Isto kao radi ili isto kao ne radi?isto i kod mene
, mislim na viputnik preko gprs
Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
Isto kao radi ili isto kao ne radi?![]()
Sport Tracker sa symbiana stize i na android Sport Tracker AndroidPosto uvece idem na trcanje treba mi app za pracenje brzine kretanja i tih stvari. Kao sportstracker sa symbiana. Predpostavljam da ih ima gomila, pa me zanimaju iskljucivo one koje ste probali i koje imaju gomilu opcija
Hvala
Garanciju ne gubis tokom Root-a i ostalih procesa,jedino ako "otkljucavas" tj sim unlock procedurom,e sad,ni ja nisam siguran oko ovoga 100% ,posto ja uvek kupim fon u inustranstvu.
par dinara je u srbiji. cini mi se da skine 3-5kb pa ako ti provajder na pripejdu zaokruzi na 100, to je onda 4,5 din ili slicno. u romingu ako ti zaokruzuje na 100kb, bar je ranije tako bilo, cifra je daleko veca.
Recimo da nakon kupovine GT540 uvek nosim punjač sa sobom :d Traje 1 dan, ali ga stvarno arčim za sve pare... i sms, i pozivi, i net, i aplikacije, jedino muziku ne slušam. U stvari traje barem dan i po, ali obično stavim preko noći da se puni pa sutra ne razmišljam.@darkos koliko ti traje baterija na 2.1?
Koja verzija Contrastove mape za iGo je trenutno najbolja? Ja imam 2010.07
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari