderaciju, iako bih voleo da ima nesto i za administraciju (mada iskreno nisam proveravao). Sve preporuke, Convo zaobidjite sem ako nemate mogucnost nabavke Tapatalka.

Koristi li neko od vas TeamViewer na telefonu? Ja sam ga danas prvi put instalirao, i na računaru i na telefonu... i nije mi baš najjasnije kako radi. Povežem se ja sa telefona na komp, vidim PC desktop na telefonu, ali ne mogu apsolutno ništa da uradim: ni da pomerim kursor, ni da skrolujem u Firefoxu (on mi je bio otvoren na desktopu). Tj, kursor se pomera na ekranu mobilnog, ali ne i na monitoru.

Da li sam ja pogrešno shvatio čemu služi ovaj program (da sa jednog uređaja kontrolišem drugi), ili moj telefon ne ispunjava zahteve (možda mora multitouch a ja imam rezistivni ekran), ili nešto ne radim kako treba?

Meni odlično radi, sa telefona mogu da kontrolišem komp.

Da li postoji neki tweak ili mogucnost da se iskljuci Opera logo pri ukljucivanju?
Jedno 10ak sekundi stoji pa tek posle toga moze da se koristi, totalno bzvz.
:)

Hajde i ovde da postavim pitanje.
Kako syncovati outlook mailove i Android default mail (u ovom slucaju na note-u) preko usb kabla ili wifi/bt???
Ne postoji exchange server, i jedina kopija mailova (3.000) je ona koja je smestena u outlook mail database-u na laptopu? Najlepse bi bilo da se izbegne google.

Kies odradi sync contacata, notes-a i todo's... savrseno. Ali nazalost nema opciju za sync mailova.
Na windows mobile 6.5 ovo je bilo prosto k'o pasulj, ali na Androidu ne mogu nac' nacina kako ovo da uradim.

Edite: Companionlink, LocalSync i jos par software resenja nude syncovanje svega sem maila. A to vec radi Kies.

Poslednja izmena:
K9 mail?

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Aaaa sad vidim sta tebi treba, jos gledam sta usb, pa valjda su na serveru mailovi... Ne znam, cudi me da KIES ne moze, a ne znam za AIRdroid on je isto za sinkovanje, samo ne znam da li moze za mail, naravno treba wifi.

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Vrh Dno