Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^ jel ti trazio da prvo skines njihovu app ili ja negde gresim?

da da... tako radi getjar... ja vec imam cut the rope za dz od njih :)

Da li postoji neka zamena za plejer Silverlight koji ce raditi na androidu?

Postoji li mogucnost da onog smrdljivog pauka bekapujem nekako (predjene nivoe) pre flesovanja? TB ne pomaze

Probaj sa mybackup ili rucno da kopiras folder iz /data/data

Sent using Tt.

Danas mi se sam apdejtovao market na novu verziju, posto me nervira i ne da da se kupe aplikacije koje na starom recimo mogu, kliknem uninstal apdejts i vrati mi se stari market, ali cim ga zatvorim on se ponovo sam na novi apdejtuje...
Kako da zabranim tj. ne dozvolim marketu da se apdejtuje?

Danas mi se sam apdejtovao market na novu verziju, posto me nervira i ne da da se kupe aplikacije koje na starom recimo mogu, kliknem uninstal apdejts i vrati mi se stari market, ali cim ga zatvorim on se ponovo sam na novi apdejtuje...
Kako da zabranim tj. ne dozvolim marketu da se apdejtuje?

Zamrzni/izbrisi (a pre toga backup-uj:) iz titanium backup-a Market Updater.

Ima na xda tema kako maknti novi i staviti stari market:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1191708

Kazu da moze i jednostavnije.. iz titaniuma maknuti market updater i potom uninstalirati updates iz marketa.. i trebalo bi da se vrati stara verzija.

Novi market ima problema sa placenim apps i tvrdi da su app nekompatibilne sa uredjajem ako ste menjali lcd DPI.

Da ne bih nabadao sad, verovatno zna neko... Ne uspevam da na svom Archosu pustim *.avi fajl jer nemam AC3 kodek... Kako ste rešili ovo?

Meni je Mx Player novi omiljeni player, super minimal dizajn, jako lepo radi (na cm7 mi svi fajlovi rade super), prepuruka za njega.

Naime instalirao sam LCD Density i menjao i poceo telefon da mi brljavi... Posle svakog restarta on mi stavlja dpi na 160... Obrisao sam aplikaciju, ali i dalje ne radi... Svaki put moram da vracam na 120... Jel moze nekako da se odradi to bez fleshovanja?

Ako imas root explorer idi u /system/build.prop i pronadji ro.nesto.density i tu upisi vrednost koju zelis. Restartuj telefon i gotovo.

Koliko utice mijenjanje te vrijednosti na citljivost i prikaz?

Meni je trenutno 240 pa me zanima sta bi bilo kad bih promijenio na npr 300? Koliki skokovi su uopste dozvoljeni?

Nece ti biti bas pregledno jer sve se prosiri......

yooyo nemam to ro. bla bla.density
nek samo neko pogleda kako se zove pa da upisem ako moze...

jel mi mozes jos samo reci kod kog teksta, tj. linije ti to pise, mislim da ne napisem negde drugde ili nije vazno i ako napisem na kraju svih tekstova...?

Vrh Dno