Bolje CM 3G N ,jer i sami developeri kazu da je obichna verzija malo bagovita sto se tice 3g-a...
Ljudi pitah pre par strana i ne videh da mi je nekp odgovorio... evo vec drugi put mi se brisu sve poruke iz handcenta... znaci nema ih nigde...procitam sms iskljucim ekran posle pola sata nema nista....
Jel se desavalo nekom, i ima li neki backup program da mogu da ih sacuvam pa posle vratim....
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
kod mene ima sigurno oko 2000 jos nisam primetio nikakvo usporavanje niti ikakve warnings da mu fali memorijeKad smo kod broja poruka, kako se ponasaju ove aplikacije i Android po pitanju kolicine poruka? Sa tim sam uvek imao problema na starom telefonu, svakih 15-20 dana mi je prijavljivao da je puna memorija..
ja sam samo jednom ostao bez poruka, nisam se posle toga vise opekaoJa ih trenutno imam 327... Cesti flash mi ne da veci broj![]()
kod mene ima sigurno oko 2000 jos nisam primetio nikakvo usporavanje niti ikakve warnings da mu fali memorije
Jel neko isprobao TeamViewer? Kakva su iskustva sa tim i sl softverom?
Kad smo kod broja poruka, kako se ponasaju ove aplikacije i Android po pitanju kolicine poruka? Sa tim sam uvek imao problema na starom telefonu, svakih 15-20 dana mi je prijavljivao da je puna memorija..
jel postoji neki program vezan za treniranje, tj treba mi neki koji bi vodio zapise o broju vezbi i sl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari