Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Uradio reinstal G+ sa drugim apk-om, ista stvar. Posalji mi svoj da probam, ako moze?

Da, posle sam video. POmešao sam sa onim testom, gde su neki roboti. Izvin'te za dezinformaciju.

Bilo bi zanimljivo (ako već ne postoji tako nešto) da napišete koliko vam pokazuje Quadrant Standard test? Meni na Desire-u pokazuje 1082 (trenutno CM7 ROM) dok je na Nexus S pokazalo 2863 (MIUI 2.3). Odakle ovoliko razlika? GPU?:)

Idem malo u off, ali posto si koristio i MIUI i CM7, po tebi, koji ti je drazi? Ja sam na CM7, a razmisljam da sledeci fon bude miui supported pa da vidim jel vredi cimanja :)

Meni se cini da je miui mnogo popularniji od cm7 iako ima manji broj podrzanih aparata.

TT DivljaVatra

Jel moze neko da mi preporuci neku aplikaciju slicnu kao Power Boot Menu a da radi kako treba, znaci u stilu da se pritisne Power Off dugme i da se prikaze lista opcija (Power Off, Restart etc.).

Znam za Quick Boot ali mi se jednostavno ne dopada, a navikao sam na navedenu opciju na prethodnom ROM-u.

Izgleda da me nisi razumeo ili ja tebe :). Rezultat tvog Desire je mali kad ga upoređujem sa mojim Optimusom što sigurno nije normalno.

Ista stvar....Vec 7 dana nemam paid app iz cista mira. Preko enabler-a mi samo na prvoj strani prikaze placenje, cim udjem u neku sekciju nestanu...:(

Idem malo u off, ali posto si koristio i MIUI i CM7, po tebi, koji ti je drazi? Ja sam na CM7, a razmisljam da sledeci fon bude miui supported pa da vidim jel vredi cimanja :)

Ja ne razumem ljude kojima je MIUI vrh.. zasto onda jednostavno ne kupe iphone.. prakticno sve aplikacije imaju i tamo.. nemaju samo widgete ali interfejs je taj..

^^Nema potrebe da ih razumeš, ukusi su različiti :) Nekima se interface svidja, ima malo više stvari po defaultu, aplikacije su svakako iste tako da.. :D

Šta ja znam, u zadnje vreme na Desire-u koristiom CM7/Oxygen dok sam MIUI zadnji put imao još pre 6 meseci. Ovih dana sam nabavio Nexus S i dok ne odradim "transfer" sa telefona na telefon instalirao sam MIUI da ga malo isprobam, da vidim da li se nešto promenilo ;) Totalno dva različita ROM-a, svaki ima svoje prednosti i svaki mi je "drag" na svoj način, moraš da probaš ako budeš imao prilike, vredi "cimanja" :)

Poslednja izmena:
Malo preteruješ. Meni se launcher ne sviđa i uvek stavim drugi, ali je rom nakrcan mogućnostima i lepši je za oko od stock androida.

Ttalk

pa bas, to kazem, interfejs (ono sto vam se svidja) je puka kopija iphone interfejsa..
naravno da se ukusi razlikuju ali ako se meni svidja iphone look, kupicu iphone, necu da pravim od androida iphone look sa android mogucnostima..
fobro, to ej moje misljenje ali meni se svakako ne svidja MIUI look

Misliš na look launcher-a ili generalno? Što kaže Tetsuo, drugi Launcher rešava te probleme :)

ne, mislim na look svega unutra.. menija podesavanja i sl.. launcher se promeni lako na androidu, interfejs ostaje isti.. nisam probao MIUI, samo ono sto sam gledao sa screenshotova mi se nije svidelo.. bleda kopija iphone stila..

Bas kao sto Tetsuo kaze, MIUI ROM i recimo Launcher Pro Plus, prava kombinacija, recimo za HTC Desire.

Na SGS mi smeta jedino losija kamera, nego sa stock varijantama.

MIUI ima cool interfejs i super dodatne mogucnosti koje nemaju ostali ROM-ovi.

Samo kad bi bateriju malo doveli u red, kad bi mogla da drzi recimo 16 sati normalnog koriscenja, drzao bih ga stalno.

Preporuka za My Data Manager (free). Jednostavan widget za pracenje data potrosnje u okviru zadate kvote a ima i prikaz potrosnje za svaku app.

Moze se pratiti i wifi potrosnja a za entuzijaste ima i opcija roaming :)

Iz cista mira app ne registruje saobracaj....pokusao reinstall medjutim nista :(

Prvi put zabagovala nakon potrosenih ~500mb a drugi nakon ~300 mb

^Sto ne koristis 3g watchdog?

Jel neko ima problema sa tapatalkom kada je na xda forumu? Meni stalno se zapucava i non-stop force close, dok mi se to ne desava kada toristim tapatalk sa benchom...

Negdje ranije sam ga probao i iz nekog razloga mi se nije dopao...pokusacu ponovo.

Radi meni tt na xda bez problema...

data counter na desku kod mene radi dobro vec duze vreme...

Hello...

Bas kao sto Tetsuo kaze, MIUI ROM i recimo Launcher Pro Plus, prava kombinacija, recimo za HTC Desire.

Na SGS mi smeta jedino losija kamera, nego sa stock varijantama.

MIUI ima cool interfejs i super dodatne mogucnosti koje nemaju ostali ROM-ovi.
A da li postoji mogucnost da se iskljuci vibracija pri pritisku soft dukmica (konkretno mislim na SGS 1) jer me to jedino nervira na MIUI?

Samo kad bi bateriju malo doveli u red, kad bi mogla da drzi recimo 16 sati normalnog koriscenja, drzao bih ga stalno.

Za SGS da, mada je meni uspevao da izgura 24h... Plus su me nervirali micro lagovi...

Dok sam imao Desire nije bilo boljeg ROM-a

Pomagajte...
U accounts imam sinhronizovani Gmail acc. Među svime što sinhronizujem u okviru istog, nalazi se i Picasa web albums, ali kada uđem u galeriju, ne mogu da vidim ni jedan album sa moje picase! Ako izaberem opciju (desni gornji ugao) Picasa Web Albums (u okviru gallery app), ispiše mi: The user has no albums to display!
O čemu se radi?

U pitanju je HTC Sensation!

sam mi se updateovao novi market i jako me nervira, a da na pricam tek koliko mu treba da otvori nesto...

Nazad
Vrh Dno