Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li vam se desava da se odjednom poremeti rezolucija wallpapera sa vremena na vreme? Vec drugi put ovo vidim, kao da si iskljucio AA i AF, tako bi najbolje objasnio.. krzave ivice..

Poslednja izmena:
Sad primetih da mi je web based Android Market poceo da pretvara cene u dinare umesto evre! Ali jos uvek ne mogu nista da kupim :( Da li je ovo znak da cemo uskoro moci da kupujemo na marketu...? :trust:

Vidi stvarno.Mada, ne verujem da će biti nešto od toga.

Možda. google check out ipak funkcioniše neko vreme i kod nas.

Ako imate google checkout samo instalirate market enabler i fejkujete nekog providera iz zemlje iz koje moze da se kupuje. Ja tako kupio XDA Premium app.

Prilikom prelaska sa androida 2.1 na 2.2 root-ovao sam telefon. Sada mogu da menjam romove po potrebi iz Recovery-ja. Znaci trebalo bi da je telefon root-ovan?
Kada startjem Root explorer, ispise gore mounted as r/w, ali kad zatim udjem u system folder automatski se prebaci u Mounted as RO i ne moze da se promeni u r/w. WTF :)

Svi romovi koje skineš sa xda su pre-rooted, tj. već imaju root pristup.

Koji telefon imaš? Ako je htc, moraš da imaš i s-off, ako želiš da čačkaš sistemske particije.

Pozdrav,imam jedno pitanje.Koji je program dobar za zakljucavanje slika,video zapisa i slicno za telefon samsung i9000 galaxy s?Ako moze neka preporuka.Nesto sam nasao na marketu ali mi se ne svidja kako rade ili su samo probni,rade samo par dana.

***, ne mogu ni PewPew da igram na Wildfire-u... pogledajte tu naprednu grafiku..

mzl.ovqoxnpl.480x480-75.jpg

Potrebna pomoc!
Pre par dana mi na tattoo iskoci obavestenje da se pojavio zvanican system upgrade 1.67.405.70 i da mogu da ga skinem i ja reko' sto da ne... Kad sam skinuo trazio je da resetuje telefon a kad ga je resetovao izbaci poruku:

bla bla bla
signature verification failed
Installation aborted

I onda moram da ga jos jednom resetujem i onda se upali normalno ali mi na svakih 20min izbaci poruku da treba da ga resetujem da bi instalirao update a ja odem na remind later i tako 30 puta dnevno...

Sta da radim bar da izbrisem taj update ili nekako ga instaliram iako je to neka glupost vezana za Peep koja mi uopste ne treba...?
Hvala!

Nisam siguran da l' sam dobro skapirao al' u sticky za Android aplikacije se pišu samo preporuke?

Elem, evo za svaki slučaj pitanje ovde ;-)

Treba mi preporuka za aplikaciju u koju bi čukao potrošnju na kreditnoj kartici? Ovo što sam našao na marketu uglavnom online čita stanje sa bankovnih računa a ja bih da transakcije dodajem ručno :)

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Da li se kompjuter kvari ako ga cesto palis gasis ili je to samo urbana legenda?:p Naravno da se ne kvari...

Cesto sam vidjao po oglasima 'ne radi wifi', 'wifi radi 5 minuta pa se ugasi' i slicno, pa zato pitam.. :)

cudno da nas narod i pise takve stvari u oglasima, mi smo poznati po precutkivanju mnogih stvari, i onda kad kupis, iznenadjenje! :)

Ako si citao za iphone onda se to desava,vidjao sam po oglasima ali najcesce za iphone kada ljudi nesto mute sa onim jailbreakovanjem i ostalim i onda se tako moze zeznuti wifi,pa do novog update-a ne radi wifi... Imam ortaka kome ne radi pola funkcija i zeljno iscekuje taj neki update....:D

Jeste, uglavnom je iphone bio u pitanju..

Čim postoji dugme za nešto, znači da je predviđeno da se pritiska - znači, bez brige. Ja ne gasim ništa nikad, tj. vrlo retko i to samo kad spavam, da ne jurim šta mi je od programa ostalo upaljeno. Dešavalo mi se da mi zapišti kad mi stigne neki mail u pola noći ili se neko seti da mi piše na gtalk. Nemoj mnogo da se opterećuješ tim gašenjima, sem ako nešto pobudali, jer ovi novi telefoni fino balansiraju između performansi i baterije. Jedino gde nisam našao lek je 3G - ubiva bateriju na svim telefonima koje sam ikad imao, a na MTS krajnje diskutabilno radi (često sam nedostupan dok pegla internet, što je apsurdno, jer 3G u osnovi dozvoljava net i razgovor u isto vreme, za razliku od edge). U Srbiji forsiram edge.

Pa da, zbog baterije jedino.. Sto se tice 3G-a, i na Telenoru je ista situacija.. sreca video sam ovde da je do toga problem inace bi mislio da je neki defekt sa telefonom..

Šta donosi ova verzija flash-a? Nije valjda samo podršku za xoom?

---
Ttalk

Gde su nestali "dani" u alarmu?:) Umesto dana imam brojke i nekako mi ne funkcioniše, imao sam uvek da me budi u 7 od pon do petka. Oxygen 2.0.1 je u pitanju, juče flash-ovan.

PS: Kada odradim SS sa ShootMe ne mogu da ga uploadujem preko Tapatalk-a, javlja da mi je incorrect format. Ima neko ideju?:)

Prilozi

• snap20110314_111306.png
    snap20110314_111306.png
    52.7 KB · Pregleda: 60
  • snap20110314_111310.png
    snap20110314_111310.png
    58.5 KB · Pregleda: 54
  • snap20110314_111314.png
    snap20110314_111314.png
    35.4 KB · Pregleda: 46
Poslednja izmena:
odes u settings i ponovo izaberes location (da ti google pokupi lokaciju teelfona)
takodje posle toga i odradi settings za language, recimo promeni na neki drugi pa vrati ponovo na english

PS: Kada odradim SS sa ShootMe ne mogu da ga uploadujem preko Tapatalk-a, javlja da mi je incorrect format. Ima neko ideju?:)

Pa sam ti je rekao odgovor,ne podrzava taj format.
Idi u ShootMe i promeni format slike,to je meni bio prob u ScreenShot-u.

@illidan:Hvala, pomoglo mi je ovo drugo :)

@aca85:Ovde na forumu je dozvoljeno

Kod:
Valid file extensions: 7z bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png psd rar txt xls zip

Jedino ako zeza tapatalk :/

Nazad
Vrh Dno