Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam koji telefon imaš, ali na galaxy s ako imaš cwm, čini mi se da može iz recovery-ja.

Može nekako da se podesi CardioTrainer da beleži i nadmorsku visinu? Nešto kao "My tracks" što radi... Dobro bi mi došlo kada vozim bajk po brdima

Izguglaj na osnovu roma i kernela koji trenutno imas, ili vidi sta kazu na xda forumu. Mada mozes da rootujes, napravis particiju instaliras link2sd i vidis dal je prepoznaje.

Sent using Tt.

Storky, radi gps na cm 7.03, a i to je stable verzija.

zaboravio sam tamo da napisem da sam odradio flash radio-a pa mi je proradio GPS...

kratko pitanje (znam da sam procitao negde ali nikako da pronađem)
treba da radim prelazak na drugi android uređaj kako je najbezbolnije uraditi backup za pređene igrice (angry birds,greedy spider,drag racing..) ne prelazi mi se sve ispocetka.
Da li titanium resava stvar?

Potreban mi je raspored casova ? ima li takve aplikacije ?

Ne mogu da zapamtim klincu, kada ima koji predmet. Udarile godine.....

kratko pitanje (znam da sam procitao negde ali nikako da pronađem)
treba da radim prelazak na drugi android uređaj kako je najbezbolnije uraditi backup za pređene igrice (angry birds,greedy spider,drag racing..) ne prelazi mi se sve ispocetka.
Da li titanium resava stvar?

Da,ali TB mozes koristiti ako imas root-ovan telefon ;)

Da,ali TB mozes koristiti ako imas root-ovan telefon ;)
sto za stari (desire nije problem) ali vidis nisam razmisljao da i novi mora biti rootovan :wall:
Da li postoji neki drugi nacin za backup?

Ima li slučajno neki widget da imam sat na ekranu dok je zakljucan telefon, ono kao na nokijama recimo..

Мислиш да ти екран буде укључен све време?

Можеш у widget locker-у да ставиш било који сат.

Ne, da je zakljucan telefon ali da sat onako bledo lebdi po ekranu, znaci samo sat da je 'upaljen'

Kao što smo nekada gledali na starim telefonima, da ne upališ pozadinsko osvetljenje, a da ti šeta sat po ekranu? Ne može. Potpuno je drugačiji ekran mobilnih telefona danas.

Da ali ne mora tako, recimo kao onaj night clock ili desk clock kako se vec zove, iz sense-a..

da imaš amoled ekran, onda.bi moglo. Ovako ne.

---
desire

Ok..

Koji program koristite za obradu sliku ? Konkretno mi treba blur i crop :)

Crop ima verovatno i svaki pregledač.
Za efekte koristim meitu xiu xiu. Probaj photoshop le/se, kako se već zove.

Crop ima verovatno i svaki pregledač.
Za efekte koristim meitu xiu xiu. Probaj photoshop le/se, kako se već zove.

Probao sam Photoshop express (ako je to to što si mo predložio...) i nisam našao "blur"... Još neki predlog?

Možda je do verzije programa, mada ne mogu da provalim koju verziju imam.

Nego, da li može da se napravi eksterna particija na mem kartici (što je fon vidi kao svoju internu memoriju) bez stavljanja drugog roma tj ako se samo odradi root?

Možeš UVEK (sa svakim ROM-om) da napraviš drugu primarnu particiju na kartici, ali samo u FAT32 fajl sistemu. Ako hoćeš da ta druga primarna particija bude u EXT2, EXT3 ili EXT4 fajl sistemu, tu je onda pitanje da li ROM to podržava.

Link2SD podržava sve pomenute fajl sisteme. To praktično znači da na svakom ROM-u mošeš da imaš link2SD i drugu primarnu particiju u FAT32 sistemu.

Tako bar kaže autor link2SD programčeta ...

Nazad
Vrh Dno