Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koliko je koristan gps toliko je i ovo korisno.gps pojma nema da ovi raskopavaju ulicu ili po stoti put rade istu ulicu pa dopunom ova dva dobijes pravu stvar.

Da li postoji neka modfikacija kojom bi se off/on dugme na galaksi kecu koristilo kao dugme za slikanje?
Ili neka aplikacija u kojoj bi se to dalo podesiti a da valja.
Fala :)

E sad ja da pitam, da li postoji neka aplikacija koja će mi reći koji broj sam i koliko puta zvao, koliko sam minuta i sms-ova potrošio na tu osobu? Tražio sam po marketu ali sve što nalazim su programi koji o pozivima govore uopšteno... Unapred hvala svima :wave:

Hvala na odgovoru, probao sam, ne radi to sto meni treba... Nasao sam DroidStats i jos jedan, pusticu linkove kasnije. Problem je sto se ne slazu u statistikama... 4 programa za call log i sva cetiri prikazuju drugaciju minutazu :D Sutra idem do telenora pa cu videti koji radi kako treba :D

ps. Sad cu na izjavnu recenicu moje drage: "Ti mene ne zoves dovoljno!" imati i konkretan dokaz koliko PUTA sam je zvao i koliko MINUTA sam spucao na nju :mad::mad::mad:

Poslednja izmena:
Koja aplikacija bi mi omogucila da sakrijem neki folder i sadrzaj u njemu.
To je to sto mislite...

Ja sam koristio traffic counter ali on meri samo broj potrosenim minuta, poruka i mb...

Instalirao sam sa marketa poslednju verziju Skajpa. Kako da podesim da se automatski ulogujem kad upalim Skajp? Ranije sam imao i opciju "remember password", a sad svaki put moram ručno da unosim... I da li video pozivi rade ako mi telefon nema prednju kameru (već pomoću klasične, sa zadnje strane) - i ako može, gde se i to pali? :)

Nađi na xda modovanu aplikaciju, ima mnogo više opcija za podešavanje.

Koja aplikacija bi mi omogucila da sakrijem neki folder i sadrzaj u njemu.
To je to sto mislite...

LUKS manager radi on-the-fly enkripciju, moze da posluzi, ja ga koristim za vazne dokumente. Kompatibilan je sa FREEOTFE na Winu

Ako si samo hteo da se nešto iz foldera ne vidi u galeriji ili ako je muzika u library, dovoljno je ubaciti u folder fajl sa nazivom .nomedia

iris :D

screenshot-1319117818181.png

https://market.android.com/details?id=com.dexetra.iris&feature=search_result

@illidan
Baš sam malopre video. Moram da probam ovih dana. :D

nije los ovaj iris :D
300601_10150371205762372_812887371_8369582_499019735_n.jpg

Is he gay? Yes he is very good :d

šta rešava nemogućnost download-a svih (ili većinu) tipova fajlova, osim nekog custom rom-a..

Meni taj iris neradi... Instaliram ga i kliknem na onaj plavi krug dole i nista se nedesava... Netrazi mi nikakav govorni unos...

No speach input, to javlja kad se pokrene aplikacija...

Poslednja izmena:
Treba da instaliras neki TTS. Pise na pocetku ili pogledaj pod "more" na marketu za opis.

Ljudi , izvinjavam se ako je vec bilo pitanje, al jednostavno nemam vremena da citam svih 258 stranica!!Instalirao sam MoboPlayer i bolje radi od stokovanog...prikazuje neke video formate koje stokovani nece! AL mi ne pokazuje sva sloba u subs..(ch,c,sh i slicno)..kako da to promenim, jel zna neko??? I da li ima neki bolji video player od ovog....Hvala ljudi, zivi bili!

Jok ni sa tim instaliranim neradi... Ma uninstall dok to nesrede malo.

Vrh Dno