Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa ne treba enabler za gmote,on je free na marketu !?

Ja sam nesto pomesao, mislio sam da je enabler za one aplikacije koje ne mozes da instaliras na marketu, kad ti ne dozvoljava "install" (posle sam video da je to nesto do regiona, ili aplikacija nije za tvoj telefon).
U svakom slucaju skinuo sam posle .apk i probao, nije moglo to sto sam hteo.. Za sad se drzim Unified Remote-a kao najboljeg daljinskog.

Za one sto imaju problema sa Youtube klipovima kao ja, nasao sam resenje u vidu default browsera i mobile YT stranice (m.youtube.com). Na taj nacin mogu sve da pustam a kad nesto nece onda upalim/ugasim HQ.

Norios

LINK
Ideja mi deluje vrlo zanimljivo, i ovi može biti vrlo upotrebljivo, uz značajnu bazu korisnika.
Da li neko već ima iskustva sa ovom aplikacijom? Upravo skidam i aplikaciju i mape, nameravam da se uključim.
:wave:

Da li neko šalje fajlove preko bluetooth-a?
Hoću da pošaljem bratu 2, 3 .apk-a, ali nikako ne uspevam. Pokušavam iz es file manager-a. Pre sam slao iz astro-a, ali sam prestao da ga koristim.

Kao počne da šalje i momentalno prijavi da je fail-ovao. Ako zipujem i pokušam da pošaljem, u send ada ni nema bluetoth opcije.
Naravno, telefoni su upareni i .png, .pdf i .mp3. idu.

EDIT:
Kada preimenujem fajl.apk u fajl.jpg, onda ide. GRRRRR

Poslednja izmena:
Odeš na Search, kucaj tamo Benchmark, i ubaci ga u favorite ;) Ja nemam taj problem koji se vama javlja, treba mu nekad 15-20sec da učita, ali radi...
Problem je sto nama, gde god kliknuli (browse ili search pa ukucamo benchmark) pise "receiving from server" i tako stoji citavu vecnost.

Sve cesce koristim Operu za Bench umesto Tapatalka, lakse mi je dosta sad kad sam provalio dupli tap :) Tapatalk me nervira zato sto kad udjes u neki podforum ne vidis ko je napisao poslednju poruku, vec samo vidis vreme, i po tome moras da nagadjas da li si vec procitao tu poruku ili ne.

Nemam pojma meni radi, bila je jedna starija verzija koja se meni isto tako ponašala pa sam mislio da i ti koristiš neku stariju.

Sve cesce koristim Operu za Bench umesto Tapatalka, lakse mi je dosta sad kad sam provalio dupli tap :) Tapatalk me nervira zato sto kad udjes u neki podforum ne vidis ko je napisao poslednju poruku, vec samo vidis vreme, i po tome moras da nagadjas da li si vec procitao tu poruku ili ne.

U potpunosti se slazem, navikao sam se jednostavno na Operu i ne predstavlja mi problem...

Koji program za proxy? da bi bio na netu moram da upisem proxy od faxa proxy.viser.edu.rs i port 3128, a gde to da upisem? neki program?

Ljudi sta ce vam program za sve ???? Kad vecinu stvari sam telefon/tablet ima.
proxy imas da upises u opcijama telefona i port isto ..
ako nema onda skini neki rom koji ima.

Ako bas oces program onda Transproxy
http://sharecash.org/download.php?file=1834220

Poslednja izmena:
Da li je neko uspeo da instalira MIUI weather ? Ja skinem evropsku verziju sa xda, ali kada izaberem Beograd uvek kao rezultat update-a dobij fail!

Da li neko mozda zna za resenje problema kod Ndrive-a i one budjave ruske tastature? Moze li nekako da se dobije latinicna tastatura?

Ali na xda u screenshot thread-u sam video nekog sa tim widgetom i pise Belgrade/Beograd..... Pa rekoh postoji neka zaobilaznica :) Mozda je covek samo za potrebe screenshot-a uzeo jedan od USA belgrade-a :)

kakva je ta navteqova mapa? vidim da je veca i novija, ja sam malopre instalirao ndrive pa reko' da idem na sigurno, i stavih contrast mapu, posto vidim da je vecina ljudi koristi.

Da li u romingu,ako iskljucim mobilni internet,a koristim navigaciju ,znaci samo GPS preko satelita,placam nesto tj da li imam ostvareni neki saobracaj ?Nemoj da me po povratku saceka racun kao prosli put :)

Ne, samo će mu trebati duže da uhvati fix. Naravno, podrazumeva se da imaš neki program sa offline mapama (iGo, ndrive).

Nazad
Vrh Dno