Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Stavio sam MIUI 1.6.10 na Nexus S i stalno mi puca (restartuje) u GoSMS Pro aplikaciji. Kako mogu da proverim u čemu je problem? Neki log ili aplikacija u te svrhe?

1.6.10 pa to je matoro, instaliraj najnoviji miui pa onda probaj

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ma, nemam pojma, za neke kontakte mi ne čita prezime, ali ne za sve, random pojava neka... Dok za dialerone i touch pal tih problema nemam...nisam imao vremena da detaljnije istražim zašto, ali sam proverio za najmanje tri kontakta da mi se to dešavalo...

SGS II & Cognition 1.31

ako imas ukucano ime i prezime kontakta a hoces pretragu po inicijalima ili po nekoliko slova npr

zoran ilic
zi
zoi
zil i slicno

znaci prvo ime tj slova iz imena pa prezime tj slova iz prezimena spojeno (doduse meni je u setovanju acontacts stavljeno da pokazuje prvo ime pa prezime) i jos pretrazuje istovremeno i po brojevima za tu kombinaciju koju kucas.

Poslednja izmena:
Ja nikad nisam koristio T9 iz nekog razloga, mislite bas na sistem koji automatski dopunjava tvoje kucanje i pogadja sta si hteo da napises?

ako imas ukucano ime i prezime kontakta a hoces pretragu po inicijalima ili po nekoliko slova npr

zoran ilic
zi
zoi
zil i slicno

znaci prvo ime tj slova iz imena pa prezime tj slova iz prezimena spojeno (doduse meni je u setovanju acontacts stavljeno da pokazuje prvo ime pa prezime) i jos pretrazuje istovremeno i po brojevima za tu kombinaciju koju kucas.

Video sam to, ali, tako me ograničava...ja želim da mi vrši pretragu kako ja hoću, a ne program...tu su dialerone i touchpal ipak u prednosti...

SGS II powered by Lite'ning 5.0

^^
Da, na sistem, ne layout tastature.

Poslednja izmena:
I kako se koristi :D probavam sad i opet je zbunjujuce i ne radi kao i svaki put kad sam probao :)

Stvarno, šta to fali? Imam hrvatski rečnik na smartkeyboardpro + moje reči, koje je popamtio u zadnjih 10 meseci.
neka rec, sleng ili tako nesto a ne pravi mi se opet moj dict. hteo sam da probam smart keyboard ali sam posle skontao da ima samo hrvatski dict pa sam resio da zaobidjem gospodarstvo i slicne hitove i vratim se na htc ime bar za sad.

Ne radi mi forum preko tapa talka? Jel se desava to josh nekom? Ili ima negde neko objashnjenje, koje nisam primetio. :)

neka rec, sleng ili tako nesto a ne pravi mi se opet moj dict. hteo sam da probam smart keyboard ali sam posle skontao da ima samo hrvatski dict pa sam resio da zaobidjem gospodarstvo i slicne hitove i vratim se na htc ime bar za sad.

Instaliraš rečnik i aktiviras taj jezik. Posle još samo staviš da ti nudi reči i to je to.

---
desire + oxygen 2

Ma ima milion podesavanja, a to kako ti objasnjavas je meni trenutno, bez T9, znaci kucam tipa "Hoc" a gore mi izbaci "hocemo", "hoces" i mogu da tapnem na te reci, a i ne moram. A T9 bi trebao da radi po principu da mi sam otkuca celu tu rec ako ja samo krenem "Ho"? To bre nikad nije radilo kako treba meni uvek sa necim random kao kompletira :d

To zavisi od frekvencije upotrebe reči. Doduše, meni to i nije toliko bitno, važnije mi je da mi ispravlja reči, pa ne moram ni da gledam kada kucam. :)

---
desire + oxygen 2

Koliko sam uspeo da prelistam temu, niko ninje pominjao ebook reader (za šre svega epub formate) sa ugrađenim rečnikom eng-srb, dakle da mi u toku čitanja izbaci odmah prevod označene reči, a ne da me baca na browser, pa na google translate...

Postoji li slučajno ovako nešto?

Meni normalno radi...
Jel ima nekog ovde ko radi na b92 aplikaciji? Nikako ne mogu da pristupim delu sa tenisom od kada su napravili podrubriku "Tenis masters".

sad jos vise volim tu aplikaciju

A šta joj fali pa je toliko voliš?

Kolike su vam brzine kad nesto prebacujete preko vajrlesa na komp sa telefona ili sa telefona na komp (bilo ftp ili lan)? Jel moze neko da istestira, recimo fajlovi od 200-300mega? Hvala unapred. :)

Zavisi od tvog rutera, koji standard, koja udaljenost, itd. Meni na G standardu ide oko 2.5 MB/s.

Tako i kod mene, pa zato i pitam... malo mi je nekako. g standard, pun signal, valjda bi trebo da isvlaci max, tj ~7 mega.

Meni na g standardu nikad nije išlo preko 3 MB/s.

Ne znam jel neko već pomenuo ovu aplikaciju (ali nije na odmet da se ponovi). U pitanju je aplikacija Tooyoou, koja postavlja reklame na vaš launcher. Za svaku reklamu dobijete po jedan cent (dolar). Na kraju meseca vam prebace na paypal racun. Zanimljivo, i ništa ne radite, a plaćaju. :D

Sent from my HTC Legend using Tapatalk

Pa da li to funkcionise samo u teoriji ili i u praksi?:) da ne budu one fore,moguca isplata nakon sakupljenih 100$ ili tako nesto.

Sent from Galaxy S

Vrh Dno