Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Evo zasto:
Skini Market Enabler i izaberi neku DE mrezu i onda ces moci da je instaliras

OK, hvala, Market Enabler sam ranije već koristio, ali sam zaboravio na njega :), ali me interesuje zašto blokiraju državu i kada su u pitanju free apps? :trust:

Poslednja izmena:
Alarm Clock Plus mislim da ima takvu foru. Proveri.

Ne vidim kako, probavao sam neke opcije, ima desk clock ali ne znam kako da ga aktiviram, mada ne zelim nista ja da stiskam da bi ga aktivirao, to mogu i preko HTC-ovog desk clocka, ja bi da se to upali samo od sebe kad se zakljuca telefon.

To je samo da slikam i da sredim sliku? Kako da je loadujem neku postojeću?:)

Ne, ne, bas je za editovanje postojecih. Otvaras sliku koju zelis preko jedinog vidljivog dugmeta po startovanju aplikacije :)

Da li još nekome facebook izbacuje fc kada pokušate da ostavite status? Clear data ne pomaže, izgleda da su nešto zeznuli onim poslednjim updateom.

---
desire

meni uopste ne stizu obavestenja za fb...zasto? ne stizu mi obavestenja ni za gmail...zasto ni to?:)

Hi xxx,
We're trying out a new feature to reduce the amount of email you receive from Facebook. Starting today, we are turning off most individual email notifications and instead, we'll send you a summary only if there are popular stories you may have missed.
You can turn individual emails back on and restore all your original settings at any time.
Thanks,
The Facebook Team

i meni je stigao taj mail...ali meni ni jedna notrifikacija ne stize sa fb..ni kad mi neko posalje poruku u inbox, nista..i to ne samo danas, vec danima...

Moze li pomoc gde da nadjem neku dobru navigaciju i gde da pogledam sto se tice skidanja (moze i na pm). Inace imam Galaxy S.

E da javim samo da sam resio problem.Bio je problem content filter u android marketu.Trebalo je da bude obelezeno da sve aplikacije budu vidljive a nije bilo tako.Ja sam gledao to i pisalo je everyone a trebalo je da bude obelezeno i low i high i....Uglavnom sad sve aplikacije rade i skype i b92 i....Btw na support android marketu su mi sve objasnili jer sam se dopisivao jos sa njima.Pa eto cisto da javim ako jos neko ima takav problem da zna kako da ga resi. :)

Nova verzija B92 aplikacije je odlicna..

Ja juce stavih Go Launcher, ali mi se sve nesto cini da mi je Launcher Pro bio brzi... Al' kao ovaj lepsi, teme, cuda, pa ajde malo nek stoji...
A kako bese screenshotove da lupam? (100 strana ima tema, oprostite :D)

Ja koristim Launcher pro i zadovoljan sam, a i ADW je isto onako brz...
A sto se tice kolekcije za pozadine torrent is your friend :)

И ја дајем глас за LauncherPro, мада слабо излазе нове верзије и никако да среде онај gmail widget

Sent from my HD2 using Tapatalk

LauncherPro 60fps. Leeeeti. :D
I miui i suave teme za ikonice.

Poslednja izmena:
Ja sam presao na Zeam, bolji mi je od LP..

Kada smo koristio adw i zeam, imali su osetno manje frameova. Kao i sam froyo/gb launcher.
Lupio sam 60fps, ali radi mega smooth.

ja ga malopre instalirah, bruka brzi od Go launchera, a cini mi se da je i od LP-a, za nijansu barem, brzi...

Da, a ima dobrih fora, swipe gestures, ikonice super izgledaju sa onim ogledalo efektom itd..

Btw, modifikovao sam Bob Clock sa (po meni) lepsim fontom (HelveticaNeueYu), kod mene na WF-u ima tanka horizontalna linija iznad "4", samo tu.. ne mogu da nadjem zbog cega se to desava, na .PNG-u je sve normalno, mozda je do mog telefona nesto pa ako neko hoce da testira na svom okacio sam .apk

device26.png

Prilozi

• BorisBobClockD3.rar
    63.2 KB · Pregleda: 27
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno