Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Isti slucaj...
Probao sam da instaliram recovery iz Rom Manager-a, i telefon je puko. Fleshovao fw, kao proradio, ali opet, kad god probam da udjem u rikaveri telefon uradi factory reset. :\
Na kraju digoh ruke, 2.2.2 i sta je tu je :\

edit: neeeeee, nije cak ni 2.2.2 nego 2.2 :| vratio sam original fw, a ranije imao neki indijski...... -.-

smadovi bre ovi iz samsunga... nije mi jasno samo kako tako mogu divljački da se ponašaju... zašto ne postoji neki zakon koji će da zaštiti korisnike? na primer da se svaki proizvođač smartfonova obaveže da će obezbediti update na najmanje tri naredne verzije operativnog sistema... a ne ovako, kupi galaxy ako hoćeš 2.2, a galaxy 2 ako ti je do 2.3 sramota bre

Koliko ja znam, galaxy s je dobio gingerbread jos proletos... Ili pricas "obicnom" galaxy-ju?

ali to romovi ne pasuju kod mene :( ja imam galaxy s wifi 5.0 i za moj je poslednji 2.2.2 isti hardver kao galaxy s, isti soc, samo je drugačiji rom jer nema 3g, poziva i sms...

kako da je skinem.

odem na milion linkova odem na skener i aplikacije nema.Kad odemna market kako da je skinem kad mi izbaci da nije za moj telefon imam htc cha cha.dajte neki savet izludeo sam kao da je tesko da stave download da skinem kao covek a ne da me muce.

pa zar mi market enabler treba i za domacu aplikaciju.
Ima neko klasican link da skinem ovaj program pa nije on valjda 100 terabajta pa da nigde nema link za skinuti.

Da li postoji neka dobra zamena za power taster?
Citam da su na nekim modelima Htc-a ocajno resili power taster.

kako da je skinem.

odem na milion linkova odem na skener i aplikacije nema.Kad odemna market kako da je skinem kad mi izbaci da nije za moj telefon imam htc cha cha.dajte neki savet izludeo sam kao da je tesko da stave download da skinem kao covek a ne da me muce.
E pa neznam,ja sam je direktno instalirao sa android marketa,a za neki drugi link ne znam.

kako si je instalirao imas market anabler ili kako

Ma jok nemam nista od toga,samo sam otisao tamo i instalirao je za minut,a sto?Mislim sta ce mi taj market enabler?

za šta će vam market enabler za aplikaciju koja je dostupna u srbiji? ja market enabler koristim samo za aplikacije koje nisu dostupne kod nas...

pa dajte pomozite kako da instaliram,sve sam probao cak sam instalirao android srbija aplikaciju i nadjem osmatraca i opet nece dajte bre valjda znate kako ste instalirali.

imate link i sta ste pritisnuli mozda gresim negde dobiaj stalno poruku kako item
can not be found.

Poslednja izmena:
U jeee,pa odes (na telefonu) tamo i kliknes instal!WTF?

Na telefonu ides na android market,srcujes -osmatrac-i kad se pojavi instal samo kliknes.

Poslednja izmena:
otisao sam na mts,otisao na android aplikacije,odem na osmatrac i opet ista stvar prosto neverovatno.skinem mondo android sa mts a bez problema ali ovaj osmatrac izgleda vuce samo jedan link i to isti koji neradi.

Odlicna open source alternativa popularnom adFree i od mene prepuruka za adAway.

(Ne mogu copy/paste link da dam trenutno. Preko telefona sam)

Vrh Dno