Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

go tastatura radila odlicno jedno vreme...danas sama presla u neko "drugo" stanje...t9 nema opciju da se iskljuci (bilo je)...nije mi qwerty tastatura, vec staviljeno samo obicna (ona 3 slova na jednom broju)...fuj...deinstal momentalno....
svuda podji, kuci dodji-sense

Može li mi neko reći da li je u Gingeru konačno dostupan neki Cisco kompatibilni IPSec client te postavke za proxy.

Proradila je izgleda normalno kupovina i preko web marketa. -Sada sam kupio Cut the rope i skinulo ga je istog minuta. Nego, pre nego sto kupim jos par aplikacija, da pitam nesto :) U slucaju promene roma ili prosto privremenog unistall-a kupljene aplikacije, da li market pamti da sam je ja kupio (da li je vezuje za moj google nalog) pa mogu opet da je skinem bez placanja ili je jedino resenje tb?

Sve aplikacije možeš da bekapuješ i ponovo instaliraš na novom telefonu.

Doduše, u slučaju promene telefona sigurno ponovo nećeš imati tako lošu rezoluciju ekrana, pa će native aplikacije koje ne rade na više rezolucija biti bezveze na novom telefonu.

Sve aplikacije možeš da bekapuješ i ponovo instaliraš na novom telefonu.

Doduše, u slučaju promene telefona sigurno ponovo nećeš imati tako lošu rezoluciju ekrana, pa će native aplikacije koje ne rade na više rezolucija biti bezveze na novom telefonu.

Znam za backup (preko TitaniumBackup-a, npr.) ali rekoh jel moze bez toga.

Pokusao sam da iskopam tako nesto na forumu, nisam uspeo, i izvinjavam se ako sam u tome failovao, no - zeleo bih aplikaciju koja switchuje 2G i 3G mrezu?

Postavio sam pitanje vec u temi o brzini 3G mreze u Srbiji, ali shvatih da je ovde bolje mesto za to...

Na netu takodje nadjoh samo neko njesra koje skracuje 4 klika pri ulasku u podesavanja na 2, sto nije lose, ali me zanima ima li nesto bolje? Neki one-touch widget? Hvala unapred! :)

ja na power widgetu imam 3g/2g...
selection014.png

@mironiko SwitchPro Widget

Zeko, ne uspevam da nadjem taj SwitchPro... Aj ga baci ovde negde? Hvala!

I da utvrdimo - da li on iskljucuje Data Connection potpuno, ili radi bas ono sto zelim, tj. samo seta izmedju 2G i 3G? Vidim po netu da neki kazu da ne moze da se napravi app koji to automatski radi, nego samo precica do podesavanja...

izmedju 2g i 3g moze da seta samo cm7 power control

moze i sa SwitchPro da se seta izmedju 2G i 3G
SwitchPro nije free app

Poslednja izmena:
Koliko sam skapirao, iskljucivanje Data Connection se moze resiti samo promenom podesavanja u APN-u. Neke app to umeju da urade, ali ne umeju da vrate nazad.

bice da sam pomesao, samo cm7 power control moze da pali/gasi data saobracaj. ostale aplikacije mogu samo da renameuju apn, kazu da je to do samog android sistema tj. aplikacije verovatno nemaju pristup tom toggle-u.

Poslednja izmena:
Ok, Zeki (i ostalima) hvala na pomoci.

A kako je def. i kod SPW u pitanju samo shortcut, moracu nesto drugo, tj. manje da nadjem, ovo mi je u sustini nepotrebno jer mi treba samo taj 2G-3G toggler... :)

Preporuka za My Data Manager (free). Jednostavan widget za pracenje data potrosnje u okviru zadate kvote a ima i prikaz potrosnje za svaku app.

Moze se pratiti i wifi potrosnja a za entuzijaste ima i opcija roaming :)

Stavio je ja u must have aplikacije, pre neki dan.

Ttalk

stvarno deluje dobro... jedino me buni Free u nazivu, izgleda da ce biti i Pro verzija

Može neko da preporuči neki najbolji video player za android?

:D ne znam da i si ironičan ili ne, ali ne :D samo sa kartice :D ne najbolji, neki dobar koji ume da čita titlove itd tid... a da bude girly user friendly

ne znam, meni lepo odradjuje posao 3g watchdog... moracu pogledati i ovaj kako izgleda :)

@wahad
Moboplayer

Uvek prvo proverite must have temu, pa onda pitajte ako nema.

Ttalk

Vrh Dno