Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Dokle cete da trazite i diskutujete o aplikacijama u ovoj temi gde nije mesto.

:)

TT DivljaVatra

Posto ne mogu da editujem prethodni post zanima me jos jedna stvar....

Power amp (narodna ver) mi baguje nesto. Kako da namjestim da recimo default Music app ili Songbird vide tu muziku? Svi folderi su mi u Music folderu na sd...

Pa instaliraj aplikaciju, nema šta posle da radiš.

Pa instalirao sam ... :p

Muzika mi je slozena u foldere i oni se nalaze u folderu Music na kartici.

Ni default music app a ni songbird ne vide pjesme, znaci 0 artist, 0 albums....nista....

Nemam pojma, instalirao sam sada songbird i meni je sam prepoznao muziku.

Meni je u music sve što imam na kartici i svaki plejer koji sam ikada instalirao je "video" sve.

Nemam pojma, instalirao sam sada songbird i meni je sam prepoznao muziku.

Da li u tim folderima postoji fajl .nomedia. On je odgovoran ako aplikacije ne pronalaze muziku i slike u tim folderima.

A sto me jos vise zbunjuje, preko nekog explorera kad udjem u Music vide se sve pjesme i pusta ih najnormalnije i songbird i music app....

@Laza bio je nomedia i obrisao sam ga i i dalje se ne vide....

posle brisanja .nomedia moras da resetujes telefon

Simpa je, mogao bi malo veci da bude..

Ja ga nisam ni probao, nego znam da ga je neko trazio :) Trenutno je mClock hit ;)

Mene je i mclock poceo da zeza. Neće da se refreshuje.

Ttalk

Nece qq player da pusta titlove. Na mobo playeru rade. Ima li mozda veze to sto nemam sd karticu ili ja nesto ne radim kako ne treba?

Sent from my GT-I9000

Poslednja izmena:
posle brisanja .nomedia moras da resetujes telefon

To je to :)

Sve pusta kako treba ali postoji novi/stari problem :(

Covers iz svakog albuma su upali u galeriju (kontam da sam .nomedia zbog toga ubacio) i tako u galeriji imam jedno 50-ak albuma umjesto dosadasnjih 3-4...a plus sto su fotke sa aparata na samom kraju....

Uh kako je kod tebe sve naopako i zakomplikovano.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Da ima svojih bubica ima, ali zato mozes da ga prilagodjavas sebi kako hoces!111!1 :D

Da ima svojih bubica ima, ali zato mozes da ga prilagodjavas sebi kako hoces!111!1 :D

Ti lepo iskeširaš 600 eura i miran si. Generalno tvoj sarkazam nije smesan ( mozda tamo konzolasima jos i prodje)

A ovakve stvari me svakim danom sve vise udaljavaju od Androida...
Nemam pojma šta da ti kažem osim da ja nikad nisam imao takvih problema a sve pesme su mi tag-ovane. Uostalom ako se nekome nešto ne sviđa ne bi trebao da to koristi i da se nervira zbog tako trivijalne stvari u životu. Ne znam kako tagujes muziku ali ja koristim mp3tag i sve je super.

Poslednja izmena:
Mene zeza Juice Defender. Par dana radi ok, a onda zabaguje i ne nakaci se na gprs kad otkljucam telefon, pa moram u Settings da tamo ugasim/ upalim Mobile Network. Onda opet radi par dana, pa nece itd. U pitanju je besplatna verzija. Neko resenje?

Ttalk via GT540

Sense-ov dialer... Oces ti Naruto :d ;)

To je to :)

Sve pusta kako treba ali postoji novi/stari problem :(

Covers iz svakog albuma su upali u galeriju (kontam da sam .nomedia zbog toga ubacio) i tako u galeriji imam jedno 50-ak albuma umjesto dosadasnjih 3-4...a plus sto su fotke sa aparata na samom kraju....
stavi quickpic pa u njemu stavi foldere iz kojih ne zelis da gledas slike (e sad ako on to radi tako sto stavi .nomedia fajl u taj folder onda ***a navikni se na cover art u galeriji, posto nisam probao)

Ja root-ova borise. Nemam vise sense. :p

Stavio sam za sad Go Contacts. Radi posao najvise podseca na sensov dialer, ali sa SKINOVIMA! :d

Nazad
Vrh Dno