LOL, toliki (nešto preko 1.000) je rezultat i kod mene, a ja imam LG GT540 Optimus :S:.
Zapravo, rezultat bi trebali da bude isti, jer imaju isti gpu.
Ttalk
Bilo bi zanimljivo (ako već ne postoji tako nešto) da napišete koliko vam pokazuje Quadrant Standard test? Meni na Desire-u pokazuje 1082 (trenutno CM7 ROM) dok je na Nexus S pokazalo 2863 (MIUI 2.3). Odakle ovoliko razlika? GPU?![]()
Izgleda da me nisi razumeo ili ja tebe. Rezultat tvog Desire je mali kad ga upoređujem sa mojim Optimusom što sigurno nije normalno.
Idem malo u off, ali posto si koristio i MIUI i CM7, po tebi, koji ti je drazi? Ja sam na CM7, a razmisljam da sledeci fon bude miui supported pa da vidim jel vredi cimanja![]()
Idem malo u off, ali posto si koristio i MIUI i CM7, po tebi, koji ti je drazi? Ja sam na CM7, a razmisljam da sledeci fon bude miui supported pa da vidim jel vredi cimanja![]()
tako jeprevedeno: moj mob je lepsi od tvog.... hello!
Preporuka za My Data Manager (free). Jednostavan widget za pracenje data potrosnje u okviru zadate kvote a ima i prikaz potrosnje za svaku app.
Moze se pratiti i wifi potrosnja a za entuzijaste ima i opcija roaming![]()
Neka udje gospodin Nikaragva.... Hellodata counter na desku kod mene radi dobro vec duze vreme...
Hello...
A da li postoji mogucnost da se iskljuci vibracija pri pritisku soft dukmica (konkretno mislim na SGS 1) jer me to jedino nervira na MIUI?Bas kao sto Tetsuo kaze, MIUI ROM i recimo Launcher Pro Plus, prava kombinacija, recimo za HTC Desire.
Na SGS mi smeta jedino losija kamera, nego sa stock varijantama.
MIUI ima cool interfejs i super dodatne mogucnosti koje nemaju ostali ROM-ovi.
Samo kad bi bateriju malo doveli u red, kad bi mogla da drzi recimo 16 sati normalnog koriscenja, drzao bih ga stalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari