a sta treba svakoj devojci![]()
dodjavola. Da se nadamo da ce HTC da dozvoli root-ovanje sa nekim od narednih apdejta, kao sto su najavili za ostale modele...
danke, danke. Pogledao sam prvi post, iscitacu cio topic kad budem imao vremenaNasao sam neki link - navodno, ako ti je bootloader s-off onda izgleda da moze da se root-uje. Ako je s-on onda ne moze, bar za sada
Evo link ka guide-u : [ROOT] Wildfire S
Ima neko predlog za widget za fast call, kao sto je GO contacts widget ili onaj u Launcher Pro ? Znaci treba mi samo da mogu da mi prikaze favorite contacts na screenu, da mogu lakse da zovem ljude koje konstantno zovem. Koristim Zeam Laucher i svidja mi se, posto je prost, pa ne bih da ga menjam ako ne moram![]()
ja mislim da on pita za standardni 3g video poziv koji se tarifira kao poziv, a ne kao internet protok preko voip klijenta. dakle da priča i sa ljudima koji imaju dumb 3g aparate....
Dajte preporuku za neki sat, na stock romu sam koristio minimalistic text ali mi na cm ne izbacuje naša slova.
instalirao sam ga, ali sta dalje, odabrao sam srpski i nista se ne desava?
je to znaci da je ceo sistem, meni... na srpskom?
pih, i ja sam imao silne telefone sa prednjom kamerom ali nikad nisam napravio ni jedan video poziv. sada je jako dobro imati prednju kameru zbog voip-a... btw, jel radi google plus video poziv na androidu? pošto skajp samo zeza nešto i ne radi svuda...
a pre neki dan sam poludeo, drugarica i drug hteli sa mnom da naprave konferencijski video poziv i ladno skajp ne dozvoljava! plati pa klati! e rekoh nećete vi meni, ajmo mi lepo svi na g+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari