toogood
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2008
- Poena
- 440
Novosti u odnosu na sta ?
u odnosu na 2.1. bez update-a?
Novosti u odnosu na sta ?
Pa ne mislis valjda da neko pise sve sitinice sto su ispravili i dodali ovde ?u odnosu na 2.1. bez update-a?
vaulty
LJudi sta se desilo sa novom Operom??
Kao uveli su podrsku za flash, al je zato mobile view potpuno unisten, otvaranje strana uzasno sporo, baguje, mrljavi katastrofa ziva.....Ovo je bio jedini browser u kome je mobile view normalno radio tj. adekvatno prilagodio stranicu velicini ekrana, ali ovo je sada uzasno, funkcionise kao na ostalim browserima, tj. ne funkcionise. Na ekranu se vidi petina stranice i onda se shara okolo naokolo pa se zumira sta treba, bas uzasno. Probao da stavim staru verziju i ne znam samo kad on se sam updejtovao na najnoviju???
Ja sam je deinstalirao. Non stop je pucala. :-(
Realno, pored ugradjenog browsera mi nijedan drugi ne treba, ali opera mobile ima opera link, pa mi spusti bookmark-e sa kompa u telefon. Ta opcija ne radi u operi mini.
---
Ttalk
Ubih se vec dva dana da namestim drugi ton na handcent-u i sve radi super dok ne ugasim telefon, kad se upali vrati ton na default ringtone. Sta da radim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari