Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

isto i kod mene
, mislim na viputnik preko gprs
Sent from my GT-I5700 using Tapatalk

Ako ti ta ne pravi probleme koristi je, ja sam stavljao najnovije pa ako nesto ne valja vraticu, trenutno mislim da imam iz februara ove godine, i radi odlicno za sad.

ljudi imam lg gt540 iz mts pa mi treba neki program da mogu aplikacije da prebacim na sd dajte neki free program da probam

App2Sd free, ali moras da imas 2.2 (Froyo) Android..

Poslednja izmena:
u tome jeste problem imam 2.1 android uz njega koji je dosao ako ubacim 2.2 gubim garanciju

Jel se gubi garancija ako upgrade moze da se skine sa nase mreze? Ne verujem da je to slucaj, jedino ako ti prckas i stavljas neke kuvane.. Sa 2.1 ne mozes da prebacujes na SD, nek me neko ispravi ako gresim..

Nema link, odes tamo gde ti pise koja ti je verzija softvera, i "search for updates" ili kako vec.. Budi na Wifi-ju negde jer je poveci fajl. To u slucaju da ima 2.2 zvanican za tvoj telefon i da je dosao kod nas..

Garanciju ne gubis tokom Root-a i ostalih procesa,jedino ako "otkljucavas" tj sim unlock procedurom,e sad,ni ja nisam siguran oko ovoga 100% ,posto ja uvek kupim fon u inustranstvu.

borise isao sam tu gde mu je verzija softvera ali nece upgrade nema nigde opcija za to

Jel izashalo reshenje za root wildfire-a 2.2.1??? Ubi me ovaj Sense... :D

Kako te ubi Sense :) Sta radite s tim telefonima ljudi, osecam da ste nedostupni 5 sati dnevno u vreme cackanja :d

Poslednja izmena:
par dinara je u srbiji. cini mi se da skine 3-5kb pa ako ti provajder na pripejdu zaokruzi na 100, to je onda 4,5 din ili slicno. u romingu ako ti zaokruzuje na 100kb, bar je ranije tako bilo, cifra je daleko veca.

U Grckoj npr. ti zaokruzuje na 30 ili 50 kb/s, u zavisnosti na kojoj si mrezi. U proseku 50 din po konekciji, pa makar i 1 kb/s da je ostvaren. Neka dvadesetak puta telefon pokusa da 'asistira' GPS-u i i racun ode u par hiljadarki. Vec se desavalo ljudima, budite oprezni.

Heart rate monitor... da li je moguce da i ovo postoji.. :)

Pitanje vezano za navigaciju: da li postoji app u koji mogu da učitam već postojeće .gpx trekove? Vozim bajs, pa bih išao nekom stazom koju su ljudi pre mene "snimili" svojim GPSom, za te i takve potrebe mi treba :)

Nazad
Vrh Dno