Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Super stvar ovaj juice defender. Od kad sam rootovao telefon baterija mi je jedva izdrzavala 12h a sad sa JD izdrzava evo vec dan i po i ostalo mi 25%.

TT DivljaVatra

Ok, probaću... još uvek nisam... tek sam sada pročitao tvoj post! Hvala u svakom slučaju!

Citiram korisnika: Uros Novakovic
http://www.redmondpie.com/enable-goo...h-ownhere-mod/

Aj probaj na un-rooted telefonu. Instaliras testkeyresign.apk, ne prvu.

Meni radi dosta fino sama navigacija (probao veceras od Vozdovca do Zemuna) ali ipak imam par zamjerki na neke druge stvari...

Inace, dopada mi se mogucnosti download-a odredjenih djelova mape i pregled u offline modu sa detaljima

------------------------------

Džabe... pratio sam onaj sajt gde piše da se radi uz pomoću Titanium Backupa aplikacije... međutim, meni ona prijavljuje da telefon nije rootovan i da nema superuser... tako da ništa!
Zna li neko kada će root za Sensation?

player ili . . ?

Je l' postoji neka aplikacija koja može da definiše za šta da se koristi PIN na telefonu? Recimo, da mi za unlock ne traži. To MIUI ima lepo sredjeno (pogledaj slike). Naime, kada dodam account za Exchange server zahteva da mi promeni policy i ne mogu da izbacim upotrebu PIN/password što me malo smara. Nekako sam se navikao ali kada sam video da MIUI to ume da prevari palo mi je na pamet da možda postoji neka aplikacija koje može da emulira nešto slično.

Prilozi

• snap20110723_153741.jpg
    snap20110723_153741.jpg
    175.4 KB · Pregleda: 99
  • snap20110723_153729.jpg
    snap20110723_153729.jpg
    164.1 KB · Pregleda: 99
Je l' postoji neka aplikacija koja može da definiše za šta da se koristi PIN na telefonu? Recimo, da mi za unlock ne traži. To MIUI ima lepo sredjeno (pogledaj slike). Naime, kada dodam account za Exchange server zahteva da mi promeni policy i ne mogu da izbacim upotrebu PIN/password što me malo smara. Nekako sam se navikao ali kada sam video da MIUI to ume da prevari palo mi je na pamet da možda postoji neka aplikacija koje može da emulira nešto slično.

jedino sto onda u slucaju da ti ukradu telefon imaju sve na izvolte, verovatno postoji razlog zasto je taj neki admin i stavio da zahteva pin

meni je to isto ukljuceno, posle par otkljucavanja naviknes :)

Zasto na marketu ne vidim paid apps? Da li je google nesto radio ili...?

Sve je radilo do prosle nedelje cini mi se...

jedino sto onda u slucaju da ti ukradu telefon imaju sve na izvolte, verovatno postoji razlog zasto je taj neki admin i stavio da zahteva pin

meni je to isto ukljuceno, posle par otkljucavanja naviknes :)

Da, to stoji, bilo bi lepo kad bi taj isti pin bio samo za mail npr. Instalirao sam bio i fsecure koji zahteva sifru (6 karaktera) i to ume malo da smara, pin+password ;-)

^ probaj smart app protec.. mozes da za odrejene aplikacije samo stavis pass ( mail - sms, contact itd..)
Meni radi savrsno

Hvala ali to mi ne pomaže, rekoh već. Meni treba aplikacija koja kontroliše PIN od androida, a ne aplikacija koja ima svoje PINove :)
Imam jedno pitanje kad smo već kod tih aplikacija... Šta se dešava ako imate aplikaciju xyz koja radi slično kao "smart app protect", udješ u settings i "ubiješ" je (oxygen ima podešavanja na "back" tipku)... Zaobidješ zaštitu i eto poruka, kontakta i slično. Zar ne?

Da bi uso u task manger i ubio je treba ti pass koji si postavio tom aplikacijom =]

Ako drzis "back" isto ubijas aplikaciju (zavisi od ROMa) i nema potrebe za task managerom, zar da?;-)

koji ste vi zaludjenici.....stavite vrhunske alarm aisteme na ulazna vrata, jer ako vam udje provalnik saznace ata ste doruckovali....
htc sense...no root...i teraj :):):):)

Hello...

Ni ja ne kontam, ali vredi se nasmejati :D

prevedeno: moj mob je lepsi od tvog.... hello!

Bilo bi zanimljivo (ako već ne postoji tako nešto) da napišete koliko vam pokazuje Quadrant Standard test? Meni na Desire-u pokazuje 1082 (trenutno CM7 ROM) dok je na Nexus S pokazalo 2863 (MIUI 2.3). Odakle ovoliko razlika? GPU?:)

Quadrant

Bilo bi zanimljivo (ako već ne postoji tako nešto) da napišete koliko vam pokazuje Quadrant Standard test? Meni na Desire-u pokazuje 1082 (trenutno CM7 ROM) dok je na Nexus S pokazalo 2863 (MIUI 2.3). Odakle ovoliko razlika? GPU?:)
LOL, toliki (nešto preko 1.000) je rezultat i kod mene, a ja imam LG GT540 Optimus :S:.

Tako malo? Hm... Kada dam uporedo da mi radi test na Nexus S i Desire, ovaj drugi nema šanse :) Dosta duže melje i više se guši pri GPu testu...

Ja više nemam reči za Android Market. Umeli li Google nešto da odradi kako treba, a da nije pretraga i reklamiranje :crash:?

Prvo mi se pojavile plaćene aplikacije, ali bez Top Paid sekcije. Onda se ona i pojavila, ali nije dugo trajala! Sad mi se s vremena na vreme pojave plaćene aplikacije, ali se moraju pretražiti.

Promenim operatera preko Market Enablera i skoro ista priča. Top Paid sekciju nemam već nedelju dana, srećom pa se plaćene aplikacije mogu pretraživati...

Tako malo? Hm... Kada dam uporedo da mi radi test na Nexus S i Desire, ovaj drugi nema šanse :) Dosta duže melje i više se guši pri GPu testu...
Izgleda da me nisi razumeo ili ja tebe :). Rezultat tvog Desire je mali kad ga upoređujem sa mojim Optimusom što sigurno nije normalno.

Radi li vama auto update na novom marketu?
meni vec par dana nista, nikako... o_O

Ni ja nemam paid apps! Imam novi market! :S

Ja sam se vratio na stari market.

Za exchange mail koristim odličnu aplikaciju Moxier mail koja ne zahteva pin niti druge komplikovane metode zaštite.

Ima li neko problema (osim mene), sa Google+ aplikacijom? Problem se ogleda u tome sto prilikom uploada fotografije na G+ nalog
ne mogu da postavim lokaciju. GPS radi najnormalnije, uradi GPS tag prilikom fotkanja, ali na G+ pise "No location attached"?
Probao sam da pronadjem Beograd, Novi Sad, Sarajevo, Doboj i upalilo je samo kod Denvera???! To me je navelo da potrazim i
druge americke gradove ali corak. Neka ideja?

Poslednja izmena:
Vrh Dno