Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koji je najbolji blacklist program? Nesto slicno kao mcleaner na nokiji bi bilo vrh .....

Uff,to i ja trazim,ali ne mogu da nadjem.
Ako neko zna za takav program bilo bi odlicno.

Jel se desava nekome da mu sistem unmountuje sd karticu, zamrzne se i pomaze jedino vadjenje baterije? Tj, sta bi mogao da bude problem?

Postoji li neki app za screenshotovanje, a da ne zahteva rootovan fon..? Hvala unapred.

Skines Android SDK i u njemu imas tool..

Jel ima jos neko probleme sa novim android marketom? Nece da mi updateuje aplikaciju otvori ekran i vrti loading u nedogled a da ne pricam o stalnom fc-u
U pitanju je htc tattoo sa 2.3.5 androidom i nfinityGB 1.09 ROM-om

Meni povremeno za neke aplikacije vrti taj loading...

Odustajao sam posle par minuta. Probaj preko kompa da instaliras.

Jel ima jos neko probleme sa novim android marketom? Nece da mi updateuje aplikaciju otvori ekran i vrti loading u nedogled a da ne pricam o stalnom fc-u
U pitanju je htc tattoo sa 2.3.5 androidom i nfinityGB 1.09 ROM-om

Meni se to dešava kod aplikacija za koje je potreban market enabler da bi ih video a nisam fejkovao, inače nemam problema sa fc-om, verovatno je do tog roma problem.

Blacklist PRO?

I blacklist pro ne pokazuje nikakvu notifikaciju nigde kada dobijes sms ili poziv od onog ko ti je u blacklistu .... neka mala ikona u taskbaru bez teksta bi bila vrhunski fazon ... kao na mcleaner na nokia telefonima ... I nema stealth mode, tj vidljiva mu je i ikona ;) A btw i vidi mu se ikona u app draweru.

Za sada najblize sto sam nasao su Extreme Call Blocker Invisible i CATE.

Poslednja izmena:
Tapatalk se sada placa...jel ima neka aplikacija koja ima istu funkciju, a free je?

Google+ je dobio update. Sada se moze pridruziti hangout-u i sa telefona.

pa nije tacno..ja kad sam skinula, nije se placao..jos uvek ga imam u telefonu i radi normalno...treba mi program koji se ne placa a radi isti posao..konkretno mi treba da moze da se loguje samo na bench

Kako da pomerim ikone aplikacija koje sa deinstalirao?Prilikom deinstalacije ostala je ikona.
Kako je ukloniti?

Restartuj telefon

jelena , sacekaj bench aplikaciju ako ti teba samo za ovaj forum

tapatalk android phone

Kada možemo očekivati Bench aplikaciju? :banana:

Nazad
Vrh Dno