Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

svojevremeno je ovde pomenuta jedna igrica....logicka, ne mogu da se setim imena, pa ako neko moze da mi pomogne:

u pitanju je crno/beli lavirint i cikicu je potrebno dovesti do izzlaznih vrata.....koristeci se rotacijom ekrana, skakanjem itd....

demo verzija je, ako se dobro secam, imala 15tak nivo

Dakle, treba mi ime!

HVALA

da, to je to

hvala ;)

Pa prema utiscima sa neta radi... Ja ga koristim tek 5-6 dana, videcemo... Inače, čak i ukoliko nemate paypal racun, on čuva dok ne otvorite...

Sent from my HTC Legend using Tapatalk

Ljudi ,iskreno,nisam bash pratio na chasu,ako je neko ljubazan da mi kaze sta se desava sa marketom i nasom zemljom u vezi paid aplikacija?? Na starom marketu mi je prikazivao tek poneku uglavnom nebitnu paid app a ,posto sam rucno update-ovao market na zadnju ver.kad odem na "paid apps" samo pishe "loading..." i nema dalje :D ...jel to market kuburi sa sobom ili Srbija i dalje kuburi sa svetom?? :S:

sent from TT

O jedno i drugo, ali malo vise ovo drugo. :(

---
desire + oxygen 2

Ndrive mapa srbije? Kako da se nadje/ubaci/pokrene ? Jel ima negde besplatne mape da se skinu. Skinuo ndrive sa marketa nakon pokretanja trazila je da skinem jos nesto 30mb a sada ostalo da kupim mape... ?

Kupio sam LG optimus 2x p990 pre mesec dana i odlicno radi ali poslednjih par dana pokusavam da resim problem slabog radia preko slusalica. Na fabrickim je radio jako slab, skoro da se ne cuje ali na drugim je malo jaci ali opet ne dovoljno. Pokusao sam da dovucem neke aplikacije ali one skidaju mnogo MB i bojim se da bih brzo prekoracio limit. Da li znate neko resenje.

I jos jedna stvar, kako da se resi problem cirilice na mapama, neke ulice su napisane samo cirilicom pa se ne mogu naci u pretrazi nego mora da se kuca najbliza koja je napisana latinicom. Da li to moze nekako da se ispravi. Hvala.

Misliš na google maps? I mene to nervira, ali sam video da je većina napisana i ćirilicom i latinicom.

---
desire + oxygen 2

a smart keyboard, pa ukljucis cirilicu? :)

Može ćirilica i na standardnoj tastaturi, samo izabere srpski jezik.

ovako je brza promjena, na 1 taster. No, bitno je da postoji workaround :)

cek cek, ja sam sve probao na obicnoj tastaturi, trazio po jezicima i sve ali jednostavno ne mogu da nadjem cirilicu iako je oznacen "српски језик" sve je latinica :)

Ako ti je uključen srpski jezik, Stisneš i držiš space i pomeriš ga desno i onda izađe srpska ćirilica.

ovo je vise kao neki easter egg, nego sto je intuitivno :d

Nije htelo preko spejsa ali sam nasao aplikaciju za cirilicu, hvala u svakom slucaju :)

Poslednja izmena:
Built-in e-mail client (poslednji MIUI ROM), na Exchange accountu, automatski šalje read receipt bez da me pita. Da li je moguće potpuno isključiti slanje read receipt?
Hvala!

Vrh Dno