Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Na Sensu se svi razvlace preko 7 ekrana, zato kazem, samo Wallpaper Plus moze da 'zakljuca' tu opciju, ali da bi vratio kako je bilo moram da ga brisem i palim/gasim telefon.. pa trazim neki laksi nacin.

Ne, ako staviš pomoću Wallpaper set & save 240x320 neće ti se razvući.

Razvuce, probao sam i sa njim :) (uzmi u obzir da imamo drugacije telefone i da Sense drugacije sljaka). Samo Wallpaper Plus ga stavi klasicno, ali onda ne mozes da se predomislis i stavis da se skroluje, moras da obrises program i restartujes telefon.

Imao sam i ja sense i kod mene na herou i legendu je radilo.

@Boris. http://www.appbrain.com/app/multipicture-live-wallpaper/org.tamanegi.wallpaper.multipicture
Ovaj je po meni najbolji :) Em sto mozes staviti single picture, i ona ce na svih 7 ekrana biti ista... a mozes odraditi i da na svih 7 bude razlicita ;)

Da li i on totalno 'ubije' skrolovanje? Wallpaper plus kao da sistemski onemoguci to default skrolovanje wallpapera, i onda cak i kad preko obicne galerije stavim wallpaper, opet bude bez skrolovanja. Bilo bi lepo da mogu i jednu i drugu varijantu da imam bez brisanja programa i restartovanja telefona :)

Ne ubije on nista, sasvim lepo radi bar kod mene. Jedino kada ponovo postavis wall kroz galeriju ili neki drugi program, zna da nestane iz widget menija ... ali ima leka i za to :D odes u market i otkucas multipicture i kliknes na open :D Ali kazu da je taj problem vezan za gingerbread i narafski mene nije zaobisao :D tako da ...dok ne probas neces znati ;)

Što se tiče gmote ne znam jer ga ne koristim, ali ako ti se problem i dalje manifestuje i ne možeš da ga rešiš skini PRemoteDroid, meni je on bolji nego Gmote.

Ako ti reinstal ne rešava, da li je problem u serveru na kompu?

Jel radi ovo čudo nekome na wildfire-u? Kada ga instaliram izbaci mi poruku "Live wallpapers may not supported" i onda kad kad idem na menu-wallpapers nemam ponuđen ovaj program. :crash:

Ni meni ne radi.. Za sada samo Wallpaper Plus pravi klasicne wallpapere koji se ne razvlace preko svih 7 ekrana, ali onda ne mozes da se predomislis i da nekad stavis i takav stil wallpapera, jer moras da obrises Wallpaper plus i da restartujes telefon, dakle moras da se odlucis koji stil zelis..

Postoji li neki način da se onaj Talk podigne kao servis, a ne da umre pre ili kasnije pošto ode u pozadinu?

Može pomoć?
Imam froyo.xwsj5 a nemam podršku za srpski, takođe ni za swype!
Gde mogu da skinem swype, i neki tutorial kako da ga instaliram. Probao sam par nekih .apk (svajpova) ali prilikom instalacije (putem easy installer, inače sve sa njime instaliram i sve radi) izbaci grešku, da ne može da ga instalira...

Ako može neki hint?

Ni meni ne radi.. Za sada samo Wallpaper Plus pravi klasicne wallpapere koji se ne razvlace preko svih 7 ekrana, ali onda ne mozes da se predomislis i da nekad stavis i takav stil wallpapera, jer moras da obrises Wallpaper plus i da restartujes telefon, dakle moras da se odlucis koji stil zelis..

Bez veze. Nego, ima u LauncherPro+ da se podesi da se fiksira wallpaper, ali to važi samo za jedan. A meni treba za 3 prozora, jer sam toliko postavio da ih imam.

@Caesar: Ok, poslaću ti PM :)

Bez veze. Nego, ima u LauncherPro+ da se podesi da se fiksira wallpaper, ali to važi samo za jedan. A meni treba za 3 prozora, jer sam toliko postavio da ih imam.

Kazem, probaj Wallpaper Plus, on bas to odradjuje a mozes i na svakom ekranu drugu sliku da stavis. Samo sto mi se ne svidja sto posle ne mozes da se predomislis i stavis skrolujuci wallpaper..

Do skora na i7500 sam imao iGO i sve je lepo radilo. Sad sam u medjuvremenu uzeo i5700 i nemam pojma kako i gde da postavim igo folder :d
na sd kartici sam napravio igo folder u root-u i u njega pobacao sve sa "rucne" avigacije, ali mi pri pokretanju prijavi da ubacim originalnu sd karticu sa igo....

Do skora na i7500 sam imao iGO i sve je lepo radilo. Sad sam u medjuvremenu uzeo i5700 i nemam pojma kako i gde da postavim igo folder :d
na sd kartici sam napravio igo folder u root-u i u njega pobacao sve sa "rucne" avigacije, ali mi pri pokretanju prijavi da ubacim originalnu sd karticu sa igo....

Ide na microSD kao sto si uradio, i to na root, pa proceri da folder nisi greskom imenovao drugacije, te ti je apk fajl prilikom instalacije napravio svoj iGO8 folder u kome naravno nema licence fajlove, te ti i trazi sd card...proveri pazljivo, tu je negde greska...

Da, problem je sto sam ja sve zivo prebacio sa "obicne" navigacije, ukljucujuci i direktorijum sa licencom :)
Reinstalrao sam i sad sve radi.
---

Kako da napravim ovakav homescreen?:)

Prilozi

• desire.PNG
    desire.PNG
    409.9 KB · Pregleda: 197
Kako da u "Linpack" dobijem graficki prikaz rezultata ?
nesto kao ovo:
quadrant.png

Poslednja izmena:
Vrh Dno