Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

To je to :)

Sve pusta kako treba ali postoji novi/stari problem :(

Covers iz svakog albuma su upali u galeriju (kontam da sam .nomedia zbog toga ubacio) i tako u galeriji imam jedno 50-ak albuma umjesto dosadasnjih 3-4...a plus sto su fotke sa aparata na samom kraju....

Имаш на маркету програм који се зове GalleryExcluder, и ту само означиш који фолдери нећеш да се појављују у галерији.

Za dialer koristim GO Dialer EX a od skoro sam prešao sa Launcher Pro na GO Launcher EX. Već duže vreme koristim GO SMS. Baš su zaokružili ponudu aplikacija. Jedino nisam oduševljen GO Weather widgetima.

Sve aplikacije su im vrlo dobre besplatne alternative, ali nekima fali još samo malo (goweather, gokeyboard). Launcher nisam koristio.

Hoću da ubacim srpski swype pa me interesuje jel se on instalira kao aplikacija ili se ubacuje na neki drugi način. 2.3.4 je Android, SGS telefon.
Ako ima neko link bilo bi dobro

Go weather je po meni trash i njihova najgora aplikacija inace sam launcherom i SMS-om odusevljen pogotovu SMS-om...

Ako misliš na ovo našao sam:

evo da napisem ako nekom zatreba srpski swype:
izvaditi ova 3 fajla iz roma koji ima srpski (ja sam iz JVH)
/system/app/Swype.apk
/system/lib/libSwypeCore.so
/data/data/com.swype.android.inputmethod
i kopirati na ista mesta u novi rom

Kaži mi samo jel mora telefon biti rootovan pošto moj nije. Imaš li neki link za taj rom? Možda postavljam glupa pitanja ali noob sam, tek kupih SGS

Kako? Meni Prepoznaje sve. Ili te ja nisam dobro razumeo. :)

ma, nemam pojma, za neke kontakte mi ne čita prezime, ali ne za sve, random pojava neka... Dok za dialerone i touch pal tih problema nemam...nisam imao vremena da detaljnije istražim zašto, ali sam proverio za najmanje tri kontakta da mi se to dešavalo...

SGS II & Cognition 1.31

Smart Keyboard, Swype, mislim da sve 3rd party tastature imaju tu zarez.

Mislim da zavisi od layouta. Smartkeyboardpro nema kada stavim engleski, a srpski i hrvatski imaju.
Čak i ova gingerbread može da se podesi da ima.

Ttalk

default gingerbread keyboard kada drzis prst na . dobijes ,

kako vecnost? zadrzis sekund i pustis i eto ti , umesto . :)

Ako otkuca dnevno 5 poruka od 2 recenice, a u svakoj drugoj ima zarez, to je dnevno 5 sec. Pa to pomnozi sa 5 radnih dana, pa puta 52 nedelje... To je godisnje 25 MINUTA, koje je nepovratno izgubio SAMO ZATO STO NIJE IMAO POSEBNO DUGME ZA ZAREZ!!! U danasnje vreme to jeste citava vecnost! :D:d

Ako otkuca dnevno 5 poruka od 2 recenice, a u svakoj drugoj ima zarez, to je dnevno 5 sec. Pa to pomnozi sa 5 radnih dana, pa puta 52 nedelje... To je godisnje 25 MINUTA, koje je nepovratno izgubio SAMO ZATO STO NIJE IMAO POSEBNO DUGME ZA ZAREZ!!! U danasnje vreme to jeste citava vecnost! :D:d

Meni, recimo, svaka rečenica ima bar 4 zareza, ***, takav mi stil :D:D:D

SGS II & Cognition 1.31

Smartkeyboardpro

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno