Da ponovim pitanje..
Uradi clear data.
---
desire + oxygen 2
HTC WildfireNe znam koji telefon imaš, ali na galaxy s ako imaš cwm, čini mi se da može iz recovery-ja.
Moze sa link2sd ili apps2sd ako kernel podrzava particije na kartici.
Sent using Tt.
Izguglaj na osnovu roma i kernela koji trenutno imas, ili vidi sta kazu na xda forumu. Mada mozes da rootujes, napravis particiju instaliras link2sd i vidis dal je prepoznaje.
Sent using Tt.
Storky, radi gps na cm 7.03, a i to je stable verzija.
kratko pitanje (znam da sam procitao negde ali nikako da pronađem)
treba da radim prelazak na drugi android uređaj kako je najbezbolnije uraditi backup za pređene igrice (angry birds,greedy spider,drag racing..) ne prelazi mi se sve ispocetka.
Da li titanium resava stvar?
sto za stari (desire nije problem) ali vidis nisam razmisljao da i novi mora biti rootovan :wall:Da,ali TB mozes koristiti ako imas root-ovan telefon![]()
Ima li slučajno neki widget da imam sat na ekranu dok je zakljucan telefon, ono kao na nokijama recimo..
Crop ima verovatno i svaki pregledač.
Za efekte koristim meitu xiu xiu. Probaj photoshop le/se, kako se već zove.
mozda koristi neka agenda, ili calendar padPotreban mi je raspored casova ? ima li takve aplikacije ?
Ne mogu da zapamtim klincu, kada ima koji predmet. Udarile godine.....
This app is incompatible with your Telenor Samsung GT-I9000.
Telenor Samsung GT-I9000
This item cannot be installed in your device's country.
Iz kog razloga ne mogu da instaliram ovu free aplikaciju: https://market.android.com/details?id=com.mint
Kaže:
I da li neko može da preporuči neku sličnu aplikaciju za personal finance?
Skini Market Enabler i izaberi neku DE mrezu i onda ces moci da je instalirasThis item cannot be installed in your device's country.
Možda je do verzije programa, mada ne mogu da provalim koju verziju imam.
Nego, da li može da se napravi eksterna particija na mem kartici (što je fon vidi kao svoju internu memoriju) bez stavljanja drugog roma tj ako se samo odradi root?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari