Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa u SKP imate da namestite duzinu odziva izmedju drzanja tastera, ja sam stavio na dosta kratko pa se zarez pojavljuje bukvalno posle trecine sekunde..

Ili prosto u Smart keybordu iskljuciti voice input button (ko ga realno koristi:) i dobije se levo od space-a zarez, a desno tacka, a iznad njih su na "z" i "m" na longpress-u uzvicnik i znak pitanja ;)

snap20110811225550.png

Poslednja izmena:
Ja sam to ugasio i opet su mi zarez i tacka na jedno dugme (desno od MNO)

Ja sam to ugasio i opet su mi zarez i tacka na jedno dugme (desno od MNO)

Mozda zato sto sam ja stavio da menjam izmedju Engleskog i Srpskog Lat/Cyr layouta na ono EN dugme, pa su se ostali dugmici slozili kao na slici...

Kod mene je u smart keyboardu zarez posebno dugme, a mislim da postoji opcija i da dupli space automatski pretvara u zarez.

Dupli space je tačka. to je i najbolja opcija ikada. :D
Ja sam stavio hrvatski layout (znači qwertz) i imam zarez levo od space, a tačku desno.

---
desire + oxygen 2

Ah, nisam napomenuo da ja drzim alfa-numericki rezim, verovatno mi je zato drugacije :)

ttpod music player, trebalo bi da je besplatan ali da se ne zezam sa tim izguglajte link. inace odlicna aplikacija, jako dopadljiv player, lyrics deo me odusevio jedino sto ne prikazuje album art iz samog mp3-a nego searchuje neku svoju random kinesku bazu :).

ako ga je neko koristio i zna kako da namestim da normalno prikazuje album art (mada mislim da ne moze) neka napise ovde.

Ima li neki dobar music player sa opcijom pravljenja playlisti a da radi na 1.6 android verziji?

Poslednja izmena:
Postoji li nacin da se tel prevari da "misli" da preko wifi ide na net a u stvari je data konekcija zaduzena za to? :p

Treba mi zbog uploada videa na YT....

Dhd sa CM7 ROM-om.

Jao telepe, ovo je bila posljednja kap. :) Moram da pređem na miui. :D Mnogo mi se sviđa ovaj redizajn. Pogotovo ovi popupovi.

---
desire + oxygen 2

Ako otkuca dnevno 5 poruka od 2 recenice, a u svakoj drugoj ima zarez, to je dnevno 5 sec. Pa to pomnozi sa 5 radnih dana, pa puta 52 nedelje... To je godisnje 25 MINUTA, koje je nepovratno izgubio SAMO ZATO STO NIJE IMAO POSEBNO DUGME ZA ZAREZ!!! U danasnje vreme to jeste citava vecnost! :D:d

zaista mi je spas opcija kod Smart Keyboard sto moze da se podesi duzina drzanja tastera da bi se dobio alternativni simbol. A imaju i sjajne skinove (skinuo sam HTC Invert, ima 10ak podvarijanti, preporuka)

Ja koristim wp7 skin najčešće. Ali dobre su rapid, droid, honeycomb, ni adam...

---
desire + oxygen 2

jos kad bi imao standardni alfanumericki raspored za portrait :)

Ja sam do pre 3-4 godine koristio alfanumericki, ali od onda qwerty i od tada sam shvatio koliko je brze kucanje i sve..

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Nema dovoljno mesta u portraitu za sve potrebno + qwerty

Ideos X5 Tapatalk

Ima li neka aplikacija kao app2sd ali da radi na 1.6 verziji (htc tattoo je u pitanju)?

ne volim t9, uvek fali nesto

Nazad
Vrh Dno