Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ima neko predlog za widget za fast call, kao sto je GO contacts widget ili onaj u Launcher Pro ? Znaci treba mi samo da mogu da mi prikaze favorite contacts na screenu, da mogu lakse da zovem ljude koje konstantno zovem. Koristim Zeam Laucher i svidja mi se, posto je prost, pa ne bih da ga menjam ako ne moram :p

Ima neko predlog za widget za fast call, kao sto je GO contacts widget ili onaj u Launcher Pro ? Znaci treba mi samo da mogu da mi prikaze favorite contacts na screenu, da mogu lakse da zovem ljude koje konstantno zovem. Koristim Zeam Laucher i svidja mi se, posto je prost, pa ne bih da ga menjam ako ne moram :p

Photo contact widget!

Kako koristiti 3g video poziv na android telefonu.

Instaliraš skype, tango ili neku sličnu aplikaciju. Samo, i primalac poziva mora da je ima. Mislim da radi i sa najnovijim google talkom i google+

ja mislim da on pita za standardni 3g video poziv koji se tarifira kao poziv, a ne kao internet protok preko voip klijenta. dakle da priča i sa ljudima koji imaju dumb 3g aparate....

Android nema podržan video call, ali neki proizvođači poput Samsunga su ubacili podršku. Ne znam za druge.

Na Samsungu video call radi OK, cak i na relaciji Android - Bada...

ja mislim da on pita za standardni 3g video poziv koji se tarifira kao poziv, a ne kao internet protok preko voip klijenta. dakle da priča i sa ljudima koji imaju dumb 3g aparate....

Da bas na to mislim.Prosto neverovatno da nema takvu podrsku.

Imam htc cha cha i ima prednju kameru i imam mts biz net gde mogu sa svojima iz grupe pricati na video pozivu neograniceno za 0 dinara.Ako ovoga nema onda izem ti android.
Neko kaze da to moze preko 3gmreze kao poziv sa programom -qik- ali ga nemogu skinuti nemam enable market.

Poslednja izmena:
iskreno nisam ni razmišljao o tome, jer mi ne treba, ali je stvarno bez veze što nema tu mogućnost... ja sam taj quik dobio uz galaxy s wifi i istog momenta sam ga obrisao, kao i gomilu gluposti koje su mi natrpali preload-ovano... ako hoćeš mogu da ti pošaljem titanium backup tog čuda, ali ti je najbolje da skineš market enabler i da ga skineš sa marketa, ili da nađeš apk ovako na netu...

Hvala na odgovoru

kakao da napravim enable market nije mi jasan redosled poteza za to.

Samo treba da rutujes telefon, pa onda instaliraš market enabler.

Što se tiče 3g video poziva, ja sam imao takve telefone od 2004 i nijedan poziv nisam napravio. To mi nije bilo među kriterijima kada sam kupovao telefon. Za neki budući, možda, ali isključivo za skype.
Quik apk skini na google.

pih, i ja sam imao silne telefone sa prednjom kamerom ali nikad nisam napravio ni jedan video poziv. sada je jako dobro imati prednju kameru zbog voip-a... btw, jel radi google plus video poziv na androidu? pošto skajp samo zeza nešto i ne radi svuda...

a pre neki dan sam poludeo, drugarica i drug hteli sa mnom da naprave konferencijski video poziv i ladno skajp ne dozvoljava! plati pa klati! e rekoh nećete vi meni, ajmo mi lepo svi na g+

Poslednja izmena:
je postoji neki rom koji je na srpskom, bosanskom ili hrvatskom pa cak i na crnogorskom jeziku
, tj jeziku koji mogu da razumem. zasto gingerbrad nema srpski?

Odakle ti to da nema srpski? Svaki rom na mom Galaxy S ima srpski jezik, trebalo bi da je isto i kod drugih proizvođača.

je to znaci da je ceo sistem, meni... na srpskom?

instalirao sam ga, ali sta dalje, odabrao sam srpski i nista se ne desava?

Dajte preporuku za neki sat, na stock romu sam koristio minimalistic text ali mi na cm ne izbacuje naša slova.

pih, i ja sam imao silne telefone sa prednjom kamerom ali nikad nisam napravio ni jedan video poziv. sada je jako dobro imati prednju kameru zbog voip-a... btw, jel radi google plus video poziv na androidu? pošto skajp samo zeza nešto i ne radi svuda...

a pre neki dan sam poludeo, drugarica i drug hteli sa mnom da naprave konferencijski video poziv i ladno skajp ne dozvoljava! plati pa klati! e rekoh nećete vi meni, ajmo mi lepo svi na g+

Navodno, google talk u gingerbread ima podrsku za video call, nemam front cam da isprobam.

Nazad
Vrh Dno