Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

evo ovde ima extra tutorial za podesavanje xbmc-a (ako se nekom javljaju greske - narocito I/O :) )

Ljudi treba mi pomoc,samsung i5700 spica je moj cale dobio na poklon,ja sam mu pre pola godine stavio 2.1 verziju androida i sada nesto zeza pa bi zeleo da stavim nesto novije tipa 2.2 ili 2.3,da li ima neko tutorijal kako ili moze ovde da mi pojasni?

Zna li neko kako se bese zove ona aplikacija za zakljucavanje odredjenih slika (khm... razumete me valjda) secam se da je na ikoni imala kao neko srce. Ili imate jos neku dobru koja bi posluzila svrsi.:) Dakle postavi se neki password da ne bi mogao svako da drlja po malo eksplicitnijim slikama.:D

Moze i za filmice, nice :)

LJudi sta se desilo sa novom Operom??
Kao uveli su podrsku za flash, al je zato mobile view potpuno unisten, otvaranje strana uzasno sporo, baguje, mrljavi katastrofa ziva.....Ovo je bio jedini browser u kome je mobile view normalno radio tj. adekvatno prilagodio stranicu velicini ekrana, ali ovo je sada uzasno, funkcionise kao na ostalim browserima, tj. ne funkcionise. Na ekranu se vidi petina stranice i onda se shara okolo naokolo pa se zumira sta treba, bas uzasno. Probao da stavim staru verziju i ne znam samo kad on se sam updejtovao na najnoviju???

LJudi sta se desilo sa novom Operom??
Kao uveli su podrsku za flash, al je zato mobile view potpuno unisten, otvaranje strana uzasno sporo, baguje, mrljavi katastrofa ziva.....Ovo je bio jedini browser u kome je mobile view normalno radio tj. adekvatno prilagodio stranicu velicini ekrana, ali ovo je sada uzasno, funkcionise kao na ostalim browserima, tj. ne funkcionise. Na ekranu se vidi petina stranice i onda se shara okolo naokolo pa se zumira sta treba, bas uzasno. Probao da stavim staru verziju i ne znam samo kad on se sam updejtovao na najnoviju???

Ja sam je deinstalirao. Non stop je pucala. :-(
Realno, pored ugradjenog browsera mi nijedan drugi ne treba, ali opera mobile ima opera link, pa mi spusti bookmark-e sa kompa u telefon. Ta opcija ne radi u operi mini.

---
Ttalk

Ja sam je deinstalirao. Non stop je pucala. :-(
Realno, pored ugradjenog browsera mi nijedan drugi ne treba, ali opera mobile ima opera link, pa mi spusti bookmark-e sa kompa u telefon. Ta opcija ne radi u operi mini.

---
Ttalk

ja sam drzao godinu dana staru verziju. Ugradjeni browser nema mobile view. Stara opera ti slozi ceo sajt od ivice do ivice ekrana tako da je browsing bio milina. I ova nova nesto pokusa al na pola sajtova pobrljavi i izbaci kao taj i ostali browseri. A i puca non stop, koci....uzas. Ne znam samo dal mogu nekako da zadrzim staru bez updejta na novu, bas me briga za flash....

Kako onaj ugradjeni nema "mobile view"? Jedino, ako to nisu ubacili u gingerbread-u, jer ja imam.
Ako si root-ovao, možeš sa titanium backup-om da sačuvaš instalaciju.

---
Ttalk

Sve preporuke za Unblock Me! Jedva sam prvi nivo presao na Beginer :D

Poslednja izmena:
Pojavilo se novo izdanje Angry Birds - RIO za Američko tržište. Odlično radi na Galaxy S, našminkali su grafiku!

@ Majstor
Probaj opet operu, izašao je neki update i kaže da se sredili text-wrap.

Uh taman sam se nameracio da pazarim vaulty pro verziju ali procitah na marketu jedan od komentara i totalno sam se razocarao dakle aplikacija radi na principu promene extenzije slike npr. slika "blabla.jpg -> blabla.jpg.txt" i onda lagano mozes preko bilo kog file menagera posto se folder sa skrivenim slikama nalazi u DCIM folderu gde su inace i slike samo da rename-ujes fajl,obrises .txt i to je to mozes da vidis sliku bez problema.

Zna li iko neku bolju alternativu? Neku aplikaciju koja sluzi istoj svrsi ali radi po principu neke prave enkripcije a ne kao ovo cudo ni e od enkripcije... :(

Edit: Potreban mi je i neki valjani app manager. Neki predlog?

Poslednja izmena:
A da zakljucas file manager? Onda niko nece moci da ti ceprka po istom.

Ko tebi toliko čeprka po telefonu. Zar nije lakše samo sakriti ikonicu file managera i galerije iz menija, ja bar tako radim (plus toga su mi i nazivi aplikacija sakriveni tako da većina ljudi samo pogleda i ostavi telefon).

paaa devojka,i moram ti priznati poprilicno je vesta u tome.:D Pa zbog toga strahujem. Evo uspeo sam da iskopam na marketu nesto sto za sada zavrsava posao aplikacija se zove "Hide it pro" u draweru se pojavljuje pod imenom "audio manager" sa ikonom note kada se klikne na nju pojave se samo na prvi pogled najobicnije skale za promenu jacine zvuka medjutim kada se duze zadrzi prstom na neupadljiv logo pojavljuje se upit za unos passworda koji ako se tacno unese vodi u "tajni" meni u kojem je moguce sakriti slike,video,web strane,audio,aplikacije,i enkriptovati proizvoljan fajl po izboru... Stvarno je odlicna za sada i koliko vidim radi se o pravoj enkripciji.

Poslednja izmena:
Zasto drzis slike takvog tipa na telefonu ako imas devojku, nije mi jasno :) . Jednostavno takve slike drzi na kompu, sta ce ti da ih vucaras po telefonu. Ili to ili objasni devojci da si muskarac i neka prihvati da takve slike volis da imas na telefonu, nece valjda da bude ljubomorna ili tako nesto?

Ubih se vec dva dana da namestim drugi ton na handcent-u i sve radi super dok ne ugasim telefon, kad se upali vrati ton na default ringtone. Sta da radim?

@gizmor Hehe upravo sto rece caesar,lako bi bilo da su slike tamo neke skinute sa neta ili sta vec. Ali nije bas zgodno ukoliko si ti jedan od glavnih aktora.xD

A jedno prosto pitanje. Gledam moj DHD, i on ima opciju da se slike iz xyz foldera ne prikazuju u galeriji. Jel to nije dovoljan nivo sigurnosti? Devojka ti je bas vesta sa Androidom ili ti je prosto na tragu? :)

Da li si probao reinstall aplikacije? Ili neku sa lekicem?

Nazad
Vrh Dno