ma, nemam pojma, za neke kontakte mi ne čita prezime, ali ne za sve, random pojava neka... Dok za dialerone i touch pal tih problema nemam...nisam imao vremena da detaljnije istražim zašto, ali sam proverio za najmanje tri kontakta da mi se to dešavalo...
SGS II & Cognition 1.31
ne volim t9, uvek fali nesto
ako imas ukucano ime i prezime kontakta a hoces pretragu po inicijalima ili po nekoliko slova npr
zoran ilic
zi
zoi
zil i slicno
znaci prvo ime tj slova iz imena pa prezime tj slova iz prezimena spojeno (doduse meni je u setovanju acontacts stavljeno da pokazuje prvo ime pa prezime) i jos pretrazuje istovremeno i po brojevima za tu kombinaciju koju kucas.
neka rec, sleng ili tako nesto a ne pravi mi se opet moj dict. hteo sam da probam smart keyboard ali sam posle skontao da ima samo hrvatski dict pa sam resio da zaobidjem gospodarstvo i slicne hitove i vratim se na htc ime bar za sad.Stvarno, šta to fali? Imam hrvatski rečnik na smartkeyboardpro + moje reči, koje je popamtio u zadnjih 10 meseci.
neka rec, sleng ili tako nesto a ne pravi mi se opet moj dict. hteo sam da probam smart keyboard ali sam posle skontao da ima samo hrvatski dict pa sam resio da zaobidjem gospodarstvo i slicne hitove i vratim se na htc ime bar za sad.
1.6.10 pa to je matoro, instaliraj najnoviji miui pa onda probaj
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
nije problem podesavanje nego jednostavno necu hrvatski recnikInstaliraš rečnik i aktiviras taj jezik. Posle još samo staviš da ti nudi reči i to je to.
---
desire + oxygen 2
Ne radi mi forum preko tapa talka? Jel se desava to josh nekom? Ili ima negde neko objashnjenje, koje nisam primetio.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari