Ako vas update vec nije obavestio, za one koji koriste GO SMS,
GO SMS PRO - besplatan
Preporuka za app u kojoj cu da vodim evidenciju kad sam sipao gorivo, radio servis na kolima, itd...uobicajeni auto troskovi
Zasto nikako mi ne ocitava slike kontakata???
Čoveče, rootuj i stavi cm 7, videh da ima za wildfire. Onda napraviš particiju od 512mb na kartici i prebaciš dalvik keš na tu particiju, zajedno sa delom tih aplikacija koje će sistem sam da stavlja tu.
---
Ttalk
Zdravo svima, probao sam pretragu sa "prognoz" i dobio 0 pogodaka.
Da li je moguće da niko nije pomenuo prognozu u ovoj temi?
Smorile su me sve strane aplikacije i "widget"-i, s' obzirom da su neupotrebljive.
Meni baja iz Amerike kaže da je napolju sunčano i +12 stepeni, a ja kisnem na +5.
Pa bolje da je onda nemam - bar ću kao preventivu da nosim kišobran...
Nego - da li postoji aplikacija koja sa RHMZa skida podatke? Nisu ni ovi naši 100 % precizni (khem), ali radije bih da me lažu naši nego...
Pozz
moja greska, mislio sam da sam postovo u toj temi.![]()
Borise postoji opcija da Backup -ujesh settings i prebacish u PRO.![]()
Meni su sve strane dobro radile. Trenutno koristim fancy widget koji skida sa google, ali pre sam koristio weather bug i on je bio dobar.
Deluje ok, skida podatke ili sa Košutnjaka ili iz Pančeva - za sada (imaš u podešavanju da izabereš).Meteos ima svoj app. ali ne znam odakle skida podatke...![]()
jel postoji program koji mogu da dodelim funkcije volume, search i kamera dugmetu. Npr, hocu da namestim da kad drzim volume down u meridianu prebaci na sledecu pesmu, up na predhodnu, search da ima funkciju play/stop... a kad stisnem kameru da se pokrene aplikacija camera 360.
Pa znaš kako - i ćorava koka (te strane app) ubode koje zrno...:d i više puta za redom... :smoke:
Evo upravo sam pazario FWPro pa ću da nadzirem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari