Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ima li sanse da se vratim nekako na stari market posto mi je ovaj novi totalno otkazao poslusnost?

Nek ti neko ko ima okaci stari market, pa obrisi novi i instaliraj stari...

Sto se tice antivirus programa ja mislim da je to nepotrebno... ako ti i prijavi nesto to je cisto radi reda da se vidi da program kao nesto radi...prvi put cujem da neko koristi antivirus na telefonu....

^^
Ja koristim lookout. On služi da skenira aplikacije, ali važnije, da locira telefon u slučaju gubljenja/krađe.

ali telefon locira nešto tipa u krugu od 2km ako nije pod nebom, korisniji je ako ti ispadne negde

Neko je davno ovde pitao da li postoji neka aplikacija koja ce prikazivati sat kada je display iskljucen,kao na starim telefonima. Ja sad provalio da aplikacija NoLED ima tu opciju u sebi i to otprilike izgleda ovako:uploadfromtaptalk1316616431177.png

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ja sam noled davno koristio i ubijao je bateriju. Kakva je sada situacija?

Pravo da ti kazem pojma nemam ja sam tek od danas poceo da brckam po njemu.

Verovatno i sad ubija bateriju, kapiram da kako bi konstantno prikazivao sat mora svo vreme da drzi wakelock...

Ajd javi utiske.
Neko je trazio widget za kontakte (mozda Boris), Animated Widget Contact Pro v1.4.5 je veoma dobar

Prilozi

• ss4800131.jpg
    ss4800131.jpg
    11.5 KB · Pregleda: 122
  • ss4801131.jpg
    ss4801131.jpg
    11.5 KB · Pregleda: 116
Verovatno i sad ubija bateriju, kapiram da kako bi konstantno prikazivao sat mora svo vreme da drzi wakelock...

Zato i samo vredi staviti ga na amoled i njegove podtipove. Na lcd nikako, ekran je sve vreme upaljen. I sve nove nokije koje imaju takav sat, imaju ili amoled ili clear black ekran.

clear black = amoled (samo se premaz razlikuje)

Neko je davno ovde pitao da li postoji neka aplikacija koja ce prikazivati sat kada je display iskljucen,kao na starim telefonima. Ja sad provalio da aplikacija NoLED ima tu opciju u sebi i to otprilike izgleda ovako:Pogledajte prilog 78190

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ajde plz link na marketu, sad trazih ima milon tih led varijanti ne znam koja je ova sto si postaavio sliku ... a bas deluje gotivno =]

Jel neko vidi Google+ na marketu? Ja fejkovao i sa Amerikom i sa Engleskom i ne vidim ga :(

Mozda zato sto imam stari market? :(

Nema veze skinuo sam sa xda :)

samsungov amoled sa nokijinim CB premazom. AFAIK, nije samoled, nego generacija prije...

Jedno noob pitanje, koja je razlika izmedju amoled i lcd displeja?
crna je ugasen pixel i ne strosi struju kada prikazuje crnu. zato se savetuje da se stavi neki crni wallpaper na amoled ekran najmanje trosi bateriju (sa druge strane bela trosi vise na amoled nego na obicnom lcd)

jel moze apk ovde, jer je i meni incompatibile?
inace, jel ima neka aplikacija (widget) da mi propustene pozive pokaze samo trenutne propustene...a ne da mi kao sad pise da imam 2 propustena poziva, pa ja moram da gledam po vremenu koja su to dva (da li isti broj ili su mozda 2 poziva sa razlicitih brojeva), ako me razumete sta mi treba :)))

Treba mi preporuka za neki srpsko-engleski recnik koji radi offline a da je besplatan? Slovoed mi je najvise odgovarao ali sad se placa

Vrh Dno