Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Čoveče, rootuj i stavi cm 7, videh da ima za wildfire. Onda napraviš particiju od 512mb na kartici i prebaciš dalvik keš na tu particiju, zajedno sa delom tih aplikacija koje će sistem sam da stavlja tu.

---
Ttalk

Hvala na savetu ali stvarno ne bih to da radim.. :) Dok ja istrazim i vidim sta kako se to radi.. mrzi me :)

Definitivno :) . Meni ne ide u glavu kako nekog mrzi da rootuje svoj telefon, kada je procedura nikad laksa uz dvominutno citanje sta treba da se nabavi i kako da se ubaci.

Lozaca mrzi da zivi, a ne da rooruje mob, dzaba se trudite.

sent by tapatalk

Definicija cudnog je cudna na ovom forumu.. :d ;)

Jel to ima root za 2.2.1 wildfire? Sestra ima fon pa bih mogao da ga rutujem, znam da ranije nije postojao root.

Skinuo sam sa aplanet marketa program spb shell 3d i uspesno ga instalirao.Problem nastaje kad se on jednostavno izgubi i postavi mi fabricki koji je bio pre njega.Onda imam problem da ga ponovo postavim jer ne mogu da ga nadjem gde je instaliran.Koristim samsung i9000 galaxy s.Pa ako moze neka pomoc.

jel postoji program koji mogu da dodelim funkcije volume, search i kamera dugmetu. Npr, hocu da namestim da kad drzim volume down u meridianu prebaci na sledecu pesmu, up na predhodnu, search da ima funkciju play/stop... a kad stisnem kameru da se pokrene aplikacija camera 360.

Zdravo svima, probao sam pretragu sa "prognoz" i dobio 0 pogodaka.

Da li je moguće da niko nije pomenuo prognozu u ovoj temi?

Smorile su me sve strane aplikacije i "widget"-i, s' obzirom da su neupotrebljive.

Meni baja iz Amerike kaže da je napolju sunčano i +12 stepeni, a ja kisnem na +5.

Pa bolje da je onda nemam - bar ću kao preventivu da nosim kišobran... :(

Nego - da li postoji aplikacija koja sa RHMZa skida podatke? Nisu ni ovi naši 100 % precizni (khem), ali radije bih da me lažu naši nego...
:)

Pozz

Meni su sve strane dobro radile. Trenutno koristim fancy widget koji skida sa google, ali pre sam koristio weather bug i on je bio dobar.

---
Ttalk

Čoveče, rootuj i stavi cm 7, videh da ima za wildfire. Onda napraviš particiju od 512mb na kartici i prebaciš dalvik keš na tu particiju, zajedno sa delom tih aplikacija koje će sistem sam da stavlja tu.

---
Ttalk

Ako mi prijatelju nadjesh nachin za root 2.2.1 bio bi ti vecno zahvalan. :)

Znash kolko ja chekam vec da se pojavi nesto da bi mogao da stavim neki custom rom... :/

Zdravo svima, probao sam pretragu sa "prognoz" i dobio 0 pogodaka.

Da li je moguće da niko nije pomenuo prognozu u ovoj temi?

Smorile su me sve strane aplikacije i "widget"-i, s' obzirom da su neupotrebljive.

Meni baja iz Amerike kaže da je napolju sunčano i +12 stepeni, a ja kisnem na +5.

Pa bolje da je onda nemam - bar ću kao preventivu da nosim kišobran... :(

Nego - da li postoji aplikacija koja sa RHMZa skida podatke? Nisu ni ovi naši 100 % precizni (khem), ali radije bih da me lažu naši nego...
:)

Pozz

Meteos ima svoj app. ali ne znam odakle skida podatke... :)

jel postoji program koji mogu da dodelim funkcije volume, search i kamera dugmetu. Npr, hocu da namestim da kad drzim volume down u meridianu prebaci na sledecu pesmu, up na predhodnu, search da ima funkciju play/stop... a kad stisnem kameru da se pokrene aplikacija camera 360.

Koje glupiranje sa GO SMS-om, dobio sam obavestenje da ce prestati da radi kroz nedelju, dve... wtf, kakve veze ima sto ga vise ne podrzavaju, zasto bi prestao da radi..

jao borise... :D
Zašto je toliko teško kliknuti na update ili install?

Nije tesko, nego znas garancija i to.. :d Salim se, taman sam lepo sredio GO, nisam nameravao da prelazim na Pro verziju u dogledno vreme, a sad te kao primoravaju. Mislim to je aplikacija koja ne zavisi od interneta, zasto bi je ugasili.

Ne znam ni ja zašto bi je ugasili totalno (ima aplikacija koje se nisu apdejtovale preko godinu dana pa još uvek rade) ali bar su obavestili ljude što je plus.

Ja koristim sms popup, super radi i ne desava mu se kao kod handcent sms i go sms da i kada procitam poruku, kasnije kada zakljucam i ponovo otkljucam telefon stoji ponovo na desktopu new sms.

Poslednja izmena:
Meni su sve strane dobro radile. Trenutno koristim fancy widget koji skida sa google, ali pre sam koristio weather bug i on je bio dobar.

Pa znaš kako - i ćorava koka (te strane app) ubode koje zrno...:d i više puta za redom... :smoke:
Evo upravo sam pazario FWPro pa ću da nadzirem...

Meteos ima svoj app. ali ne znam odakle skida podatke... :)
Deluje ok, skida podatke ili sa Košutnjaka ili iz Pančeva - za sada (imaš u podešavanju da izabereš).
Jedino što smeta: Na widget-u se vidi grb grada Beograda (lepo, ali bi mi korisnije bila ikonica sa suncem, oblacima, kišom, snegom ili čime već), i pokazuje samo trenutno vreme (što mogu i sam - jel'te - pogledam u nebo) dok nema prognozu za naredne dane...

Hvala u svakom slučaju na linku, vredi pratiti, možda neka od sledećih verzija bude imala više podataka (na RHMZ-u ima prognoza 5 dana unapred - noć, dan + ikonice. Idealno za nekog ko zna kako...)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=850464

Pa znaš kako - i ćorava koka (te strane app) ubode koje zrno...:d i više puta za redom... :smoke:
Evo upravo sam pazario FWPro pa ću da nadzirem...

Valjda bih za 8 meseci provalio da pogrešno prikazuje vreme. :D
Naravno, veliki je BG, pa nije svuda isto. A, opet nije dovoljno veliki da ima posebne krajeve izdvojeno.
Pošto si skinuo fw pro, možeš da biraš da li želiš da skida sa google-a ili weatherbug-a.

Vrh Dno