storky
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.08.2009
- Poena
- 320
Radi... probao sam ga... ali nesto mi se ne svidja... :/
Što? Probao sam Swipe, za engleski, i svideo mi se fazon.
Radi... probao sam ga... ali nesto mi se ne svidja... :/
Pa ne treba enabler za gmote,on je free na marketu !?
Jel radi SlideIT na wildfire-u?
Odeš na Search, kucaj tamo Benchmark, i ubaci ga u favoriteKako se pocinje raditi sa tapatalkom?Instalirao sam,i sta god mu "trazim"(browse,search..)samo ga "vrti" pise procesing i tako zauvek.Hvala na buducem odgovoru.
gmote ne mogu da instaliram a ne bih da se igram sa enabler-om..
Nemoj izgorece ti telefon.
Problem je sto nama, gde god kliknuli (browse ili search pa ukucamo benchmark) pise "receiving from server" i tako stoji citavu vecnost.Odeš na Search, kucaj tamo Benchmark, i ubaci ga u favoriteJa nemam taj problem koji se vama javlja, treba mu nekad 15-20sec da učita, ali radi...
Koja je verzija programa?
Sve cesce koristim Operu za Bench umesto Tapatalka, lakse mi je dosta sad kad sam provalio dupli tapTapatalk me nervira zato sto kad udjes u neki podforum ne vidis ko je napisao poslednju poruku, vec samo vidis vreme, i po tome moras da nagadjas da li si vec procitao tu poruku ili ne.
Da li je neko uspeo da instalira MIUI weather ? Ja skinem evropsku verziju sa xda, ali kada izaberem Beograd uvek kao rezultat update-a dobij fail!
Da li neko mozda zna za resenje problema kod Ndrive-a i one budjave ruske tastature? Moze li nekako da se dobije latinicna tastatura?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari