Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

da setih se i ja kasnije, ovo prvo je ako se pogube comments u Marketu, znam da sam to zajedno resavao pa mi ostalo u memoriji da su oba bitna :)

Jel' zna neko neku dobru aplikaciju za proveru stanja preko ussd kodova, po mogućstvu sa vidžetima i automatskom proverom. Probao sam nekoliko, ali nije to to...

Ima i neka naša aplikacija 'Telenor meni' za to, ali očigledno (bar deklarativno) ne podržava WF, zbog čega ne mogu da je nađem na marketu, pa ako bi neko bio ljubazan da mi baci apk iste da je isprobam... :)

Zanimljivo, GO SMS ne ume da posalje praznu poruku bez teksta.. morao sam iz default aplikacije.

Pa sto bi to radio?:D To je po meni + posto da posaljem praznu poruku mi se desavalo samo slucajno i potrosim je bezveze,tako da je to za mene ok opcija.

Poslednja izmena:
Pa recimo za ove Crveni Krst akcije..

Ah pa ok je za to. Mada mozes upisati bilo sta ne moras praznu poruku da posaljes.

Izleda da sam na pogresnom mestu postavio pitanje, pa da ga i ovde ponovim.

Da li postoji neki video player koji podrzava nasa slova u titlovima?

Koristim Rockplayer ali on nema tu mogucnost.
Hvala!

Sent from my Desire HD using Tapatalk

iMPlayer i MPlayer umeju da puste naša slova ako je fajl sa titlom snimljen kao unicode.
Problem je samo u tome što oba plejera izgleda ne podržavaju hardversku akceleraciju video reprodukcije, pa neće glatko puštati filmove veće rezolucije.

update: arcMedia izgleda radi baš kako treba. Ne secka kod zahtevnijih video klipova i pušta naše titlove.

Poslednja izmena:
Potrebna pomoc!
Pre par dana mi na tattoo iskoci obavestenje da se pojavio zvanican system upgrade 1.67.405.70 i da mogu da ga skinem i ja reko' sto da ne... Kad sam skinuo trazio je da resetuje telefon a kad ga je resetovao izbaci poruku:

bla bla bla
signature verification failed
Installation aborted

I onda moram da ga jos jednom resetujem i onda se upali normalno ali mi na svakih 20min izbaci poruku da treba da ga resetujem da bi instalirao update a ja odem na remind later i tako 30 puta dnevno...

Sta da radim bar da izbrisem taj update ili nekako ga instaliram iako je to neka glupost vezana za Peep koja mi uopste ne treba...?
Hvala!

da li zaista niko ne zna kako da mi pomogne, pocinje bas da me nervira REMIND LATER...
ako pitam na pogresnom mestu, molim da se post prebaci...
hvala!

Meni je i RockPlayer puštao titlove koliko se sećam :)

U pravu si, stvarno rade i kod njega.
Izgleda da je štos u tome da se fajl sa titlom snimi kao unicode.

Ima li neki program kako da vidim sta mi jede internu memoriju i kako da je povecam.Imam Tattoo i slobodno mi je samo 10mb od 165mb a kad vidim instalirane aplikacije i saberem koliko imaju mb ne ispada toliko. U programu DiskUsage vidim da na aplikacije ide 72,5mb a na system data 81,7mb??? Sta je to system data?

Ima mnogo takvih programa al na primer " Android System Info"

Poslednja izmena:
Ne vidi se ni kod mene. Jesi li siguran da je instaliran Tapatalk add-on na njihovom sajtu? Ako nije, uzalud tražiš.

U scroll baru se pojavljuju svi forumi koji aktiviraju pomenuti add-on na svom sajtu i postaju "vidljivi" za Tapatalk aplikaciju.

No problemo ;). Vidi sa administracijom foruma da to ubace, mislim da nije veliki posao, a dosta znači.

Najveći problem je što se plaća.

Addon ili aplikacija? Ovo drugo nije problem ;).

_________
Tapatalk

ne placa se tapatalk za vlasnike foruma... nema sanse da bi bio toliko popuplaran ;)

Q: How much does it cost?

A: As a forum owner you are free to activate Tapatalk in your forum, and you are free to remove/deactivate it anytime you want to.

Q: Which forum system does it currently support?

A: Currently phpBB3 3.0.x, vBulletin 3.6.x/3.7.x/3.8.x/4.x, Invision Power Board (IPB) 3.x and Simple Machine Forum (SMF) 1.1.11+/2.x are supported. You can also look for other forum system plugin developed by third party developers using Tapatalk API at our Developer Support forums

Uh, izvinjavam se, bio sam prevaren :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

"Nedaj se Ines, nedaj se godinama..." :D. Ko razume, shvatice.

________
Tapatalk

Ja ništa ne čačkam oko samih titlova, u programu imaš pod settings opciju "Select Encode Mode". Izabereš "ISO-8859-2" (Central Europe) i trebalo bi sve da radi bez problema ;)

Zamolio bih iskusne da mi daju savet posto sam relativno nov u svetu androida...koju aplikaciju koristiti za video call, posto skype to jos nema.
Posedujem SonyEricsson Xperia x10i mini pro..
Sa fringom to nisam uspeo!

jel postoji neka keylogger aplikacija za android 2.1, koja bi upisavala u log sve karaktere koji se unesu putem tastature ?

Ima li taj mini prednju kameru? Ako nema, koja je svrha video poziva?

---
Ttalk

Nema SonyEricsson Xperia x10i mini pro nema front kameru.

Inace video poziv izmedju Galaxy S-a i Wave II radi bez ikakvih problema preko Telenora. Potrebna je 3G mreza i cena je ista kao i kod audio razgovora.

Cool fora ;)

Vrh Dno