Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni je tako bas na Froyo, .apk aplikacije se uopste ne vide u marketu, samo one koje sam skinuo preko marketa..

A glupost. Očekivao sam da postoji neki fix or something...

Anyway.. Jel postoji neka druga verzija PlayePro-a sem one ma narketu? Nigde ne uspevam da nađem neki apk a koliko vidim sa marketa je trial verzija...

Meni se vide isto, DocToGo konkretno, Shazam...

Postoji Fix preko MyBackup Pro, npr.. Ima Fix Market links u njemu opcija, ali pretpostavljam, treba rootovan fon za tako nesto

Taj fix za market mozes i sam uraditi tako sto pronadjes u settings->aplications->manage aplications->all i onda pronadjes Market aplikaciju i kliknes clear data,to ce resetovati market i kada ga ponovo pokrenes trebalo bi da se sve aplikacije pojave,probaj pa javi,meni je tako uspelo.;)

Nope, neće, isto pola aplikacija mi ne vidi...

Ima li slucajno neka fora da kad izgubi moj trenutni wi-fi iz vida, predje na mobile internet?

Pa ne predje, trazi Wi-fi i dalje..

meni na mom divljoj vatrici prelazi na mobile data :) doduse moj je rutovan :p. :D

Razumete sta pitam, da cim izadjem iz vidokruga moje mreze da ugasi wifi i predje na edge u mom slucaju..

Razumete sta pitam, da cim izadjem iz vidokruga moje mreze da ugasi wifi i predje na edge u mom slucaju..

WiFi se ne gasi on skenira i dalje i obavestava te ako nadje neku wifi mrezu ali se automatski prebaci d aradi preko gprs/edge/3g veze i radi tako dok ne udje ponovo u domet mreze.
Ja imam neki app koji me obavesti kad ispadnem iz mreze i pita da li cu da ugasim wifi i to je ok.
Ima ih sigurno i koji automatski mogu da gase ali mi se to ne svidja jel moze da mi ugasi wifi onda sam i u stanu ako ispadne na kratko iz mreze...

Jesi li siguran da kad izađeš iz dometa NE PREĐE na mobile data protok? Kako znaš da si izašao iz mreže, i kako znaš da nemaš mobilni protok?

Ajd, ne foliraj nas sad tu...nema smisla...

Poslednja izmena:
@ cubrovic

Da bas zbog toga, necu da trazi wifi i skida bateriju bezveze..

@ djurkash

Ali i dalje trazi i skenira wifi mreze.

Poslednja izmena:
Instaliraj JuiceDefender i podesi ga da gasi wifi kada nisi u dometu, mada mislim da to može samo ultimate verzija.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Za sam root ti je najbolji Z-root app :) KAo i za SGS :) evo ti link http://theunlockr.com/2011/02/28/universal-rooting-app-procedure-z4root/

Ej namuči se sa ovim sajtom :)
http://theunlockr.com/2010/12/17/how-to-root-the-samsung-nexus-s/

Ima neki prastari recovery.img, 3x sam sve uradio i ništa :) Jedno govori a drugo radi :) Na video-u je koristio Adnroid mate a u textu koristi "adb shell" da rename-uje neke fajlove (svodi se na isto ali je malo bzvz). Uglavnom, i jedno i drugo sam probao i nije išlo, jednostavno nisam mogao da dobijam root access. Iz malo svežije teme sa xda je sve glatko prošlo :)

Hvala u svakom slučaju, verujem da je za SGS dobar tutorial ali da znate da je za NS zastareo ;)

Imam problem od kako sam apdejtovao na 2.3.4

Dakle... Na Froyo, kada sam instalirao neku aplikaciju preko kompa, tj stavim .apk fajl na telefonu pa install, uvek mi je prikazivao sve moguće update-ove i apdejtovao sam aplikacije kada izađe nova verzija, dok sada, uopšte ne vidi aplikacije kada uđem na market pa na my apps. Primetio sam kada sam hteo da update-ujem neke krucijalne aplikacije koje su mi potrebne a koje sam tako apdejtovao na Froyo...

Any help?

Ima i Titanium Backup opciju Market Doctor, (re)linkuje aplikacije instalirane na fonu sa marketom...

Pitanje za ljude koji koriste acontact. Kada se radi quick search (nadam se da je to ono kad kucas brojeve a on ti izbacuje kontakte koji se poklapaju sa time), i kada vidim kontakt koji hocu, kliknem na njega, ako taj kontakt ima vise telefona, on me pita koji zelim da pozovem (iako taj drugi broj imam u search-u isto). Da li to moze da se ubije nekako?

Ako pritisneš slušalicu sa desne strane kontakta odmah zove

Na koji fazon radi gmail app, posto ne mogu da stavim sync frequency na odredjeno vreme? Jel smem da ga koknem sa ATK ili moram da ga ostavim da radi u pozadini? Koliko on to cesto sam osvezava i koliko je to kidanje baterije?

Radi po push sistemu ne brini se, ne proverava sve vreme vec samo kad dobijes mail. Ja nisam osetio krace trajanje od kako sam upalio.

znaci mogu da je ostavim upaljenu ne moram da je killnem? i slobodno da ukljucim automaticaly sync data?

Da, u tome je cela poenta, i ja sam mislio da non stop proverava za mailove i srce bateriju, ali ne radi po tom principu.

Ej namuči se sa ovim sajtom :)
http://theunlockr.com/2010/12/17/how-to-root-the-samsung-nexus-s/

Ima neki prastari recovery.img, 3x sam sve uradio i ništa :) Jedno govori a drugo radi :) Na video-u je koristio Adnroid mate a u textu koristi "adb shell" da rename-uje neke fajlove (svodi se na isto ali je malo bzvz). Uglavnom, i jedno i drugo sam probao i nije išlo, jednostavno nisam mogao da dobijam root access. Iz malo svežije teme sa xda je sve glatko prošlo :)

Hvala u svakom slučaju, verujem da je za SGS dobar tutorial ali da znate da je za NS zastareo ;)

E,pa nisam odgledao klip :/ Samo sam video da koriste z-root app za postupak,pa sam posumnjao da je ista prica kao i za SGS...sto je laganica :)
Ali super sto si se snasao i root-ovao :d nek te sluzi

Ok, probaću... još uvek nisam... tek sam sada pročitao tvoj post! Hvala u svakom slučaju!

http://www.redmondpie.com/enable-go...ported-countries-on-android-with-ownhere-mod/

Aj probaj na un-rooted telefonu. Instaliras testkeyresign.apk, ne prvu.

Meni radi dosta fino sama navigacija (probao veceras od Vozdovca do Zemuna) ali ipak imam par zamjerki na neke druge stvari...

Inace, dopada mi se mogucnosti download-a odredjenih djelova mape i pregled u offline modu sa detaljima :)

Nazad
Vrh Dno