Nemam pojma, instalirao sam sada songbird i meni je sam prepoznao muziku.
widgetlocker je samo podloga, a onda stavi widget na lockscreen koji god zelisNemoze widgetlocker nista da uradi ko intelliscreen.
Niti gotolock.
posle brisanja .nomedia moras da resetujes telefon
Da ima svojih bubica ima, ali zato mozes da ga prilagodjavas sebi kako hoces!111!1![]()
Nemam pojma šta da ti kažem osim da ja nikad nisam imao takvih problema a sve pesme su mi tag-ovane. Uostalom ako se nekome nešto ne sviđa ne bi trebao da to koristi i da se nervira zbog tako trivijalne stvari u životu. Ne znam kako tagujes muziku ali ja koristim mp3tag i sve je super.A ovakve stvari me svakim danom sve vise udaljavaju od Androida...
stavi quickpic pa u njemu stavi foldere iz kojih ne zelis da gledas slike (e sad ako on to radi tako sto stavi .nomedia fajl u taj folder onda ***a navikni se na cover art u galeriji, posto nisam probao)To je to
Sve pusta kako treba ali postoji novi/stari problem
Covers iz svakog albuma su upali u galeriju (kontam da sam .nomedia zbog toga ubacio) i tako u galeriji imam jedno 50-ak albuma umjesto dosadasnjih 3-4...a plus sto su fotke sa aparata na samom kraju....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari